elbette farketmez sapık için. Bn sapıkları haklı çıkarma çabasında değilim crycım ama anadan uryan misali gezenlerde suçsuz değil be canm.. İnsanların nefsini bukadar zorlamanın bi anlamı yok. Bu elbette hiç bir sapığı haklı çıkartmaz ama o şekilde gezen kadını haksız yaparortadoğuda kadınlar kapalı suç oranına bak açık kadınların olduğu ülke ile aynı neden sapık için fark etmez açık kapalı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bencede aslında bir allahın kulu çıkıpta demiyorki böyle şeylere yoğunlaşalım anca yok kıyafetti yok başka şeydi ahlak eğitimi vermeli çocuklara ama bizim okullardaki gibi aman bu ders sınavlarda bir işe yaramıyor modunda olanlardan değil gerçekten ahlak dersi verilmeli önce ailede sonra okuldakesinlikle cinsel eğtim ve terbiye ailede küçük yaşta verilmeli
yani o şekilde gezen kadın haksız. tecavüz olaabilir. anladı seni benelbette farketmez sapık için. Bn sapıkları haklı çıkarma çabasında değilim crycım ama anadan uryan misali gezenlerde suçsuz değil be canm.. İnsanların nefsini bukadar zorlamanın bi anlamı yok. Bu elbette hiç bir sapığı haklı çıkartmaz ama o şekilde gezen kadını haksız yapar
Ne güzel yazmışsın arkadaşım... aslında ceza belli kökünden keseceksin...allah akıl vermiş beyin vermiş nefiste vermiş herkesin düşüncesine saygım var ama hangi dinden olursa olsun içinde allah korkusu olan yada olmayan en azından insan olduğunu bilen kimse için tecavüzün bir sebebi olamaz nasıl giyindinildiğinin bir önemi yok bence ki ülkemizde başörtülü olduğu halde tacize uğrayan hayat kadını olduğu halde tecavüze uğrayan yada yeteri kadar kapalı giyindiği halde tacize tecavüze uğrayan varken ben böyle taciz tecavüz gibi iğrenç davranışların hiç bir şekilde böyle nedenlerle meşrulaştırılmaya çalışılmasını doğru bulmuyorum böyle böyle birilerinin beyninde normalleştiriliyor bunlar en azından biz hakkımızı savunmalıyız en azından biz dur diyemesekte sesimizi duyurmalıyız aslında böyle adamların tek cezası olmalı caydırıcı cezalar olmalı meşrulaştırmak yerine ne ceza versek diye düşünseler keşke onu giymeyin bunu giymeyin demek yerine böyle erkeklere( ki bunlara adam bile diyemeyiz ya) bi taraflarına nasıl sahip çıkacaklarını öğretebilecek yada böyle adamlara göre nasıl cezalar verebileceklerini düşünseler onunla uğraşsalar keşke!!!
hayır sende beni gayet iyi anladın oky.. Hiçbir tecavuzcu haklı değildir. Zaten o giyim tarzı tecsvuzculeri değil adam gibi adamları baştan çıkartıyor.. Kadının haksızlığının simgesi tecavuz değildir. Kendi çizgisinde olan adamın gonlune dahi fesatlık giriyorsa hiçmi suçu yok o kadının.yani o şekilde gezen kadın haksız. tecavüz olaabilir. anladı seni ben
inan buna ancak kadın olmak suç olabilir,bu saldırmayı ve sarkıntılığı düşleyen adam normal değilki,tanıdığim bir ailenin kızı kulakları yok saçlarıyla kapatmaya çalışır,10 yaşında var yok bana anlatmıştı eniştesi taciz ediyormuş,birine söylersen söyle yaparım böyle yaparım diyormuş,anneannene anlat dedim,duydumki intihar etmiş ama ölmemiş sonra anlatmış adamı evden kovmuşlar ama karısı ayrılmamıştı çok garipelbette farketmez sapık için. Bn sapıkları haklı çıkarma çabasında değilim crycım ama anadan uryan misali gezenlerde suçsuz değil be canm.. İnsanların nefsini bukadar zorlamanın bi anlamı yok. Bu elbette hiç bir sapığı haklı çıkartmaz ama o şekilde gezen kadını haksız yapar
hayır KADININ HİÇBİR SUÇU YOK.hayır sende beni gayet iyi anladın oky.. Hiçbir tecavuzcu haklı değildir. Zaten o giyim tarzı tecsvuzculeri değil adam gibi adamları baştan çıkartıyor.. Kadının haksızlığının simgesi tecavuz değildir. Kendi çizgisinde olan adamın gonlune dahi fesatlık giriyorsa hiçmi suçu yok o kadının.
oldumu
evet şu ta islamiyetin asıl şeriat kuralları varya hırsızlık yapanın kolu kesilen tecavüz edenin de işte malum yerleri kesilen en caydırıcı cezalarmış gerçekten şimdi ne yok ceza indirimi yok bişey şuçlu adamı caydıracak bişey yok her türlü çıkarım nasılsa diyor iki takım elbise giyiyor yok efendi bu adam akıllamış diyip indirim veriyorlar böyle bişey varmı ya caydırıcı ceza vereceksin bak bakalım nefsine nasıl hakim oluyorNe güzel yazmışsın arkadaşım... aslında ceza belli kökünden keseceksin...
canım arkadaşım bn o vahşilerden bahsetmiyorum zaten,sapık gozu donmuş adam yapacağını hertutlu yapar bunu zaten tartışmıyorum bile.. Ama sokaktan yarı çıplak geçn kadına biz dahi baktığımızda azıcık haya demiyor muyuz. Bu illa tecavuzle sonuçlanacak demiorum ama adam gibi adamın gonlune giren en ufak karartıdan o insan suçludur..inan buna ancak kadın olmak suç olabilir,bu saldırmayı ve sarkıntılığı düşleyen adam normal değilki,tanıdığim bir ailenin kızı kulakları yok saçlarıyla kapatmaya çalışır,10 yaşında var yok bana anlatmıştı eniştesi taciz ediyormuş,birine söylersen söyle yaparım böyle yaparım diyormuş,anneannene anlat dedim,duydumki intihar etmiş ama ölmemiş sonra anlatmış adamı evden kovmuşlar ama karısı ayrılmamıştı çok garip
senin için oldu benm için olmadı.. Zaten cumlenin en son noktası buraysa uzatmanın bi anlamı yok.hayır KADININ HİÇBİR SUÇU YOK.
oldumu
canım o bireyin kendi kararı,kim ne giyerse giysin kapalıda göz alıcı hatunlar var onu sorarsan sokağa çıkmayacak halleri yok yacanım arkadaşım bn o vahşilerden bahsetmiyorum zaten,sapık gozu donmuş adam yapacağını hertutlu yapar bunu zaten tartışmıyorum bile.. Ama sokaktan yarı çıplak geçn kadına biz dahi baktığımızda azıcık haya demiyor muyuz. Bu illa tecavuzle sonuçlanacak demiorum ama adam gibi adamın gonlune giren en ufak karartıdan o insan suçludur..
o zaman jinekologların çoktan sapıtması lazımdı.canım arkadaşım bn o vahşilerden bahsetmiyorum zaten,sapık gozu donmuş adam yapacağını hertutlu yapar bunu zaten tartışmıyorum bile.. Ama sokaktan yarı çıplak geçn kadına biz dahi baktığımızda azıcık haya demiyor muyuz. Bu illa tecavuzle sonuçlanacak demiorum ama adam gibi adamın gonlune giren en ufak karartıdan o insan suçludur..
onlar gay sanırım:)o zaman jinekologların çoktan sapıtması lazımdı.
İsteyen istediği gibi eleştirebilir ama bnde bu bakış açısıyla bakıyorum. Hiçbi sebep haklı çıkarmaz tacizi tecavuzu ama teşvik ediyor mu evet ediyor !!!
Sen naaptın yaa. Keşke az daha bekleseydin, az çok benzer bir şey yazardım ben de. Boş yere kendini linç çetesinin önüne atmışsın Sana şimdi her konuda tavır falan da alırlar, benden demesi, çok garip çünkü bazıları. Neyse artık, saglık olsun olan olmuş.
canm ne kadar konuşsak da ikimizin de fikri değişmicek, hepimizin kendine gore doğruları ve yanlşları var sonuçta.. Çok sevdiğim arkadaşlarım var burda , kimseyle kırgın olmak istemiyorum.canım o bireyin kendi kararı,kim ne giyerse giysin kapalıda göz alıcı hatunlar var onu sorarsan sokağa çıkmayacak halleri yok ya
düşüncelerimiz yuzunden kırılacak halimiz yokcanm ne kadar konuşsak da ikimizin de fikri değişmicek, hepimizin kendine gore doğruları ve yanlşları var sonuçta.. Çok sevdiğim arkadaşlarım var burda , kimseyle kırgın olmak istemiyorum.
ah merve ah,sende kadınları suçla keşke erkek doğsaydımSen naaptın yaa. Keşke az daha bekleseydin, az çok benzer bir şey yazardım ben de. Boş yere kendini linç çetesinin önüne atmışsın Sana şimdi her konuda tavır falan da alırlar, benden demesi, çok garip çünkü bazıları. Neyse artık, saglık olsun olan olmuş.