Ben Medicalpark Pendik Hastanesine gidiyorum. Doktorum Nilüfer imamoğlu Durmuş rahat naif biri evhamlı bir doktor değil. Ben çok detaycı aceleci biriyim, bu sebeple sakin sürekli mutlu olan negatif düşündürmeyen birini seçtim. Memnun olmayanlarda var forumda mesela yakın arkadaşım instagramda paylaşsın doktor beni pohpohlasın istediği için bu hastaneyi bıraktı acıbademdeki genç fenomen bir doktora gitmeye başladı. Ne istediğiniz ile doğru orantılı olarak değişiyor tercihler. Benim için önemli olan mesleki tecrübesi sakinliği, pozitif olması anaç olması güven vermesi. Beni tanıması sosyal medyada paylaşması çok umrumda değil. O anki huzurumu sağlıyor. Muaynelerde ikna edici. Özel sağlık sigortam var ona rağmen gereksiz hiçbir test yapmadı. Çoğu zaman ben evham yapıp gittiğimde hayır bu önemsiz birşey dedi dediği çıktı her seferinde 1 ay içinde doğum yapcam umarım sonuna kadar böyle memnun giderim. Hastanenin genel işleyişi için memnunum ya da değilim diyemiyorum. Lüx bir hastane değil, ortalama standartlarda diye düşünüyorum