• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

evet canım o film iç acıtıcıydı tavsiye ederim,küçük çocukların çok saçma bir hata uğruna ıslah evine girmesi ve sapık gardiyanların tecavüzlerine maruz kalmaları
Evet izledim, 15 sene olmuştur belki izleyeli hala unutamadım... çok acı bir film gerçekten izlemeyenlere tavsiye ederim

arada kadın tecavüzcülerde oluyor tabi aydında kadınlar bana tecavüz etti demişti geçmişte

Ya yok tecavüzü geçelim, bu giyim konusu komedi ve çogu kadın bu konuda agır samimiyetsiz, kendini bile kabullenebilmiş degil. Kendini erkekle yarıştıran tiplerdir bunlar.

Erkeklerin nefsi var kadınların yok mu falan filan... İkisi bir degil bir defa. Beklentiler farklı bir defa, akıl var mantık var yahu. Erkegin kadına bakışıyla kadının erkege bakışı bir mi? Degil ama bu milenyum feministleri kadınları da erkek gibi bakan tiplere dönüştürmeye kasıp duruyorlar.

Halbuki gayet nettir beklentiler. İlla yazdırmayın yani onu da isterseniz? Birazcık samimi olmak lazım bu konularda.

Bu beklentiler yüzünden erkeklerin bakışı tabi ki daha farklı olacak, ne diye kendini erkekle yarışa sokuyorsa bu bazı tipler anlamadım? Kadın ne isterse giyinebilirmiş de bilmem ne... Yahu akıl var mantık. Mini giyen, ya da tayt giyen niye giyer? Amaç bellidir. Peki gbunları giyerken erkeklerin bakacagını bilmiyor muydu? Evet biliyordu hem de zaten onun için giydi. Bunun aksini de iddia etmesin kimse, ugraşamam.

Makyaj, dekolte, mini, kuaför... vs. Bunların hepsi erkekler var diyedir cryptic. Yarın erkekler yok olsa dünyadan, iki güne kadar makyaj yapan kadın bulamazsın, saçını yaptıran, mini ve dar giyinmeye çalışan.... Bulamazsın, hiçbir kadın giymez. Dekolte denen şey bile artık dekolte degildir erkek yoksa. Dolayısıyla kadınlar erkekler için giyinir, bunu kabullenemeyenle de ugraşılmaz.

Ya yok tecavüzü geçelim, bu giyim konusu komedi ve çogu kadın bu konuda agır samimiyetsiz, kendini bile kabullenebilmiş degil. Kendini erkekle yarıştıran tiplerdir bunlar.

Erkeklerin nefsi var kadınların yok mu falan filan... İkisi bir degil bir defa. Beklentiler farklı bir defa, akıl var mantık var yahu. Erkegin kadına bakışıyla kadının erkege bakışı bir mi? Degil ama bu milenyum feministleri kadınları da erkek gibi bakan tiplere dönüştürmeye kasıp duruyorlar.

Halbuki gayet nettir beklentiler. İlla yazdırmayın yani onu da isterseniz? Birazcık samimi olmak lazım bu konularda.

Bu beklentiler yüzünden erkeklerin bakışı tabi ki daha farklı olacak, ne diye kendini erkekle yarışa sokuyorsa bu bazı tipler anlamadım? Kadın ne isterse giyinebilirmiş de bilmem ne... Yahu akıl var mantık. Mini giyen, ya da tayt giyen niye giyer? Amaç bellidir. Peki gbunları giyerken erkeklerin bakacagını bilmiyor muydu? Evet biliyordu hem de zaten onun için giydi. Bunun aksini de iddia etmesin kimse, ugraşamam.

Makyaj, dekolte, mini, kuaför... vs. Bunların hepsi erkekler var diyedir cryptic. Yarın erkekler yok olsa dünyadan, iki güne kadar makyaj yapan kadın bulamazsın, saçını yaptıran, mini ve dar giyinmeye çalışan.... Bulamazsın, hiçbir kadın giymez. Dekolte denen şey bile artık dekolte degildir erkek yoksa. Dolayısıyla kadınlar erkekler için giyinir, bunu kabullenemeyenle de ugraşılmaz.

sen altın gününe hiç gittinmi. yada kınaya. orada erkek yok. ama kadınların hepsi pür makyaj ve feci süslü. uğraşma zaten. erkek mantalitesine kimsenin ihtiyacı yok

Yani erkeklerde suç buluyoruz da kadınlar bile bunu desteklediği için erkekler herhalde yapar.
Bir kadın bu düşünceyi nasıl destekleyebilir,tamam yani benim için olay bitmiştir.
Sanırım erkeklerin zihniyetini değiştirmek için önce bazı kadınlarımızın bakış açısını değiştirmeliyiz.

Sen kim için giyiniyorsun peki??

her kadın beğenilmek ,arzulanmak ister elbette.
dünyada batmayacak bir sektör varsa o da kozmetik ve estetik sektörüdür kabul.
tüm bunlara rağmen erkeğin kendine hakim olması gerekiyor.
tecavüzü haklı çıkarmaz

sen altın gününe hiç gittinmi. yada kınaya. orada erkek yok. ama kadınların hepsi pür makyaj ve feci süslü. uğraşma zaten. erkek mantalitesine kimsenin ihtiyacı yok

Kına gecesinde de öyledir, kadınlar süslüdür falan ee yani? Bir şeyi degiştirmez bu.

Erkekler olmasa, bir tane makyaj yapan kadın bulamazsın, yok şunu mu giysem bunu giysem falan kimse kasmaz. Hatta millet banyo bile yapmaz yahu!!!

Karşıda bunu takdir edecek ve begenecek bir motivasyon yoksa, yani erkekler yoksa, o zaman kimse süslenmez. Bu da böyle bir gerçektir, kabul edemeyenlerle de ugraşamam.

[QUOTE="mervecik01, post: 44975363, member: 592660"]Kına gecesinde de öyledir, kadınlar süslüdür falan ee yani? Bir şeyi degiştirmez bu.

Erkekler olmasa, bir tane makyaj yapan kadın bulamazsın, yok şunu mu giysem bunu giysem falan kimse kasmaz. Hatta millet banyo bile yapmaz yahu!!!

Karşıda bunu takdir edecek ve begenecek bir motivasyon yoksa, yani erkekler yoksa, o zaman kimse süslenmez. Bu da böyle bir gerçektir, kabul edemeyenlerle de ugraşamam.[/QUOTE]

ee hani şeker,kadınlar erkeklrr için süsleniyordu. noldu tezinmi çürüdü. kıyamam.:)
. kınada erkeğin altın gününde erkeğin işi ne oraya kadınlar makyajsızmı gidiyorç full mini bol makyaj..

Sen hic kinaya gittinmi deyince aklima geldi cok vardi boyle tanidigim kapali hemde oyle boyle degil carsafli ama kina gecelerinde bizim giyinmedigimiz dekolteler makyajlar vs vs kadin erkek icin giyinir makyaj yapar dusuncesi sacma olan varsada genelleme cok yanlis hangi elbiseye hangi ayakkabi diye erkek icin degil kadinlar icin dusunuruz erkek anlamaz kadin anlar..kadinlarin kiyafetini tecavuze tacize sebep bulan kadinlar gun gelir tacize ugradiginda ne yapicaklar acaba

Konuyu baştan okudum, sokakta kapkaça uğrayan yada evine hırsız giren birini suçlamak gibi bir şey tecavüze uğrayanda haksızlık aramak...

Güzel bir noktaya deginmiş arkadaş, bunu örneklerle süsleyelim derhal.

''kadın isterse çıplak gezer, kimse karışamaz, kimse dokunamaz, kimse bakamaaaaaz, bakıyorsa erkek suçludur, ogullarınızı egitin'' lafının hırsızlıga uyarlanmış hali;

''istersem kapımı kitlemem, istersem elimde bir çanta parayla dolaşırım, istersem altınlarımı sokakta bırakırım ama kimse çalamaaaaaz, çalan ahlaksızdır, hırsızları egitin.''

Nasıl oldu? Güzel oldu bence.

Kendim için giyinirim kendim için süslenirim kendim için mini eteğimi giyerim ben gel beraber olalım demedikçe de hiç bir erkeğin bana yaklaşma hakkı yoktur kabul edemeyenlerle de hiiiiccc uğraşamam....

Sen hic kinaya gittinmi deyince aklima geldi cok vardi boyle tanidigim kapali hemde oyle boyle degil carsafli ama kina gecelerinde bizim giyinmedigimiz dekolteler makyajlar vs vs kadin erkek icin giyinir makyaj yapar dusuncesi sacma olan varsada genelleme cok yanlis hangi elbiseye hangi ayakkabi diye erkek icin degil kainlar icin dusunuruz erkek anlamaz kadin anlar..kadinlarin kiyafetini tecavuze tacize sebep arayan kadinlar gun gelir tacize ugradiginda ne yapicaklar acaba
ee yani. bu birşeyi değiştirmezmiş. kendilerinin savını yerle bir ederde. yiğitliğe.. meselesi.. :)

[QUOTE="mervecik01, post: 44975363, member: 592660"]Kına gecesinde de öyledir, kadınlar süslüdür falan ee yani? Bir şeyi degiştirmez bu.

Karşıda bunu takdir edecek ve begenecek bir motivasyon yoksa, yani erkekler yoksa, o zaman kimse süslenmez. Bu da böyle bir gerçektir, kabul edemeyenlerle de ugraşamam.

ee hani şeker,kadınlar erkeklrr için süsleniyordu. noldu tezinmi çürüdü. kıyamam.:)
. kınada erkeğin altın gününde erkeğin işi ne oraya kadınlar makyajsızmı gidiyorç full mini bol makyaj..[/QUOTE]

Bir şeyin çürüdügü falan yok. Dünyada erkek olmasaydı kadınlar kına gecesinde de süslenmezdiler. Hem zaten kına gecesi de olmazdı. Ama eglencelerde bile süslenmezlerdi. Süs diye bir şey olmazdı yahu!!!

Şu anda kadınlar kına gecesinde içlerindekini döküyorlar genelde. İçlerinde var olan şeyden bahsediyorum ben işte, süslneme isteginden, begenilme siteginden... İşte o istek erkekler var diyedir. Anlamadın mı hlaa?

. kınada erkeğin altın gününde erkeğin işi ne oraya kadınlar makyajsızmı gidiyorç full mini bol makyaj..

Bir şeyin çürüdügü falan yok. Dünyada erkek olmasaydı kadınlar kına gecesinde de süslenmezdiler. Hem zaten kına gecesi de olmazdı. Ama eglencelerde bile süslenmezlerdi. Süs diye bir şey olmazdı yahu!!!

Şu anda kadınlar kına gecesinde içlerindekini döküyorlar genelde. İçlerinde var olan şeyden bahsediyorum ben işte, süslneme isteginden, begenilme siteginden... İşte o istek erkekler var diyedir. Anlamadın mı hlaa?[/QUOTE]

olmadı. orda erkek yok. o zaman makyajsız dekolte olmadanda günlük giysiyle giderlerdi merve(!)
bu seferki olmadı. neyse olsun, yenilen pehlivan güreşe doymazmış. başka sefere artık.:)

Güzel bir noktaya deginmiş arkadaş, bunu örneklerle süsleyelim derhal.

''kadın isterse çıplak gezer, kimse karışamaz, kimse dokunamaz, kimse bakamaaaaaz, bakıyorsa erkek suçludur, ogullarınızı egitin'' lafının hırsızlıga uyarlanmış hali;

''istersem kapımı kitlemem, istersem elimde bir çanta parayla dolaşırım, istersem altınlarımı sokakta bırakırım ama kimse çalamaaaaaz, çalan ahlaksızdır, hırsızları egitin.''

Nasıl oldu? Güzel oldu bence.

Aynen öyle sonuca bakacaksın. Hırsızlık olmuyor mu kapı açık olunca.

Demek bu mantıkla sen yolda para görsen indira gandi diyorsun yani, iyiymiş..

Şu anda kadınlar kına gecesinde içlerindekini döküyorlar genelde. İçlerinde var olan şeyden bahsediyorum ben işte, süslneme isteginden, begenilme siteginden... İşte o istek erkekler var diyedir. Anlamadın mı hlaa?

olmadı. orda erkek yok. o zaman makyajsız dekolte olmadanda günlük giysiyle giderlerdi merve(!)
bu seferki olmadı. neyse olsun, yenilen pehlivan güreşe doymazmış. başka sefere artık.:)
[/QUOTE]

Böyle avuntu kasanlarla ugraşamam hadi bay

Böyle avuntu kasanlarla ugraşamam hadi bay[/QUOTE]
:KK70::KK70:

Aynen öyle sonuca bakacaksın. Hırsızlık olmuyor mu kapı açık olunca.

Demek bu mantıkla sen yolda para görsen indira gandi diyorsun yani, iyiymiş..

Yooooo öyle demiyorum.

Diyorum ki, kapısını kilitlemezse bir insan, hırsız hala suçludur ama ev sahibi de sütten çıkma ak kaşık degildir. Elinde para sallayarak gezende de bir salaklık vardır... diyorum. Hırsız hala suçlu ama gel gör ki parayı sallayan da hırsızlık olsun diye elindne geleni yapmıştır.

Back
X