Merhabalar canım 6. Haftadan sonra görülmeye başlıyor benim 6+4 te nokta kadar görünmüştü . Daha erken siZin 1 hafta 10 güne görürsünüz insallah ❤Hanımlar merhaba. 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallah. Kese göründü ama dün doktora gittiğimde daha bebeği göremedik. Sizin bilginiz ve deneyiminiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Birde bu ultrason görüntüsünü bir arkadasima gösterdiğim de bebeğin eşi oluşmuş dedi bunun içinde yardımcı olur musunuz?
5 hafta çok erken, herkeste farklı zamanlarda oluşuyor, ben tüp bebek ile hamile kaldım 21 şubat transfer tarihim hala görünmedi bebekHanımlar merhaba. 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallah. Kese göründü ama dün doktora gittiğimde daha bebeği göremedik. Sizin bilginiz ve deneyiminiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Birde bu ultrason görüntüsünü bir arkadasima gösterdiğim de bebeğin eşi oluşmuş dedi bunun içinde yardımcı olur musunuz?
Bebeğin eşi dedi şey ne oluyor peki o konuda bilginiz var mı?Merhabalar canım 6. Haftadan sonra görülmeye başlıyor benim 6+4 te nokta kadar görünmüştü . Daha erken siZin 1 hafta 10 güne görürsünüz insallah ❤
Görünür Allah'ın izniyle endişe etmek zararlı olabilir siz Allah'a bırakın herşeyi sıkmayın canınızı5 hafta çok erken, herkeste farklı zamanlarda oluşuyor, ben tüp bebek ile hamile kaldım 21 şubat transfer tarihim hala görünmedi bebekbend ebüyük bir endişe ile bekliyorum
Bebeğin eşi icin cok erken sanırım ya ben 3 ayı yeni doldurdum dr daha bugün burası eşi dedi . Sağ altta bi çıkıntı var sanki canım yolk sacı olabilir oBebeğin eşi dedi şey ne oluyor peki o konuda bilginiz var mı?
Kusura bakmayın çok sordum ama hiç bilgim yok yolk sac ne oluyor pekiBebeğin eşi icin cok erken sanırım ya ben 3 ayı yeni doldurdum dr daha bugün burası eşi dedi . Sağ altta bi çıkıntı var sanki canım yolk sacı olabilir o
aminnnn,inş. Rabbim herkesin bu yolda yardımcısı olsun.Görünür Allah'ın izniyle endişe etmek zararlı olabilir siz Allah'a bırakın herşeyi sıkmayın canınızı
Bebeği besleyen kordon hemen oluşmuyormuş bir süre o yolk sacı bebeği besliyormuş zaten o yolksa bebekte görünür yakındaKusura bakmayın çok sordum ama hiç bilgim yok yolk sac ne oluyor peki
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum sağolunBebeği besleyen kordon hemen oluşmuyormuş bir süre o yolk sacı bebeği besliyormuş zaten o yolksa bebekte görünür yakında
Rica ederim ne demek ilk haftalar cok heyecanlı geçiyorCevaplarınız için çok teşekkür ediyorum sağolun
O beyazlık olan yer değil miRica ederim ne demek ilk haftalar cok heyecanlı geçiyorbak bu benim 5+6 sol altta ki sey yolk sacı
Kesenin iç kısmında nokta kdr bi beyazlik var o canimO beyazlık olan yer değil mi
Gördüm şimdiKesenin iç kısmında nokta kdr bi beyazlik var o canim
Vajinal ultrasonda mı gördünüz acaba karından mıHanımlar merhaba. 5 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkse nasip etsin inşallah. Kese göründü ama dün doktora gittiğimde daha bebeği göremedik. Sizin bilginiz ve deneyiminiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Birde bu ultrason görüntüsünü bir arkadasima gösterdiğim de bebeğin eşi oluşmuş dedi bunun içinde yardımcı olur musunuz?
5 haftalıkken vajinalden görüldü 6. Haftadan itibaren normal ultrasonla baktılar öyle görüldüVajinal ultrasonda mı gördünüz acaba karından mı
Ben 5 haftalıken dün gittim karından gördum çift kese lerimVajinal ultrasonda mı gördünüz acaba karından mı
Bende 6 da hem kese hem kalp atışı gördüm çok şükür hayırlısıyla doğmasını nasip etsin Rabbim herkesinkininBen 5 haftalıken dün gittim karından gördum çift kese lerim
Bende 5 haftalık dün keseleri gördüm 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı doktorum kalp atısı için insallah duyarım ya cok heyecanlıyımBende 6 da hem kese hem kalp atışı gördüm çok şükür hayırlısıyla doğmasını nasip etsin Rabbim herkesinkinin
Duyarsınız hiç endişelenmeyin internette yazanlara bakmayın benim daha 5 haftalıkken kese bile yoktu 6 da gördüm ben hem keseyi hem bebeğiBende 5 haftalık dün keseleri gördüm 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı doktorum kalp atısı için insallah duyarım ya cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?