Aşılama Kadıkoy Acıbadem Hastanesinde aşılama yaptıran var mı ? Yorum ve tecrübeleriniz.. ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bade_bade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
378
0
merhaba arkadaşlar kadıkoy acıbademde aşılama yaptıran varmı hangi dra yaptırdınız sonuç nasıldı memnun kaldınızmı birde yumurtalar için iğnemi hapmı kullandınız

bade canım inşallah bilgi verne olur çünkü bende kadıköy acıbadem düşünüyorum. yaptıran arkadaşlar varsa fiyat ve süreç hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.

bade canım inşallah bilgi verne olur çünkü bende kadıköy acıbadem düşünüyorum. yaptıran arkadaşlar varsa fiyat ve süreç hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim.

canım ben fiyat aldım 840 ytl fiyat ilaçlar hariç onları sen alıyorsun ama acibademde aşılama yaptırran yok sanrırım kimse yazmıyor

canım ben tüp bebek yaptırdım..ilk denememde pozitifi gördüm şükürler olsun...doktorum doç.dr. cem demirel di....kendisi işinin ehli iyi bir doktor....

kadıköy acıbadem de micro yaptırdım,ilk deneme biyokimyasal gebelikle sonuçlandı-ikinci denemede ikizlerime kavuştum...doktorum cem demirel...

bizde bilinen bir sebep yok kürtajdan sonra hamile kalamadım 9 ay oldu acaba tüüp bebekmi yoksa aşılamamı daha uygun aşılamada şans düşük oluyor sanırım

bizde bilinen bir sebep yok kürtajdan sonra hamile kalamadım 9 ay oldu acaba tüüp bebekmi yoksa aşılamamı daha uygun aşılamada şans düşük oluyor sanırım

hayatım ssk raporu alacaksan aşılama yaptırmak zorundasın..ama kendi cebinden ödeyeceksen ben aşılama ile vakit kaybetme derim...çünkü aşılama oranı normal ilişki oranıyla aynı...tüp bebek %60-70 lere çıkıyor biliyorsun...yine de cem bey e danış derim...belki 1 aşılama sonra micro enjeksiyon düşünülebilir...

kıslar merhaba, bende cem demirele gidiyorum.gerçekten işini iyi yapıyor. tek problem çok yoğun olması. bende orda yaptırmayı düşünüyorum. bize biraz daha bekleyin demişti. ama sanırım daha fazla beklemeyeceğiz. 9 aydır bekliyoruz((

bade canım doktorun öncelikle seni muayene ediyor. sonra eşinden sperm testi istiyor. ondan sonra sana uygun olan yöntemi söyleyecektir...

bende aıcbademe gidiyorum ama dr sperm testi istemiyor daha önce 2 kez kolayca hamile kaldığım için sperm sorunu yok diyor direk aşılama yapıcak zaten aşılama sırasında spermlerin durumuda belli oluyormuş

bende aıcbademe gidiyorum ama dr sperm testi istemiyor daha önce 2 kez kolayca hamile kaldığım için sperm sorunu yok diyor direk aşılama yapıcak zaten aşılama sırasında spermlerin durumuda belli oluyormuş

canım peki düşük yapma sebebin neydi. mesela bizim aşılama düşünmemizin sebebi eşimin morfoloji bozukluğu var. bende kimyasal gebelik geçirdim. eşimin morfolojisi yüzünden sağlıksız dölleniyor yumurta. yani ilk başta düşmese bile sonradan düşme ihtimali yüksek maalesef.( o yüzden aşılamayla şansımızı denemek istiyoruz.

kromozom anorrmalliği çıktı kalbı durdu ama bizim kromozomlarımıza baktılar sorun yok birde kan pıhtılaşması ile ilgili testler yapıldı ama onlarda muamma yani varmı yokmu belli değil

morfoloji kaçtı sizin şaşırdım demek morfoloji düşük sebebi olabiliyor bizde spermlere baktıralım diyorum ama aşılamada bakıyorlarmış zaten ordanda belli oluyormuş

nestle 76 seninle özelden görüşmek istiyorum hatta mümkünse senin için msn dende çünkü sana bişeyler sormam lazım cnm ama özeli nasıl kullanacağımı bilmiyorum

açık olarak msn adresi yazmakta istemiyorum burada ne yapmam lazım acaba bi deneyeyim özeli kurcalayıp uyarmı sana acaba

CANO77 msn adresini burdan yazma canım site kuralı msn vermek yasak. ihtar alırsın.. özelden ulaş eğer ikinizinde özeli açıksa. en iyisi bu olur...

BADE canım arda bey nasıldır bilmiyorum.bu ay başka bi hastaneye gittim medicalpark orda mine hanım var çok ilgili ve tatlı bir bayan. ama acıbademe ve cem beye o kadar alışmışımki sanki başka yerler beni tatmin etmiyor.o yüzden yaptırırsam orda yaptırmayı düşünüyorum. ama bizim işler biraz bozuk bu sıralar. o yüzden askıya almamız gerekiyor.

hayırlısı inşallah en kısa zamanda işleriniz yoluna girer hem bakarsın kendiliğinden çıkıp gelir bellimi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…