Kadın dizisi

Hadi hikmet çöz şu işi ceyda yeniden döner sana , her ne kadar dönmesini istemesem de :olamaz:.
Jülide ile pırılın babası :KK45::KK53::KK8::rolleyes:
Sarp ilk kez baharla ilgili hayal kurdu bu bölümde, demek ki o sarp ve hatırlıyor her şeyi ...

Soyle de olabilir sarp denize düştü hafızani kaybetti o sırada pırıl buna aşık oldu.annesini buldular evli olduğunu söyledi bahari ortadan kaldırmayı planladilar.mezar yaptilar,sarpin hafiza yerine geldi karin cocuklarin olmuş dediler

Yada sarp öleceği gün zengin olmak icin plan yapti.zaten borsa oynuyordu.

meraba kızlar. dünkü bölüm faciaydı resmen.
hiç ilerlemedi hiç.. resmen kandırmalık bölüm yapmışlar. şirin sabit bahar sabit sarp denen gittikçe iticileşiyor. sabit kalsa iyi yani.
sadece Ceyda ve sahneleri mükemmeldi. ilk defa ağladım dizi de. Rabbim kimseyi içinde beni de evladıyla sınamasın inş.
erkek milleti hep aynı. unutmuş evlenmiş bir de çocukları olmuş yuh!!!! her ne dedilerse kanmamalıydı. peşine düşmeliydi. gerekirse mezarı açtırıp dna yaptırmalıydı. bir bela varsa bile başında çocukları karısı olmadıktan sonra bela gelse ne gelmese ne!

Yaaa Bahar í ve çocuklari gerçekten öldürmek istemişler o kadar gözü dönmüş bunların,o yaşlı adam Sarp in babası olmasın çünkü Pırıl sürekli bağırıyor, kendi babası olsa bağırması heralde

meraba kızlar. dünkü bölüm faciaydı resmen.
hiç ilerlemedi hiç.. resmen kandırmalık bölüm yapmışlar. şirin sabit bahar sabit sarp denen gittikçe iticileşiyor. sabit kalsa iyi yani.
sadece Ceyda ve sahneleri mükemmeldi. ilk defa ağladım dizi de. Rabbim kimseyi içinde beni de evladıyla sınamasın inş.
erkek milleti hep aynı. unutmuş evlenmiş bir de çocukları olmuş yuh!!!! her ne dedilerse kanmamalıydı. peşine düşmeliydi. gerekirse mezarı açtırıp dna yaptırmalıydı. bir bela varsa bile başında çocukları karısı olmadıktan sonra bela gelse ne gelmese ne!
vallahi tüm hislerimi yazmışsın canım yani izleniyor diye bi diziye bu kadar tosbaga hızı enjekte etmek haksızlık yeminle kabak tadı verdirdiler.bu kadar giriş giriş giriş yani gelişme sonuç olmayan dizi görmedim.
tamam çok güzel dizi seviyorum ama soğumamda an meselesi.

Yaaa Bahar í ve çocuklari gerçekten öldürmek istemişler o kadar gözü dönmüş bunların,o yaşlı adam Sarp in babası olmasın çünkü Pırıl sürekli bağırıyor, kendi babası olsa bağırması heralde

bak bu çok doğru. sapın babası bence de. ama neden pırıl için uğraşıyor. acaba servetlerini mi birleştirdiler :KK70:

vallahi tüm hislerimi yazmışsın canım yani izleniyor diye bi diziye bu kadar tosbaga hızı enjekte etmek haksızlık yeminle kabak tadı verdirdiler.bu kadar giriş giriş giriş yani gelişme sonuç olmayan dizi görmedim.
tamam çok güzel dizi seviyorum ama soğumamda an meselesi.

ben de aynen soğudum. bir daha ki bölümü izlemesem de ileride art arda izlesem hızlanmış olur mu diyorum :KK70: zaten filmden tonla konu çıkar. o ikiz çocuklar sarptan olmaz, ceydanın çocuğu gelir ceydayı sevmez, hikmetin karısı ortalığı birbirine katar, arife önceki sevgilisi tuzak kurar, baharın babası ortaya çıkar, şirinden sadece bir sürü olay çıkar. o yüzden ilerletseler iyi olacak.

ben de aynen soğudum. bir daha ki bölümü izlemesem de ileride art arda izlesem hızlanmış olur mu diyorum :KK70: zaten filmden tonla konu çıkar. o ikiz çocuklar sarptan olmaz, ceydanın çocuğu gelir ceydayı sevmez, hikmetin karısı ortalığı birbirine katar, arife önceki sevgilisi tuzak kurar, baharın babası ortaya çıkar, şirinden sadece bir sürü olay çıkar. o yüzden ilerletseler iyi olacak.
tabi tabi şirinin telefon olayı 10 bölümdür gündemde baksana :KK43:((
20 bölümde bile şirine ait olduğunu öğreniyor bahar.

ay o kadar çok ağladım ki Ceyda da bittim resmen
bence çok gelişme oldu olmadı diyenler Sarp Bahar'ı hayal etti
jülide yaşlı adamla çıktı o adam Sarp'ın babası olsa jülide için
bizi anında satar demezdi çünkü alpte zengin artık dedi sarp ın babası olsa
sarp zaten zengin olurdu artık oda zengin demezdi düşüncem tabi
hem pırıl 2 sine çok şaşırdı nasıl olur der gibi baktı falan.Şirin dokturu da
diycek intihar edebilir faland iye hatice gene şirini savunucak tuttacak falan 1 haftalıktı
hatice heyecanı :KK43::KK43::KK43::KK43: çom enteresan şeyler oluyor sabaha kadar sürse dizi bıkmadan izlerim
valla...

X