kızlar nereye yazacagımı bilemedim çok doluyum 10 haftalık hamileyim bilen bilir beni daha önceden 1 kürtaş 2 düşügüm var bu dördüncü gebeligim doktor hiç kalkmayacaksın yerinden dedi yatacaksın annem evine getirdi bakıyor ama anlayışsız bir kocam ve kaynanam var herşeyi söylüyorlar inanın tek suçum yatmak herkes ayakta doguruyormuş ne yapım bende kan pıhtılaşmasıda var bu bebegimide rabbimin izniyle kayıp etmek istemiyorum yatmak zor ama mecburumneden insanlar böyle ne kaynanama nede kocama yüküm var canım birşey çektiginde bile babam aldı eşim nerdeydi yine tekdim doktora gittim eşim annesinin korkusundan gelemedi yemin ederim muene odasına girene kadar gözüm hep eşimi aradı salakmışımama hep yuvam dedim altdan aldım artık tak etti boşanmaya karar veredim bebegimi tek büyütecegim tabi bu strese bebegim iyise tabi 2 senelik evliyim 2 senede 3 bebek kayıp etim sadece 5 ay bi çoçugum olmadıgında kaynanam başladı herkese çoçugu olmuyo demeye biliyorum bu bebekde
Seni düşükler konusunda çok iyi anlıyorum canım aynı şeyleri bende yaşadım 3düşük yaptım kan pıhtılaşmasi yüzünden yatmak zorunda kaliyordum zaten zor bir durum psikolojin bozuluyor yeterince bende annem de kaldım la kaynanao rahatsız olduğu için ama eş çok önemliyuvani yıkmadan önce iyi durum derim canım bende tekrar hamile yim ve 7aylık inşallah senin de yuvan kurtulukc anıkendinim ve bebeğini düşün