• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın da neymiş, yasaklayın gitsin!

sıze ve aylenıze yapılanlar gercekten cok uzucu allah butur ınsanlardan korusun herkezı ben cemaatlere karsı olan bır ınsanım bunu sebebıde yasa dıgınız olaylardır boyle dusunduklerı ıcın. yazınızı gorunce yorum yapmak ıstedım nerde oturdgunuzu ve hangı cemattı kastettıgınızı cok ıyı anladım uzulmeyın allah hesabını sorar hesap sormak allaha mahsusdur kullara degıl onlar once kendılerıne baksınlar ve onlar sız acık oldugunuz ıcın saygı duymamıslar ama bılınkı onlar kednılerınden baska herkeze kafır dıyorlar kendılerınden olmayan hıc kımseye saygı duymuyorlar kendılerını cennetlık sanıyorlar ama kımın cennete gıdıcegını bırtekk allah bılır allah herkezı boyle ınsanlardan korusun herkezın ınancı mezhebı gıyınısı kendını ılgılendırır herkezın bırbırıne saygı duyması lazım

Yaşadığım olaylardan çok toplumun bu hale gelmiş olmasına üzülüyorum. Evet siyah örtülü kısmını neden belirttiğimi de anlamışsınız. Onlar sadece türban takanları da kafir olarak gören insanlar bildiğiniz gibi. Onlarla da pek iletişim kurmuyorlardı. ama bizlere hiç tahammülleri yoktu. Biz siz onlar demek bile şu an bana çok itici geldi kusura bakmayın... İslam dini sevgi ve hoşgörü üzerinedir diye basbağırıp bunların yapılması hoş değil. Dışarıya karşı kendimizi öyle anlatmak için çabalıyoruz. Ama içimizde hiç hoşgörü kalmamış..

Son düzenleme:
zihniyetinde sapkınlık olanların önüne çarşaflı da koysan kurdukları fantazileri tahmin bile edilemez...

Eki Görüntüle 871403

:31:

zamanında yine böyle bi topikte bu resim paylaşılmıştı.
Bir hanım ablamız da "çarşaflı ama ayağı açık,böyle tesettür olmaz" deyip bakan erkeklere hak vermişti...
sanırım kadının açıklığıyla tecavüz arasındaki bağıntıyı irdeleyen bir konuydu...
o kadın o cümleyi kurdu ya,bu zihniyeti kanlı canlı olarak gördükten sonra
$damacaba.jpg nerde şu tarz bi damacana örtüsü görsem gülesim gelir.
damacanaya tecavüz edilen bir ülkede yaşıyoruz neticede,belki o kılıfı ören kadın da örtüyü damacanayı korumak için örmüştür diye :))
ayrıca şöyle bi durum var,başka bir arkadaş da benzeri birşey yazmıştı bir forumda...
hükümet doktorları kötülüyo, haberlerde bi anda doktor döven hastalar..hükümet öğretmenleri kötülüyo, haberlerde öğretmen döven veliler, hükümet kadınları kötülüyo artan tecavüz - cinayet haberleri
yani hükümetin nefret söyleminden etkilenen,güç alan bir kesim var.Bunu inkar edemeyiz...
Bi keresinde otogarda çok yaşlı bi amcayla karşılaşmıştım,ikimizin de arabasının gelmesine vardı daha,sohbet ettik,çay falan içtik.Hatta erkek torununun resmini gösterdi bana :p herneyse konu nerden geldiyse hükümete geldi,ben tam alaycı bir tavırla "tayyip" dedim ki sözümü kesti "gızıım,temiz yüzlü kızım.Ona birşey söyleme,Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne versin" dedi
yani bu benim birebir yaşadığım bir örnek.Bazı insanlar "allah benim ömrümü ona katsın" diyecek kadar aşık bu adama. Bu yüzden her dediğine inanıyorlar.
Geziparkının CHP hükümetiyle hiçbi alakası olmadığı ,hatta eyleme katılan kılıçdaroğlunun "biz partiler üstü bir direnişiz,burada propaganda yapamazsın" diye tepkiyle karşılaştığı bir ortamda ,onca gerilime halkın sokaklara taştığı bir direniş halinde,başbakan ne diyecek diye merakla beklerken ne demişti??? "ağaçları sadece yer değiştirecektik,CHP liler şöyle böyle" o zamanlar ben de anlam verememiştim ama sonradan farkettim,adam olayı küçük ve önemsiz bir olay gibi gösterip zaten CHPden nefret eden kesime olayları bu şekilde yansıttı.Ve milyonlar onun sözüne inandı...
Çook büyük bir karizmatik lider Tayyip Erdoğan,bunu hiçkimse inkar edemez
Ve o böyle birilerine nefret kustukça halk da onlardan nefret edecek
Bence istediği de bu...
Şeriat konusuna gelecek olursak,yalvarırım bi persopolisi izleyin,iran devrimini anlatan belgeseller izleyin.Hadi çok üşendiniz bari şu resme bakın
$1960 asıl persopolis.jpg
bazılarına şeriat devleti olmak Allahın hükmüne uygun yaşamak gibi geliyor,oysa yok öyle birşey
benim sevgilim de bir şeriat ülkesinde doğumuş , büyümüş ,okumuş...
zannedildiği gibi Allahın değil,iktidarı elinde kim tutuyorsa onların hükümleri geçiyor.
Kadın dediğin adamdan sayılmıyor,cezalar keyfi...
heh,bu şekilde yetişince insanların pür-u pak,direk cennete uçacağını sanıyorsanız da yanılıyorsunuz
bastırılmış her toplumda olduğu gibi uygun ortamlar bulunur bulunmaz bütün ahlak kurallarından sıyrılıp zevk-ü sefa alemine dalıyorlar...
Benim sevgilim çalıştığı yer itibariyle her gün onlarca turistle muhatap oluyo,bazen de tur rehberliği yapıyo...Gelen araplardan duyduğu 2 popüler cümle var
birincisi bar-clup nerede
ikincisi kadın lazım,kadın nerede
ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım...

Yaşadığım olaylardan çok toplumun bu hale gelmiş olmasına üzülüyorum. Evet siyah örtülü kısmını neden belirttiğimi de anlamışsınız. Onlar sadece türban takanları da kafir olarak gören insanlar bildiğiniz gibi. Onlarla da pek iletişim kurmuyorlardı. ama bizlere hiç tahammülleri yoktu. Biz siz onlar demek bile şu an bana çok itici geldi kusura bakmayın... İslam dini sevgi ve hoşgörü üzerinedir diye basbağırıp bunların yapılması hoş değil. Dışarıya karşı kendimizi öyle anlatmak için çabalıyoruz. Ama içimizde hiç hoşgörü kalmamış..

onların zıhınlerı bozuk canım bende sıyah ortuluyum ama onlara gore kafırım cunku cematte uye degılım şehlere tapmıyorum medet beklemıyorum allahtan baska kımseden yanı onlar acık kapalı sıyah ortulu dınlemıyolar herkeze karsılar cunku tek dogru kendı yaptıkları bıtek kendılerı cennetlık herdey beyınde bıtıyor aslında dedıgın gıbı ısam dını hosgoru dını ama malef ne hoşgoru nede saygı yok herkez kendı dogrularını dayatmaya calısıyor karsı taraftakıne

ben şu söylemleri çok saçma buluyorum efendim bazı şeyleri anlamak işimize gelmiyormuş........komedi filminde oynuyoruz resmen........bu ülkede kimse kendi halinde bırakılmadı ki hiçbir zaman.......devlet büyüklerimizin bugüne kadar yaptığı en iyi ama en iyi şey insanları ayrıştırmak oldu.........sen evinde mutlusun ya da huzurlusun diye dini inançlarım ama empati kurun derken dışarda yaşananlardan birhaber olman herşeyin kötüye gittiği gerçeğini değiştirmiyor arkadaşım.......insaf artık
devlet güvenlik teşkilatında çalışan ablamızın söylediği akp nin gelir gelmez kadın sorunları birimini kaldırdığı yönünde........istatistik filan uğraşamam şimdi işyerindeyim aç öğren kadın şiddeti kaçta kaç artmış
doktor şiddeti ni devlet hastanesindeyken bizzat biz hergün yaşıyorduk allahtan çocuğum yoktu da bıraktım istifa ettim.......sayın erdoğanın alevi ve sünni vatandaşlar arasındaki uçurumu arttırması herkezce malum........benim şahit olduğum diğer toplumsal sorun artık acillere sigortası olmayanların kabul edilmemesi bu gerçi konumuz değil
başbakanımızın açık kadın penceresiz eve benzer söylemine de yalanlama gelmedi çünkü insanlara kin ve öfke yerleştirmek çok hoşuna gidiyor...........
velhasıl başı açık kadınların başörtülü kadınlarla birsorunu yok.........ama bazı insanların ısrarla suni sancıları var.......evlerinde mutlu yuvalarında tek sorunları ama bu kızları ikna odalarına sokmuşlar şeklinde .......yok yaa yok......bense beni kabul eden ilk ülkeye yerleşmeyi düşünüyorum
bu kadınlar hiç sorgulamıyor mu benim Allahım sadece başörtüsü konusunu mu onur meselesi yapmamızı söyledi......ilginç gerçekten

şunu da söylemeden edemeyeceğim.....öyle kadınları da eve kapatmak fikri yok onlarda.......sömürüye mümkün olan en açık şeklini istiyorlar........elbette dışarda eşek gibi çalışacakta........ama bir fransa da zina yasakken bizim gibi müslüman bir ülkede bu yasak kalkmıştır.......aynı mentaliteye sahip hakimler nafakayı çok düşük tutmaktadır

ne demişler anlamayana davul zurna azmış........ben buralardan gidebilirsem ....aynı zihniyetteki kadınları uzaklardan izlerim belki

ben şu söylemleri çok saçma buluyorum efendim bazı şeyleri anlamak işimize gelmiyormuş........komedi filminde oynuyoruz resmen........bu ülkede kimse kendi halinde bırakılmadı ki hiçbir zaman.......devlet büyüklerimizin bugüne kadar yaptığı en iyi ama en iyi şey insanları ayrıştırmak oldu.........sen evinde mutlusun ya da huzurlusun diye dini inançlarım ama empati kurun derken dışarda yaşananlardan birhaber olman herşeyin kötüye gittiği gerçeğini değiştirmiyor arkadaşım.......insaf artık
devlet güvenlik teşkilatında çalışan ablamızın söylediği akp nin gelir gelmez kadın sorunları birimini kaldırdığı yönünde........istatistik filan uğraşamam şimdi işyerindeyim aç öğren kadın şiddeti kaçta kaç artmış
doktor şiddeti ni devlet hastanesindeyken bizzat biz hergün yaşıyorduk allahtan çocuğum yoktu da bıraktım istifa ettim.......sayın erdoğanın alevi ve sünni vatandaşlar arasındaki uçurumu arttırması herkezce malum........benim şahit olduğum diğer toplumsal sorun artık acillere sigortası olmayanların kabul edilmemesi bu gerçi konumuz değil
başbakanımızın açık kadın penceresiz eve benzer söylemine de yalanlama gelmedi çünkü insanlara kin ve öfke yerleştirmek çok hoşuna gidiyor...........
velhasıl başı açık kadınların başörtülü kadınlarla birsorunu yok.........ama bazı insanların ısrarla suni sancıları var.......evlerinde mutlu yuvalarında tek sorunları ama bu kızları ikna odalarına sokmuşlar şeklinde .......yok yaa yok......bense beni kabul eden ilk ülkeye yerleşmeyi düşünüyorum
bu kadınlar hiç sorgulamıyor mu benim Allahım sadece başörtüsü konusunu mu onur meselesi yapmamızı söyledi......ilginç gerçekten

evet, cok ama cok haklisin... insanlarin da istedigi bu degil mi zaten??? gelismemis toplumlarda insan kendisi düsünmeyi sevmez, bknz savasin oldugu her bir ülke.. hem neden sevsin ki??? kim beynini zorlayip da devreleri yaksin ki??? biri cikiyor iste, bir sey atiyor ortaya, kimin ne söyledigi önemli degil... yeterki biraz kin barindirsin icinde ve belli bir kitleyi hedef göstersin.. iste bildigimiz coban-koyun iliskisi...

mesela gecenlerdeki ögrenci evi davasi.. kaynanamlarin tam o sirada kiradaki evleri bosaldi ve üniveriste hastanesi cevresinde olmasina ragmen (ki hep ev bos kalmaz ögrenci cevresi diye prim yapmistir) ögrenciye vermediler :19::19::19: namuslu bi aileye(!) (kiz kardesiyle yasayan bi imam olabilir) verceklermis, bos kalirsa kalsinmis... bi görseniz, kadin koymus elini beline;

- niler cikti görmüyonuz mu allah virmeye, dolusup ivlere niler ediyolarmis...............

gözünle görmedigin sey, iftira degil midir??? iftira ise en büyük günahlardan degil midir???

biraz düsündüm de neden sevilmedigimi simdi daha iyi anliyorum :31::31::31:

evet, cok ama cok haklisin... insanlarin da istedigi bu degil mi zaten??? gelismemis toplumlarda insan kendisi düsünmeyi sevmez, bknz savasin oldugu her bir ülke.. hem neden sevsin ki??? kim beynini zorlayip da devreleri yaksin ki??? biri cikiyor iste, bir sey atiyor ortaya, kimin ne söyledigi önemli degil... yeterki biraz kin barindirsin icinde ve belli bir kitleyi hedef göstersin.. iste bildigimiz coban-koyun iliskisi...

mesela gecenlerdeki ögrenci evi davasi.. kaynanamlarin tam o sirada kiradaki evleri bosaldi ve üniveriste hastanesi cevresinde olmasina ragmen (ki hep ev bos kalmaz ögrenci cevresi diye prim yapmistir) ögrenciye vermediler :19::19::19: namuslu bi aileye(!) (kiz kardesiyle yasayan bi imam olabilir) verceklermis, bos kalirsa kalsinmis... bi görseniz, kadin koymus elini beline;

- niler cikti görmüyonuz mu allah virmeye, dolusup ivlere niler ediyolarmis...............

gözünle görmedigin sey, iftira degil midir??? iftira ise en büyük günahlardan degil midir???

biraz düsündüm de neden sevilmedigimi simdi daha iyi anliyorum :31::31::31:

üniversite öğrencileri neler neler yapıyormuşya.......neyse.........koskoca başbakanın işi gücü yok ağzımıza sakız verdi yine çünkü türbanın suyu çıktı...........hanım teyzemiz kardeşine tecavüz edipte kızı satan imama denk gelseydi keşke.........ama işte böylelerinin devreleri ters bağlandığı için bizim de elimiz kolumuz bağlı mağlesef

üniversite öğrencileri neler neler yapıyormuşya.......neyse.........koskoca başbakanın işi gücü yok ağzımıza sakız verdi yine çünkü türbanın suyu çıktı...........hanım teyzemiz kardeşine tecavüz edipte kızı satan imama denk gelseydi keşke.........ama işte böylelerinin devreleri ters bağlandığı için bizim de elimiz kolumuz bağlı mağlesef

yaniiii cocuklar da zaten sirf evlerde kalabilmek icin, yillarca üniversite sinavina hazirlanip, yeri gelip uykularindan olup (kar kis demeden sabah 6,30da yola cikan ben mesela), yeri gelip gözlerini bozup, otobüslerde ders calisip, en eglenilecek caglarda, kendilerini eve-dersaneye kitleyip, bi taraflarini yirtiyolar, sirf kizli erkekli kalmak icin... kendimden biliyorum yani, düsünce de su zaten:

- yaaa napcaz bi üniversiteye gidip, esas olan ögrenci evinde kalmak, nasilsa ekmek elden su gölden, hepimizin babasi zengin, aclik-yoksulluk sInIrI diye bir sey zaten yok memlekette, cok ferah bi toplumuz amaaaannn vur patlasin cal oynasin, ha bir de saat 22,00 olmadan stogu fulleyelim, sonra kizli-erkekli muhabbetin tadi olmuyor...

aaahhh biz yok mu biz, ne de terbiyesizmisiz megerse... toplumun ahlakini bozmusuz yillarca... ne cekmis bu muhafazakar kisim bizden, simdi üzüldüm insanlara... zaten hep biz perdesizler, biz mini etekliler, 3 cocuk dogurmayanlar, kürtaj masasindan kalkmayanlar yok muyuz... hep o aski memnu tipi diziler ve kirilan reyting rekorlari, bunlarin hic bi sucu günahi yok, yüzde doksan dokuzu müslüman toplum cok edepli, onlar izlemiyor zaten, yine suc bizim...

simdi yine düsündüm de biz neymisiz yaaa hakkaten pepecim, niye bugüne kadar hic bi siyasetci bizim üstümüzden prim yapmamis ki...

Benim anlayamadığım nokta şu, yok Türk toplumuna uygun olmayan davranışlar, yok muhafazakar yapımıza uymayan davranışlar falan filan...

Biz o kadar edepli o kadar muhafazakar bir toplumuz ki dilimizden analarımızın cinsel organıyla alakalı küfürler hiç mi hiç eksik olmuyor.

Yoksa "yüce iktidar" acaba farklı bi Türk toplumu var da ondan mı bahsediyor, ANLAMIYORUM.

cok sevdigimiz annelerimizi bacilarimizi konu alan küfürler, yine kadinin sucu, onun da öyle bi organi olmasaymis, kadin dogmaysamis, küfürlere de konu olmazmis... en iyisi kadin yasaklansin kökten kurtulalim... mesela kiz cocuklari daha dogmadan kürtajla alinabilir.. olanlar da idam, ya da acidim neyse, onlar eceliyle ölsünler, bu düzende zaten cok yasayamazlar.. sonra kalir erkekler basbasa... deniz ati erkekleri gibi keselerinde tasirlar, birbirlerini... hos bunun icin bile disinin yumurtasina ihtiyac var ya neyse...

bence kadina yönelik siddet ve kadin icerikli küfürlerin sebebi, türk toplumunun islamdan önce, anaerkil yapida olmasi... düsünsene yüzyillarca evin icinde tek basina kadinin ya da erkekle birlikte kadinin da sözü geciyor.. sonra erkek olarak eline firsat gecmis, neden degerlendirmesinler ki??? yüzyillarin rövasi bu :31::31::31:

acaba daha önce göcebe olmamizin sebebi kadinin sözü gecmesi olabilir mi??? düsünsene sIkIldIk burdan hoooop hadi tasinalim :9::9::9::9: gezmeyi yeni mekanlari seviyoruz sonucta... allahtan erkekler hakimiyeti ele almislar da kurtulmusuz göcebelikten...

Back