kader bumuş

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar nereye yazacagımı bilemedim çok doluyum 10 haftalık hamileyim bilen bilir beni daha önceden 1 kürtaş 2 düşügüm var bu dördüncü gebeligim doktor hiç kalkmayacaksın yerinden dedi yatacaksın annem evine getirdi bakıyor ama anlayışsız bir kocam ve kaynanam var herşeyi söylüyorlar inanın tek suçum yatmak herkes ayakta doguruyormuş ne yapım bende kan pıhtılaşmasıda var bu bebegimide rabbimin izniyle kayıp etmek istemiyorum yatmak zor ama mecburumneden insanlar böyle ne kaynanama nede kocama yüküm var canım birşey çektiginde bile babam aldı eşim nerdeydi yine tekdim doktora gittim eşim annesinin korkusundan gelemedi yemin ederim muene odasına girene kadar gözüm hep eşimi aradı salakmışımama hep yuvam dedim altdan aldım artık tak etti boşanmaya karar veredim bebegimi tek büyütecegim tabi bu strese bebegim iyise tabi 2 senelik evliyim 2 senede 3 bebek kayıp etim sadece 5 ay bi çoçugum olmadıgında kaynanam başladı herkese çoçugu olmuyo demeye biliyorum bu bebekde gitse beni boşatırdı rabbim bebegimi korusun ona yardım etsin hepinze teşekürler

allah yardımcınız olsun.kolay bir durum değil haklısınız.sizin için dua edicem

Cnm üzüldüm gerçekten zor bir durum.Boşanmakla doğru karar vermişsin bencede.sen bebeğine odaklan,allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.Böyle insanlarıda Allah ıslah etsin.

Canim seni benden iyi kimse anlayamaz ayni seyleri yasadim benim dusuklerimin sebebide hep kaynanamdi hamile oldugumu bile bile bana temizlik yaptirdi sonra dusyk yapinca bide kaninda mikropmu var ailende irsi mi falan diyerek kusur aradi gecen yil kizima hamileyken kanamam oldu ve dr yatacaksin hic kalknayacaksin dedi ve sanki bakacak gibi beni annemlere yollamadi kendu evine goturdu esimin yanimda elustunde tuttu o yokken beni kullandi yatirmadi 1ay zor dayandim kalktim evime geldim allahim bebegimi bana bagisladi ama kaynanam hic degusmedi sezeryanla dogum yaptim ayaga kalkamiyordun cok zor gunler yasadim hergun geldiler bende yiyip ictiler bide benden is beklediler en sonunda bigun canima tak etti esimi aldim karsima bu boyle olmaz ben dayanamiyorum ayrilalim gayet cuddiyim cok dusundum dedim esim beni sevdigini birakamayacagini annesinide birakamayacagini soyleyerek sole bir cozum buldu kendi ustedigi zaman gidiyor ama ben gitmiyorum onlarda gelmiyor 4yillik evliyim yeni anliyorum evli oldugumu gayet iyi oldu cok mutluyum esimde mutlu boyle olacagini bilsem once yapaedim bunu diyor insallah sende yuvani yikmadan bir cozum bulursun ama olmuyorsada zorlamanin anlami yok allahim yardimcin olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…