bizimkisi biraz karışık.
sata göre 38+6
ultrasona 38+3
bana göre sürem doldu çoktaannnn.yani bide diyolarki kızlar erken geliyomuş.yok benim kızım sanırım 40 haftasını doldurucakkkk.
bende beklemekten sıkılanlardanım ilk hamileliğim olsa dert değil 42. haftaya kadar beklerim ama bu hamileliğimde özel duruma giriyorum doktorum beklemek taraftarı değil inat gibi bebeğimde gelmek bilmedi 39 +2 oldum ama ne sancı ne işaret hiçbişey yokilk hamileliğimdede kızım gelmek bilmemişti 41+3 te doktorun ısrarıyla sezaryen olmuştum şimdiki bebeğim erkek ve ben normal doğum olsun diye inat ettikçe oda inatla gelmiyor erken veya geç doğumların cinsiyetle alakası olduğunada hiç inanmıyorum vakti dolmadan ne yaparsan yap gelmiyorlar işte.geç olsunda güç olmasın demişler hepimiz hayırlısı ile doğumlarımızı yaparız inşallah.
bizimkisi biraz karışık.
sata göre 38+6
ultrasona 38+3
bana göre sürem doldu çoktaannnn.yani bide diyolarki kızlar erken geliyomuş.yok benim kızım sanırım 40 haftasını doldurucakkkk.
ilk bebeğiniz sezeryan ama bunu normalmi doğuracaksınızz:uhm:ya bende çok istiyorum normal doğumu ama ilk bebek sezaryan diye yapmıyoo doktorlar ya..çorumlucum bu arada her sabah neti açınca bakıyorum bu kıs doğurdumu diye ..bi kaç ay daha sabret birlikte doğuralım:roflol:
ugrasmayin kizlar benle bakin iste ne oldu size
hay allah seni emi :roflol:
gecmis olsun rose hatun azcuk daha uyu belki az daha buyursun ben hic yatamiyorum yaws :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?