- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
- Konu Sahibi zms rainbow
Ellerine sağlık tatlım
Ben de çok severim bu tatlıyı, bi çatal da ben alabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tuzsuzuuuuuuumLa ne hızlısınız yaaaa anında yapışmış 2 tarif ellerine sağlık tatlım güzel olmuş cokkk
Oh iyi ki hemen yapmışım hıppom sen daha güzel tarifler bulursunEllerine sağlık cnm ama ben yapıcaktım yaa buzlukta kadayıf tellerim vardı..
Cok teşekkür ederim canım❣Ellerine sağlık canım ,kadayıfla muhallebibin güzel uyumlu ikili,başarılar dilerim.
Teşekkür ederimcanımCoook severim. Ellerinize saglik basarilar.
tesekkur ederim ❣ Evet kupta da güzel oluyor gerçekten ❣Dilimlisini kupta ki hallerini her halini severim bu tatlinin.. ellerine saglik basarilar dilerim
Maşallah Red kit ten hızlısınOh iyi ki hemen yapmışım hıppom sen daha güzel tarifler bulursun
Ay feda olsun kız , gel hepsini yeEllerine sağlık tatlım
Teşekkür ederim tatli anaanneHarika olmuş ellerine sağlık sunumda çok şık olmuş.
Yarışmada başarılar dilerim..
Hippom hala diyette misin ?Maşallah Red kit ten hızlısın
Ohh kaptım kadayıflı muhallebiyiAy feda olsun kız , gel hepsini ye
Evet cnm.. ara verdiğimde oldu tabiHippom hala diyette misin ?
Dur özele yazcam :)Evet cnm.. ara verdiğimde oldu tabi
Teşekkür ederim tatli anaanne
Kız tebrik edmediydim.. ödüllerin 1.liğin hayırlı olsuuuuuun darısı alamayanların basına amiiiinOhh kaptım kadayıflı muhallebiyi
Teşekkür ederim tatlım, darısı başınaKız tebrik edmediydim.. ödüllerin 1.liğin hayırlı olsuuuuuun darısı alamayanların basına amiiiin
AmiiiiinTeşekkür ederim tatlım, darısı başına