Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bnde 8 girdim geçen pazartesi gitmiştim kese görünüyor iki haftadır ama bebek gorunmuyordu kalp atışı yoktu dua edin yarın tekrar gidecek duyayim
5 hafta çok erken, herkeste farklı zamanlarda oluşuyor, ben tüp bebek ile hamile kaldım 21 şubat transfer tarihim hala görünmedi bebek bend ebüyük bir endişe ile bekliyorum
merhaba malesef gebeliğim devam etmedi boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptırıldı. Şİmdi yeniden tedavi oluyorum:) Eğer hamileliğim devam etseydi 3 ay tamamalnana kadar ilaçalara devam edecektim. Tüp bebekte hamile kalınca ilaçalara bir süre daha devam ediliyor.
merhaba malesef gebeliğim devam etmedi boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptırıldı. Şİmdi yeniden tedavi oluyorum:) Eğer hamileliğim devam etseydi 3 ay tamamalnana kadar ilaçalara devam edecektim. Tüp bebekte hamile kalınca ilaçalara bir süre daha devam ediliyor.