• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kader işte..

Hersey nasip, Allah herseyin hayirlisini hayirli zamanda versin. Ama çok fazla kafana takip uzulme hayatın tadını cıkar. Hem böyle daha kolay geçer zaman

Beklemekle gelmez aşk hatta şöyle diyeyim beklersen yanlış bir seçim bile yapabilirsin sırf hayatında birinin olmasını istediğin için boşluk doldurmak için... Hayat bu nerede, ne zaman karşınıza aşk çıkacak belli olmaz sabırlı olun :)

Evleneceğiniz kişi mutlak kaderdir değişmez . Umarım bir gün karşılaşırsınız o kişiyle Yalnızlık Allah a mahsusdur taşın kalbi yoktur onu da yosun sarar derler. Kimisi yıllarca çıkar konuşur evlenir kimisi 10 adamla konusur 11. de evlenr kimi tanışır tanışmaz 3 ay içinde evlenir kader kısmet işi bunlar kısmetlerinizi değerlendirin zira başka bir hayatta başka bir durumda tekrar kısmetinizin gelmesini beklersiniz

Allah'tan istediğim hak edenlere hayırlı olan bir hayat arkadaşı vermesi

sadece bu konu degilki.. biri komsusundam sikayet etse, pespese komsu konulari :KK53: etkileniyoruz demek birbirimzden..

Evli olmama rağmen benim bile bu konudan açasım geldi.

Cevap yazsan ne yazcan ki, üzülme bulursun, nasip kısmet dicen. Böyle uzun uzun düşündüm ne gibi tavsiyelerde bulunurum diye ama yok olmadı çıkmadı.

Hah buldum; evli aldatılan, mutsuz, şiddet gören, kv ve görümceden muzdarip kk üyelerinin konularını oku, şükür bile edersin...

Evlilik nasip kısmet. .
üzülmeyin. .
belkide seçicisindir. .

nasıl bir dünya bu...bekarlar evlenmeye,evliler boşanmaya çalışıyor...

bana kızacaksınız ama yaşım 25 diyeceksiniz ki eee daha gençsin tamam gencim evet ama işte yaşadığım yerde iş-ev arasında mekik dokuduğum için kimse beni görmüyor bundan dolayı böyle aylar günler yıllar geçiyor işte kimse çıkmadan yıllarım akıp gidiyor ve birinin çıkması da çok zor şimdiki aklım olsa ünideyken birini bulurdum üniden buldun buldun yoksa çok zor yolda gördüğün adamla nasıl tanışacaksın yapacak birşey yok tabi bekliyorum bakalım nereye kadar bekle bekle Allah inşallah nasip eder en kısa zamanda:KK43:

Allah hakkinizda en hayırlısını versin takmayın kafaniza vakti saati gelince Allah kimi hayirli ise onu sana nasip etsin inşallah amin

bir de nasıl desem bu olayları şimdi yaşamak isterim yani tam en hevesli zamanımdayken eşimle gezip tozmak isterim ama yok işte :( benim yaşımdakiler ağır ağır evleniyorken benim hala boş boş gezmem çok zoruma gidiyor :(

Insan her nekadar kader, hayirlisi diye tevekkul etsede,kafayi takmamak,uzulmemek elde degil cidden.Insaniz en nihayetinde,sevip sevilmek istiyoruz.Ozellikle bazi gunler oluyor ki herzamankinden daha cok ihtiyac duyuyor insan sevgiye.
Beklemek sabretmek zor geliyor.
Bir de hersey zamaninda guzel,ne bileyim belirli bir yastan sonra heves de kalmiyor,anlamini yitiriyor hersey sanki...
Allah herkesin kalbine gore hayirlisinin en guzellerini nasip eder insallah en kisa zamanda ....

Insan her nekadar kader, hayirlisi diye tevekkul etsede,kafayi takmamak,uzulmemek elde degil cidden.Insaniz en nihayetinde,sevip sevilmek istiyoruz.Ozellikle bazi gunler oluyor ki herzamankinden daha cok ihtiyac duyuyor insan sevgiye.
Beklemek sabretmek zor geliyor.
Bir de hersey zamaninda guzel,ne bileyim belirli bir yastan sonra heves de kalmiyor,anlamini yitiriyor hersey sanki...
Allah herkesin kalbine gore hayirlisinin en guzellerini nasip eder insallah en kisa zamanda ....

tam benim içimdekileri ifade ettiğin için teşekkür ederim aynen öyle insan şimdi istiyor hevesin varken istiyorsun sonra olsada ben ne yapayım diyorsun :(

Back
X