Ben regl gecikmesi yaşadığım ay kontrole gittim kadın doğuma, o güne kadar korunuyorduk. Kadın standart, stres vs dedi bı iki kan aldı sonuçlarıma baktı normal dedi. Stabil şeker enfeksiyon proklatin vs her kadın doğumcunun istediği tahliller. Sonuçlarım temizdi. Çocuk planladigim zaman ki sürecim nasıl olur bir problem var mı dedim, ilaçla tedavi yeterli olur senjn icin dedi şok oldum. Yani ben sormasam anlatmıyor bir şey, o ana kadar yumurta tembelliğimin ve ufak bir kistin olduğunu söyledi kist içinde geçici olabilir regl gecikmesinden kaynaklı yorumunda bulundu o kadar. Akşamina eşime anlattım olayı ve farklı bir doktora gidip çocuk planladigimi gereken tahlillerimin yapılmasını istedim. Ve ilk doktorun da dediği gibi ilaç desteğinden sonra hamile kalabilirim. 5 ay normal gün aşırı ilişki ile doğal yolla denedik, olmayınca doktor çatlatma iğnesi verdi. İğne ile gebelik oluştu ancak devam etmedi. İğneden sonra 3 4 ay yine normal denedik sonuc elde edemeyince ilaç verdi, ilk kutu ilaç bitti gebelik elde ettik ve elhamdülillah devam ediyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu süreçte anladım ki doktora gidip, ben gebelik düşünmüyorum ama siz yine de bana bı bakın dediginizde çok önemsemiyor. Ancak gidip, biz çocuk planiyoruz 1 yıldır da olmuyor dediğiniz anda ciddi şekilde takibe alınıyorsunuz. Herkesin süreci kendine özeldir eminim, benim sorunlarından kaynaklı bu kadar uzadı. Kuzenim 2 3 ayda hamile kalabildi. Kişiye göre değişen bir durum, ancak kafanıza taktiginiz anda olacağı varsa da olmuyor. İyi bir doktor a gözüküp tahlillerinizi yaptırdıktan sonra beklemekten başka bir şey yok. Bu ara da benim eşim hiç gitmedi doktora, kontrol olduğum doktorum dedi ki bana önceliğim sensin senin kistin ve yumurta tembelligini duzelttikten sonra sende problem kalmadığında eşine bakacağım. Çok şükür gerek kalmadı
uzun oldu hakkinizj helal edin