İlköğretim Yorum ve Soruları kadikoy acibadem tarafinda en iyi ilkokul

jasemen1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
3
0
Arkadaslar merhaba senelerdir uyeyim ilk kez yaziyorum.acibadem goztepe civarinda ilkokul ariyorum.ogretmenleriyle muduruyle dort dortluk diyebileceginiz okul varmi acaba.ozellikle suan 4.sinif olup ogretmenden memnun olan annelerden ricam.

MERHABA,
ben de aynı arayış içerisindeyim. ilkokul 3. sınıf için. Göztepe-Acıbadem-Ataşehir ...vs bu bölgelerde okul arıyorum.
siz özel okul mu devlet okulu mu arıyorsunuz?

MERHABA,
ben de aynı arayış içerisindeyim. ilkokul 3. sınıf için. Göztepe-Acıbadem-Ataşehir ...vs bu bölgelerde okul arıyorum.
siz özel okul mu devlet okulu mu arıyorsunuz?
Cok zor bi surec gercekten yari devlet yari ozel okula gonderiyor arkadasim atasehirde ama.her ay dunya para istiyorlarmis hep bisileri bahane ederek.ben mumkunde sdc devlet olsun istiyorum aslinda ogretmen cok onemli.napicam bilemiyorum

Veli olmak çok zormuş gerçekten . Bu bölgelerde olup da 3. Sınıfta okulundan öğretmeninden memnun olan yok mu acaba ?
Ben de çok uçuk rakamlar olmamak kaydıyla özel okul arıyorum

Merhaba herkese çok yeni bir üyeyim. Arkadaşımın ilkokul arayışı için araştırma yapıyoruz biz de. Tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşın. Ben de bulduklarım olursa paylaşırım.

Özel Acıbadem koleji var, akasya avmnin arkasında kalıyor, ben çok memnunum, gidip görmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…