- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimHarika harika. Bayıldım. :) Ellerinize sağlık. Başarılar diliyorum.
Bu arada anlatımınızda çok açıklayıcıydı, uğraşmışsınız en az kurabiye kadar.
Aşkolsun marga benimkine de bi gözatıvereydin be bacım.Heyyt beeeee harikasin sen yaaaaa :)
Aşkolsun marga benimkine de bi gözatıvereydin be bacım.![]()
Laci'nin kurabiyesi şahane olmuş mutlaka bakmalısınSirayla atiyorum hih:) bakarim canim benim
Çikolata başlı başına zaten kalorili ve ağır bir malzeme yağ olursa çok ağır olabilir..Böyle gayet güzel oluyor.Malzemelere tekrar baktım da içinde ekstra yağ yok; daha çok sevdim yağ takıntısı olan biri olarak :)
Teşekkür ederim canımNevroş yine harikalar yaratmışEllerine sağlık canım yarışmada başarılar
![]()
Niyetim var aslındaTeşekkür ederim canım
Yarışmaya katılmıyor musun?![]()
Geçmiş olsun canımNiyetim var aslındaAklımda da bir tarif var bakalım bazı sağlık sorunlarım var onları bu hafta içi halledersem katılacağım inşallah, kategori çok hoş olmuş
![]()
En geç haftaya hafta sonu inşallah aranızdayımGeçmiş olsun canımİşlerini hallet kategori bitmeden bize yetiş
Kategori kaçmaz
![]()
Tamam canım tarifini ve sunumunu bekliyoruz.En geç haftaya hafta sonu inşallah aranızdayım![]()
Teşekkür ederim canımnevroşşş bunu bende düşünmüştüm
eline sağ lık canım başarılar![]()