Valla yaa.. Çok doğru. Arife rağmen Bahar Sarp Sarp diye yanıyor.. Sarp’ın kendisini aldattığını düşündüğü halde Sarp Sarp diye sızlanıyor.. Ama Sarp iki çocuk yapıvermiş koymuş şuraya.Yanliz sarpin evlenmis olmasi cok sacma.bahar sarpin yasadigini bilmedigi halde evlenmedi ustelik cok zorluklar yasadigi halde.ama sarp hemen pirili bulmus evlenmis.demekki bahari cok sevmiyo.ben bahari arifle yakistiriyorum zaten.
Ben izlemiyorumBu hafta biraz duragan mi geciyor fragman izleyince heyecani kalmiyor birdaha izlemicem
Bosanmasin bunlar ya....
Neden kiiiBen izlemiyorum
Evet ya Bahar Arifle yakısiyorYanliz sarpin evlenmis olmasi cok sacma.bahar sarpin yasadigini bilmedigi halde evlenmedi ustelik cok zorluklar yasadigi halde.ama sarp hemen pirili bulmus evlenmis.demekki bahari cok sevmiyo.ben bahari arifle yakistiriyorum zaten.
ben de bu ne be dedim eşime e normal.soğuk havada giyiyorlar öyle dedi ama sen gıyme sakın dedim hahahha:)Sarp' ın giydiği ne öyle
Onun yerine uzun eşofmanlardan giysinben de bu ne be dedim eşime e normal.soğuk havada giyiyorlar öyle dedi ama sen gıyme sakın dedim hahahha:)