- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
sıze ve aylenıze yapılanlar gercekten cok uzucu allah butur ınsanlardan korusun herkezı ben cemaatlere karsı olan bır ınsanım bunu sebebıde yasa dıgınız olaylardır boyle dusunduklerı ıcın. yazınızı gorunce yorum yapmak ıstedım nerde oturdgunuzu ve hangı cemattı kastettıgınızı cok ıyı anladım uzulmeyın allah hesabını sorar hesap sormak allaha mahsusdur kullara degıl onlar once kendılerıne baksınlar ve onlar sız acık oldugunuz ıcın saygı duymamıslar ama bılınkı onlar kednılerınden baska herkeze kafır dıyorlar kendılerınden olmayan hıc kımseye saygı duymuyorlar kendılerını cennetlık sanıyorlar ama kımın cennete gıdıcegını bırtekk allah bılır allah herkezı boyle ınsanlardan korusun herkezın ınancı mezhebı gıyınısı kendını ılgılendırır herkezın bırbırıne saygı duyması lazım
zihniyetinde sapkınlık olanların önüne çarşaflı da koysan kurdukları fantazileri tahmin bile edilemez...
Eki Görüntüle 871403
Yaşadığım olaylardan çok toplumun bu hale gelmiş olmasına üzülüyorum. Evet siyah örtülü kısmını neden belirttiğimi de anlamışsınız. Onlar sadece türban takanları da kafir olarak gören insanlar bildiğiniz gibi. Onlarla da pek iletişim kurmuyorlardı. ama bizlere hiç tahammülleri yoktu. Biz siz onlar demek bile şu an bana çok itici geldi kusura bakmayın... İslam dini sevgi ve hoşgörü üzerinedir diye basbağırıp bunların yapılması hoş değil. Dışarıya karşı kendimizi öyle anlatmak için çabalıyoruz. Ama içimizde hiç hoşgörü kalmamış..
ben şu söylemleri çok saçma buluyorum efendim bazı şeyleri anlamak işimize gelmiyormuş........komedi filminde oynuyoruz resmen........bu ülkede kimse kendi halinde bırakılmadı ki hiçbir zaman.......devlet büyüklerimizin bugüne kadar yaptığı en iyi ama en iyi şey insanları ayrıştırmak oldu.........sen evinde mutlusun ya da huzurlusun diye dini inançlarım ama empati kurun derken dışarda yaşananlardan birhaber olman herşeyin kötüye gittiği gerçeğini değiştirmiyor arkadaşım.......insaf artık
devlet güvenlik teşkilatında çalışan ablamızın söylediği akp nin gelir gelmez kadın sorunları birimini kaldırdığı yönünde........istatistik filan uğraşamam şimdi işyerindeyim aç öğren kadın şiddeti kaçta kaç artmış
doktor şiddeti ni devlet hastanesindeyken bizzat biz hergün yaşıyorduk allahtan çocuğum yoktu da bıraktım istifa ettim.......sayın erdoğanın alevi ve sünni vatandaşlar arasındaki uçurumu arttırması herkezce malum........benim şahit olduğum diğer toplumsal sorun artık acillere sigortası olmayanların kabul edilmemesi bu gerçi konumuz değil
başbakanımızın açık kadın penceresiz eve benzer söylemine de yalanlama gelmedi çünkü insanlara kin ve öfke yerleştirmek çok hoşuna gidiyor...........
velhasıl başı açık kadınların başörtülü kadınlarla birsorunu yok.........ama bazı insanların ısrarla suni sancıları var.......evlerinde mutlu yuvalarında tek sorunları ama bu kızları ikna odalarına sokmuşlar şeklinde .......yok yaa yok......bense beni kabul eden ilk ülkeye yerleşmeyi düşünüyorum
bu kadınlar hiç sorgulamıyor mu benim Allahım sadece başörtüsü konusunu mu onur meselesi yapmamızı söyledi......ilginç gerçekten
evet, cok ama cok haklisin... insanlarin da istedigi bu degil mi zaten??? gelismemis toplumlarda insan kendisi düsünmeyi sevmez, bknz savasin oldugu her bir ülke.. hem neden sevsin ki??? kim beynini zorlayip da devreleri yaksin ki??? biri cikiyor iste, bir sey atiyor ortaya, kimin ne söyledigi önemli degil... yeterki biraz kin barindirsin icinde ve belli bir kitleyi hedef göstersin.. iste bildigimiz coban-koyun iliskisi...
mesela gecenlerdeki ögrenci evi davasi.. kaynanamlarin tam o sirada kiradaki evleri bosaldi ve üniveriste hastanesi cevresinde olmasina ragmen (ki hep ev bos kalmaz ögrenci cevresi diye prim yapmistir) ögrenciye vermedilernamuslu bi aileye(!) (kiz kardesiyle yasayan bi imam olabilir) verceklermis, bos kalirsa kalsinmis... bi görseniz, kadin koymus elini beline;
- niler cikti görmüyonuz mu allah virmeye, dolusup ivlere niler ediyolarmis...............
gözünle görmedigin sey, iftira degil midir??? iftira ise en büyük günahlardan degil midir???
biraz düsündüm de neden sevilmedigimi simdi daha iyi anliyorum
üniversite öğrencileri neler neler yapıyormuşya.......neyse.........koskoca başbakanın işi gücü yok ağzımıza sakız verdi yine çünkü türbanın suyu çıktı...........hanım teyzemiz kardeşine tecavüz edipte kızı satan imama denk gelseydi keşke.........ama işte böylelerinin devreleri ters bağlandığı için bizim de elimiz kolumuz bağlı mağlesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?