mumudihaba , cidden tebrik ederim seni toplam anneliğe tam 7 kere çok yaklaşmışsın hep başarısız sonuclanmış ama 8. pozitif. çok güzel arkadaşım doğum yaptınmı
DOĞUM YAPAMADIM İKİZLERİM OLACAKTI 16 HAFTALIKKEN KIZIMI 20 HAFTALIKKENDE OĞLUMU RAHİM AĞZI YETMEZLİĞİ YÜZÜNDEN SUYUMUN ERKEN BOŞALMASI NEDENİYLE KAYBETTİM ŞİMDİ DİNLENMEDEYİM 2009 DAN SONRA EĞER TOPARLANABİLİRSEN TEKRAR DEVAM KISMET BAKALIM İNŞALLAH ALLAH c.c. NASİP EDERSE KENDİLİĞNDEN HAMİLE KALIRIM İNŞALLAH AMİNNNNNNN
hayatım sanırım senin rahim ağzın erken açıldı..peki doktorun önceden dikiş veya ring denilen bir parça takılıyor o yola gitmedi mi?en azından bir sonrakinde doktorunu uyarırsın..herşeyin hayırlısı...bir de bu rahim ağzının erken açılması ve düşüklerle ilgili özellikle magnezyum kullanılıyor yurtdışında...benim yeğenim 10 düşük sonrası magnezyum ve ring ile çocuğunu dünyaya getirdi..ama mutlaka doktorunuza danışın tabi..ben ahkam kesmiş olmayayım..rabbim hepimizin gönlüne göre versin.....
ilk denemede 27 yumurta toplandı-fakat biyokimyasal gebelik oluştu,dondurulmuş embriyolarım transfer edildiğinde de biyokimyasal gebelik oluştu,açıkçası iki defa direkten döndüm ikinci denemede ikizlerime kavuştum-bu arada yaşım 31 idi tedavi sırasındaArkadaşlar kacıncı denemde hamile kaldınız başarıya ulaştınız yazarmısınız ve hangi yaşta?
Benim 1 . mikro denemem negatif sonuclandı. Bende herhangi bir sorun yok şükür ama eşimde azospermia var ameliyatla sperö bulundu ama tutmadı .üc tüp dondurulmuş sperm var . bana genetik test yapılıcak bakalım kısmet
Benim 24 yumurtam toplandı
15 döllendi
3 tanesi 1 kalite oldu
diğerleri öldü
sonucta negatif
Benim yaşım 21 acaba çok erken mi bilmiyorum ondanmı tutmadı diye düşünmeden edemiyorum
doras teşekkür ederim cevabın için Allah analı babalı büyütsün doğmuşlar ise ,
bu rahim ağzına dikiş konusu nasıl fark ediliyor ? yani böyle bi önemli bizler alabiliyormuyuz nasıl anlaşılıyor ?
bu rahim ağzına dikiş konusu nasıl fark ediliyor ? yani böyle bi önemli bizler alabiliyormuyuz nasıl anlaşılıyor ?