bade canım inşallah bilgi verne olur çünkü bende kadıköy acıbadem düşünüyorum. yaptıran arkadaşlar varsa fiyat ve süreç hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.
bizde bilinen bir sebep yok kürtajdan sonra hamile kalamadım 9 ay oldu acaba tüüp bebekmi yoksa aşılamamı daha uygun aşılamada şans düşük oluyor sanırım
kıslar merhaba, bende cem demirele gidiyorum.gerçekten işini iyi yapıyor. tek problem çok yoğun olması. bende orda yaptırmayı düşünüyorum. bize biraz daha bekleyin demişti. ama sanırım daha fazla beklemeyeceğiz. 9 aydır bekliyoruz((
bade canım doktorun öncelikle seni muayene ediyor. sonra eşinden sperm testi istiyor. ondan sonra sana uygun olan yöntemi söyleyecektir...
bende aıcbademe gidiyorum ama dr sperm testi istemiyor daha önce 2 kez kolayca hamile kaldığım için sperm sorunu yok diyor direk aşılama yapıcak zaten aşılama sırasında spermlerin durumuda belli oluyormuş
canım peki düşük yapma sebebin neydi. mesela bizim aşılama düşünmemizin sebebi eşimin morfoloji bozukluğu var. bende kimyasal gebelik geçirdim. eşimin morfolojisi yüzünden sağlıksız dölleniyor yumurta. yani ilk başta düşmese bile sonradan düşme ihtimali yüksek maalesef.( o yüzden aşılamayla şansımızı denemek istiyoruz.
BADE canım arda bey nasıldır bilmiyorum.bu ay başka bi hastaneye gittim medicalpark orda mine hanım var çok ilgili ve tatlı bir bayan. ama acıbademe ve cem beye o kadar alışmışımki sanki başka yerler beni tatmin etmiyor.o yüzden yaptırırsam orda yaptırmayı düşünüyorum. ama bizim işler biraz bozuk bu sıralar. o yüzden askıya almamız gerekiyor.