wavy Guru Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 4.714 8 13 Ağustos 2008 Konu Sahibi bade_bade #21 badecim inşallah hepimiz meleklerimize en kısa zamanda kavuşuruz canım benim... siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz tedaviye?
badecim inşallah hepimiz meleklerimize en kısa zamanda kavuşuruz canım benim... siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz tedaviye?
B bade_bade Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 378 0 13 Ağustos 2008 Konu Sahibi bade_bade #22 wavy .!.: badecim inşallah hepimiz meleklerimize en kısa zamanda kavuşuruz canım benim... siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz tedaviye? Genişletmek için tıkla... benim hesabıma göre 18 eylül aşılama günü oluyor bu ayı atlıyoruz zaten eşim yok bu ay oyüzden
wavy .!.: badecim inşallah hepimiz meleklerimize en kısa zamanda kavuşuruz canım benim... siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz tedaviye? Genişletmek için tıkla... benim hesabıma göre 18 eylül aşılama günü oluyor bu ayı atlıyoruz zaten eşim yok bu ay oyüzden
N nestle76 Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2008 4.041 20 13 Ağustos 2008 Konu Sahibi bade_bade #23 cano77 .!.: nestle 76 seninle özelden görüşmek istiyorum hatta mümkünse senin için msn dende çünkü sana bişeyler sormam lazım cnm ama özeli nasıl kullanacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... msn pek kullanmıyorum...özeldne mesajını aldım...sorularını özelden sorabilirsin hayatım....umarım yardımcı olabilirim...
cano77 .!.: nestle 76 seninle özelden görüşmek istiyorum hatta mümkünse senin için msn dende çünkü sana bişeyler sormam lazım cnm ama özeli nasıl kullanacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... msn pek kullanmıyorum...özeldne mesajını aldım...sorularını özelden sorabilirsin hayatım....umarım yardımcı olabilirim...
wavy Guru Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 4.714 8 13 Ağustos 2008 Konu Sahibi bade_bade #24 hayırlısı olsun bade inşallah tutar canım benim. meleğine en kısa zamanda ka vuşursun..
B bade_bade Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 378 0 13 Ağustos 2008 Konu Sahibi bade_bade #25 wavy .!.: hayırlısı olsun bade inşallah tutar canım benim. meleğine en kısa zamanda ka vuşursun.. Genişletmek için tıkla... sağol inşallah ama stres yapmadan nasıl durucam bilmiyorum stres etkenmiş ama malesef stresten kendimi almıyorum işte
wavy .!.: hayırlısı olsun bade inşallah tutar canım benim. meleğine en kısa zamanda ka vuşursun.. Genişletmek için tıkla... sağol inşallah ama stres yapmadan nasıl durucam bilmiyorum stres etkenmiş ama malesef stresten kendimi almıyorum işte