Kına Gecesi Kadıköy ve ya Anadolu yakası kına mekanı

kmrshn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
4
0
6
34
İstanbul
Öncelikle iyi akşamlar :)
18 mayıs ta kına gecesi yapmayı düşünüyorum fakat kafama göre mekan bulamadım. Erenköyde oturuyorum. Mümkünse Kadıköy civarı ( olmasa da şart değil ama Anadolu yakasında) 'nda 100 kişilik mekan arıyorum. Lütfen yardımcı olun. Hiçbirşey bulamadım (

merb tatlım benim kuzenimin kınası olmuştu fenerbahçe çuf çuf kafede deniz kenarında çok hoş bir yerdi tcdd den tanıdığın varsa indirimde yaptırtabilirsin

merb tatlım benim kuzenimin kınası olmuştu fenerbahçe çuf çuf kafede deniz kenarında çok hoş bir yerdi tcdd den tanıdığın varsa indirimde yaptırtabilirsin

Merhaba, arkadasa katiliyorum cok güzel bir yer. Bizimde dügünümüz orda oldu. Konu acmistim istersen bir bak orda yazmistim bilgileri. Müthis bir ortamdi denize sifir...

Merhaba, arkadasa katiliyorum cok güzel bir yer. Bizimde dügünümüz orda oldu. Konu acmistim istersen bir bak orda yazmistim bilgileri. Müthis bir ortamdi denize sifir...

Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler. Küçük Çamlıca'da NAgehan Restaurantı tuttum. Hem de yemekli ve çok uygun fiyata. Manzarası da müthiş. Tavsiye ederim hepinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…