Kadın dizisi

Diyeri her nekadar heyacanını yitirsede, yinede izlemeye devam ediyorum ,kadın dizisinin konusu ve işleyişi çok iyi,her bölümü dolu dolu geçiyor ve her bölümde bir iz bırakıyor,bir sonraki bölümde ne olacağını bilemiyoruz tahmin edemiyoruz mesela,bide her karekterin farklı özelliğini ele alıyoruz , mesela ceydanın sesi,merhameti ve güzelliği,enverin karakterli duruşu,haticenin eşit davranmayışı,arifin yardım severliği,şirinin kıskançlığı her karakter zaten kendi başına bir bölüm oluşturuyor ,ve bunların hepsi dizide bir arada dolu dolu bir bölüm yaşanmasına sebep oluyor ve izleyicide bu durumdan memnun kalıyor.dolu dolu sürükleyici bir bölümü her izleyici sever beğenir.bide böyle dizilerin sonunu insan merak etmiyor.çünkü bitmesin istiyorlar genelde bende mesela:kahve:

Pırılın böyle bir adım atacağını, tahmin etmiştim,çünkü dizi bitmeye yakın, son sahnede,sarpın annesine tepkili bir konuşma yapmıştı:kahve:

Hikmet çocuğu getirmis:) sarp kendini taniyan arkadasina niye ben sarp degilimdiyor.
Sarp neyin kafasinda:)hepsi salı günü fox tvde

Dizi bitmez arkadaslar bunlarin kavuşmaları uzun sürer.sarp gercekleri öğrenip bahara donmek istesede pırıl ı birakamaz nasil bir belaya bulasti bilemeyiz.

ayyy çok mutlu oldum hikmet gene yapıyor yapacağını
helal olsun ya demiştik Hikmet kesin bulur getirir fragman da bile
duygulandım :KK43::KK43::KK43::KK43: yine ağlıycaz

Beklemeceeeee :KK70:
IMG-20180313-WA0045.jpeg

X