Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve Sorularıkadiköy ilçesi ilkokul tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, 2009 doğumlu oglum seneye ana sinifina başlayacak. Bostanci da oturuyorum. Devlet ilkokulu tavsiyesi yapabilir misiniz? Tesekkürler,
merhaba arkadaşım.benim de eylül 2009lu bir kızım var tam gün okulda iısrarcıyım. bende okul araştırıyorum..Koşuyolu size yakın mı bilmem ama cenap Şehabettin ilkokulu tam gün etütlü bir okulmuş ve çok iyi diyorlar..bir de Suadiyede Mehmet karamancı ilkokulu da tamgün etütlü..bu okul hakkında da güzel şeyler duyuyorum..
çok zor kara vermek
Zamanında ben de yana yakıla çocuğuma iyi bir devlet okulu aradığım ve düzgün bir bilgi edinemeden en iyi olarak duyduğuma inandığım bir okula vermiş veli olarak biraz bilgi vermek istedim.
Reşat Nuri Güntekin İlköğretim okulu ile başladık 3 sene sonra yani bu yaşadığımız öğretim yılında ise 4 4 4 sistemi getirildiğinden Cenap'a geçtik ve bu sene mezun olduk.
yemekhanesi var.Zorunlu değil ama neredeyse her çocuk gidiyor 1-2 kişi çıkıyor sadece. Ayda 175 lira
Etüdü var 3 taksitte ödüyorsunuz 650 lira
Sınıfta ki çoğunluk çevre semtlerden geliyordu .Servis masrafı 300 ile 335 lira arasında değişiyor.etütlü olunca extra ödüyorsunuz aynı yol olduğu halde.
satranç dersi folklor vs. vs.....ücretli ve bizim sınıfın yarısı ödüyordu 200 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
400 lira yıllık aidat ödedik
Anneler günü 25 lira
Okula yardım diye eğlence düzenlendi 2 dönemde de.Biri Moda deniz kulübünde diğeri Rakkas diye bir yerde...Her sınıfa belli limitte davetiye dağıtıldı.Kimse bu davetiyeleri almak istemeyince sınıf mevcuduna bölündü ödendi
Bazı branş dersleri öğretmenleri farklı farklı kitaplar aldırdı(extra masraf olduğu için yazdım)
Sınıf öğretmeni her sene para toplayarak havuz oluşturuyordu extra kitap masrafları falan tam hatırlamıyorum yıl başlarken toplandı ama yine bir aidat kadar ücreti vardı sanırsam.Hatırlayamadım hadi 300 olsun.
Giysileri için yakınlarında bir mağaza var oraya yönlendiriyorlar.Pahalı...
Eminim birkaç tane daha var ama bir türlü hatırlayamadım ha bir de dolap parası sıra parası falan...Aidattan hariç bir de 150 lira sıra parası da istendi mesela dolap parasını hatırlamıyorum...
Tabii çocuğunuzu yazdırırken oldukça yüklü miktarda cömertçe bir bağış yapmaya da hazırlayın kendinizi.Ben 4 sene önce 2500 lira verdim.
Okulun masrafı bu sene 7-8 bin lira kadardı.
Unutmayın en ilkokul en yakınınızda ki okuldur.Ben çok pişmanım.