Kacinci Haftada Kaniniz Cikmaya Basladi?

Minigimmmm

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
48
1
selam hamis arkadaslar...
karniniz hangi haftada cikmaya basladi?
ben bugun 17+3 gunluk hamileyim ilk bebegime ve sanki karnim daha hic yok gibi yani disardan gorenler demez yani hamile diye...
aksam karnim sisiyor yediklerimden falan ama sabah kalktigimda tekrar iniyor...
sizlerinde fikirlerini almak istiyorum...
tesekkurler...

Selam Mingimmmm,
Öncelikle bebişin hayırlı olsun. Ben 8+2 hamileyim ve benim göbişim bayağı belli oluyor. ınternetten edindiğim bilgilere göre normal şartlarda 11. veya 12. hafta çıkmaya başlaması gerekiyormuş. Ama annem diyor ki "benim iç karnım hiç yoktu, o yüzden göbeğim çabuk çıkar ve çok şişerdim.Bana çektiysen sende çok iri olursun" diyor. Sanırım ben anneme çekmişim çünkü benim bayağı göbişim var daha şimdiden.

selam
15+2 yım bugun.ve karnım oldukca belli.iç karnım herhalde dar oldugu ıcın 11-12. haftalarda cıkmaya basladı ve suan kocaman gobusum var..benımde ilk bebegım..

16+3 günlük hamileyim ama karnım hiç yok akşamları biraz belli ama sabahları hiç belli değil bulantılar olmasa bebek yok dicem laelaelaelaelae

minigimm ben 26 haftadayım iç karnım geniş bide normal kiloyla başladınsa boyunda varsa gayet normal
ben 6 ayım bitti dışarıdan belli oluyo

benimde o haftalarda sadece yemek yiyince çıkıyordu oda yemekti işte delikafadulden
bak 25 haftayı bitirdim anca dışardan belli oluyor oda gören 6 aylık demiyo :)
bende çıksın istiyorum benimle olanların karnı kocamann :))
ama olsun sağlıklı olduğunu görünce dr da şükrediyorum daha iyi çabuk çatlamaz

Valla kızlar ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Bende bir tuhaflık var o zaman daha 8 haftalık olmama rağmen benim birazda olsa göbişim var. Öyle çok abartılı değil ama eskiye oranla bayağı belli oluyor.

canım benimde geç çıktı ve karnım şimdi bile çok büyük değil yani idare ediyo önemli olan bebeğin karnını dert etme benim 18. haftadan sonra az az büyümeye başladı....

ben de 20. haftadayım,çok hafif 18.haftada belirmeye başladı. zaten 51kilo ile başladım 53kiloyum suan. herkes 2-3aylık gibi diyor. bebeğim sağlıklı olsun da annesine fazla kiloları bırakmasın :)

Herkesın bunyesı farklı kımının ıÇ karnı genıs kımının dar
ben 25 haftaya gırdım bıraz bıraz belırmeye basladı
ama 8. Haftada bebek dısarıdan asla anlasılmaz
gazdır canım o

canım bu kişiden kişiye değişir. ilk hamileliğimde doğuma gittiğimde bile o kadar küçüktü ki karnım, hemşire doğurmaya geldiğine eminmisin diye sormuştu.

şimdi ise daha çabuk büyümeye başladı. herkes daha erken anladı. özellikle ilk hamileliklerde çok normal karnın geç çıkması.a.s.

ayyyhhhh ben de aynı durumdan şikayetçiydim ama baktım ki sizlerde de var göbüş sorunu...bende 15 haftalık hamileyim göbek çok az çıktı...öyle dışardan gören anlamıyo hamile olduğumu...otobüste kimse yer vermiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... :KK70:

ben 9+3 üm karnım çıktı bile dar bişiyler giysem baya belli olucak aslına 51 kiloyla hamile kaldım şuanda 50 kiloyum

ben 10+1 haftalık hamileyim geçen gün kadının biri dolmuşta bana yer verdi hamilesiniz oturun diye karnım belli oluyor biraz sanırım :CüvCüv:

benim karnım 6 aylıkken çıkmaya başlamıştı..görenler hamile değilsinde bizi kandırıyon derdi..6. aydan sonra birden büyüdü....9. ayda ağrı dağı kadar oldu ..kişiden kişiye değişiyo sanırım bu güöbiş büyümesi..oğluşumu 3.750 gr doğurdumm..karnın çıkmadıysa telaş etme..önemli olan gebeliğinin sağlıklı olması..hem daha iyi bence belin daha az ağrırr

X