• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
133
Her pazar kilo bildirimi yapılır.

* gün içerisinde yediklerimizi içtiklerimizi, yaptığımız spor egzersizlerini paylaşıyoruz.

* isteyen resimli paylaşımda bulunabilir.

* olumlu - olumsuz her türlü eleştiriye açık olun. Paylaşılan menüleri yorumluyoruz.

* haftada 1 gün tartılıyoruz. Ve güncel kilomuz çizelgeye ekleniyor.

İSTEYEN ARAMIZA KATILABİLİR.

Bizim buradaki amacımız birbirimize destek olarak zayıflama sürecini daha keyifli daha eğlenceli hale getirmek. Yalnız olmadığımızı biliyoruz. Hedefimize ulaşmak için burdayız..

Var mısınız bizimle birlikte hedefe ulaşmaya ??

:KK52:

image.png

Son düzenleme:
Neler yaptin canim tebrikler vallahi harika

Valla canım ilk aylar her gün 45 dk leslie walk yani evde yürüyüş yaptım yediklerime çok dikkat ettim. Kaçamaksız diyetimi uyguladım. Sabah kahvaltı, öğlen çorba ve hafif bir yemek yanında, akşam çorba salata. Bol bol su içtim.

Bu aralar kilo veremiyorum moralim düşüyor ..

Sevgili günlükcüğüm,
Yıl başı falan derken yediklerime pek dikkat edemedim ve bu yüzden 2 hafta da 1 kilo anca verebildim. Tartıda verdiğim kilonun az olduğunu görünce ister istemez moralim bozuluyor.

Bugün sonunda işbaşı yapabildim, aklım yemek yemekte değil ve arkadaşlarımla kafamı dağıtıyorum. Evde oturup, dışarı çıkmayınca sadece yemek yemeyi düşünüyorum ve su bile içmiyorum..

~

Bu sabah uyandım ve bir bardak suyumu içtim.
Ardından 1 kase çorbamı içtim.

Öğlen 1 kase çorba ve lahana yemeğimi yedim.

Hava çok soğuk olduğu için su içemiyorum bir türlü.

Akşam çorba salata yedim. Ve dayanamadım yarım burger yedim ekmeksiz. Ekmeği hayatımdan tamamen çıkardım.

Birazdan yeşil çayımı içeceğim ve kuru meyve yiyip günü sonlandıracağım.

50 tane ip atladım . Ardından 75 mekik çektim.
31 günlük mekik programımda 22.günümdeyim. 31. Günü tamamladıktan sonra 30 günlük squat programını uygulayacağım. Yeşil çayımı da içtim..

Sağlık durumum düzelsin tekrar leslie walk ile 3 mil yürüyüş yapacağım inşallah.. :KK54:

Merhaba Sevgili Diyet Günlüğüm,
Bu sabah pozitif ve enerji dolu uyandım.
Telefonuma yüklediğim pedometreyi açtım ve günlük 10.000 adım atmaya çalışacağım. (Biraz zor olacak, işim gereği bütün gün oturuyorum)

Sabah kahvaltı yapmadım. Mola saatimde 10;00 1 kase çorbamı içtim.

Öğlen yemeğinde
1 kase çorba ve kuru fasülye yedim.
Yarım litre su içebildim. Daha fazla içemedim ..

Ara öğün olarak bir tane mandalina yedim.

Ve akşam yemeğini çok geç yedim malesef. İşyerinden geç çıktım saat 20;00 civari 1 kase çorba, salata ve simitin çeyreğini yedim.

Çok yorgunum ama ne olursa olsun sporumu yapacağım.!

Sevgili günlükcüğüm,
Bugün çok hastayım, moralsizim ve ayakta duracak halim yok. Zar zor çalıştım.. Spor yapacak halim bile yok ama mekik çekeceğim.

Sabah Kahvaltısı:
1/4 simit
1/2 köfte
3 zeytin
Dünden kalma balık (çok az)

Ara öğün:
1/4 mandalina
Kayısı çayı

Öğle:
1 kepçe mercimek çorbası
Çok az haşlanmış patates

AÖ:
1/2 muz

Akşam:
Domates çorbası

Hasta olduğum için yemek yiyememek ne de güzel ;D

Kahvaltı:
1 kase domates çorbası + 1 zeytin

1 kayısı çayı

Öğlen:

1 kase tavuk çorbası

1 tabak nohut yemeği

Ara:

1 portakal

Akşam:

1 kase mercimek çorbası

Yarım tabak patates püresi

2 litre su

Sabrediyorum.. ~

Kendimi bildim bileli hiç bir zaman zayıf olmadım. Hep kiloluydum ve halada öyleyim. Diyete başladığımdan beri verdiğim kilo sadece 10 kg olsada beni inanılmaz motive ediyor verdiğim kilolar. Demek ki imkansız değil. Yeter ki kendime inanayım. Bendeki bu azim hep oldukça başaracağıma inanıyorum.

Pes etmek yok.. ~

Her şeyden önce bunu kendim için yapıyorum. Sağlığım için. Daha rahat nefes alabilmek için. İstediğim kıyafeti giyebilmek için. . Toplum içine utana sıkıla çıkmaktansa, özgüvenli daha rahat bir insan olarak çıkmak için yapıyorum bunu.

Eğlenerek kilo vermek için dans ediyoruz.!

Yaklaşık 1 saat dans etmek yaklaşık 400 ila 600 kalori yaktırır. Ayrıca sindirimi kolaylaştırır, göbeği eritir.

Kendimi odama kilitledim, kulağıma kulaklıkları taktım açtım bi mezdeke hobaaa oynamaya başladım. Acayip ter attım. Leslie bu kadar terletmiyordu yahu .. Haftada en az 3 kez dans etmeyi planlıyorum .. Umarım bundanda sıkılmam

Oryantal, latin dansı ya da herhangi bi dansı yaparak zayıflayan arkadaşlar var mı ?
Tecrübelerini, düşüncelerini paylaşırlarsa çok sevinirim :KK56::KK73:

KAHVALTI:
2 dilim balık

ARA:
Yeşil çay

ÖĞLEN:
Yemekten önce yarım litre su
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 tabağın çeyreği kadar keşkek.

AKŞAM:
Yarım tabak kavrulmuş taze fasulye