Evet Annem onu izlemiş o da güzelmiş.Geçen hafta ve bu hafta izledim ilk defe ağla ağla bi hal oldum çok zor rabbim evladıyla kimseyi sınamasın
Burda da paylassaniz bulamadim :))Yeni bölüm tanitimini koydular yine saolsunlar bosa reklam izlememis olducam :)
cocuklarımız dedi ama sarpay bende ağlamaktan şiştim Ceyda ya çocuk ta nasıl sarıldı
ya bititm resmen Sarp'a bende sinir oldum seni çok sevdiğimi de biliyorsun
dedi Bahar da hala kocasını düşünüyor gerçek sevgi çünkü onun ki bakalım neler
olıcak ben çok sabırsızlanıyorum inşallah mecburiyetten evlenmiştir ikizler onun değildir
gerçek bi açıklaması vardır inşallah inandırıcı...
İş yorgunluğumuzu alıyor
cocuklarımız dedi ama sarp((( birde cocuklar acayip doruga benziyor
Aman olmazsa olmasin ben sarpa cok dis biliyorum su an. Oyle kalsininşallah o öyle biliyordur işte.
inandırıcı aaa haklıymış diyebiliceğimiz bir sebep
olsun Pırıl'la evlenmesi inşallah.
ben seni çok seviyorum diyor pırıla pislik yaaaaAman olmazsa olmasin ben sarpa cok dis biliyorum su an. Oyle kalsin
Erkek milleti degil mi iste babalik annelik gibi degil 2 tane orda yap 2tane burda yap. Bi bisey olur bu 2daha baska yerde de yapar falan ..
Aman olmazsa olmasin ben sarpa cok dis biliyorum su an. Oyle kalsin
Erkek milleti degil mi iste babalik annelik gibi degil 2 tane orda yap 2tane burda yap. Bi bisey olur bu 2daha baska yerde de yapar falan ..
ben seni çok seviyorum diyor pırıla pislik yaaaa
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=221413315078658&id=166401487246508Burda da paylassaniz bulamadim :))