Kaçıncı denemede doğal yolla hamile kaldınız?

Ben regl gecikmesi yaşadığım ay kontrole gittim kadın doğuma, o güne kadar korunuyorduk. Kadın standart, stres vs dedi bı iki kan aldı sonuçlarıma baktı normal dedi. Stabil şeker enfeksiyon proklatin vs her kadın doğumcunun istediği tahliller. Sonuçlarım temizdi. Çocuk planladigim zaman ki sürecim nasıl olur bir problem var mı dedim, ilaçla tedavi yeterli olur senjn icin dedi şok oldum. Yani ben sormasam anlatmıyor bir şey, o ana kadar yumurta tembelliğimin ve ufak bir kistin olduğunu söyledi kist içinde geçici olabilir regl gecikmesinden kaynaklı yorumunda bulundu o kadar. Akşamina eşime anlattım olayı ve farklı bir doktora gidip çocuk planladigimi gereken tahlillerimin yapılmasını istedim. Ve ilk doktorun da dediği gibi ilaç desteğinden sonra hamile kalabilirim. 5 ay normal gün aşırı ilişki ile doğal yolla denedik, olmayınca doktor çatlatma iğnesi verdi. İğne ile gebelik oluştu ancak devam etmedi. İğneden sonra 3 4 ay yine normal denedik sonuc elde edemeyince ilaç verdi, ilk kutu ilaç bitti gebelik elde ettik ve elhamdülillah devam ediyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu süreçte anladım ki doktora gidip, ben gebelik düşünmüyorum ama siz yine de bana bı bakın dediginizde çok önemsemiyor. Ancak gidip, biz çocuk planiyoruz 1 yıldır da olmuyor dediğiniz anda ciddi şekilde takibe alınıyorsunuz. Herkesin süreci kendine özeldir eminim, benim sorunlarından kaynaklı bu kadar uzadı. Kuzenim 2 3 ayda hamile kalabildi. Kişiye göre değişen bir durum, ancak kafanıza taktiginiz anda olacağı varsa da olmuyor. İyi bir doktor a gözüküp tahlillerinizi yaptırdıktan sonra beklemekten başka bir şey yok. Bu ara da benim eşim hiç gitmedi doktora, kontrol olduğum doktorum dedi ki bana önceliğim sensin senin kistin ve yumurta tembelligini duzelttikten sonra sende problem kalmadığında eşine bakacağım. Çok şükür gerek kalmadı 🙏 uzun oldu hakkinizj helal edin
Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim 🥰 aklimda bulunmasi iyi oldu. gercekten malesef devlet hastanelerindeki doktorlar cok ilgilenmiyorlar. İlla ki sormak gerekiyor. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi insaalah 🤲 Bizde genelde kadinin kontrolleri daha uzun ve cetrefilli oldugu icin ilk esimin gitmesini tercih ettik. Ona bakildiktan sonra bende gitmeyi dusunuyorum. İnsallah banada gerek kalmaz da hamiş olurum bu ay 🤲🤲

Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim 🥰 aklimda bulunmasi iyi oldu. gercekten malesef devlet hastanelerindeki doktorlar cok ilgilenmiyorlar. İlla ki sormak gerekiyor. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi insaalah 🤲 Bizde genelde kadinin kontrolleri daha uzun ve cetrefilli oldugu icin ilk esimin gitmesini tercih ettik. Ona bakildiktan sonra bende gitmeyi dusunuyorum. İnsallah banada gerek kalmaz da hamiş olurum bu ay 🤲🤲
Rica ederim ne demek Rabbim gonlunuze göre versin inşallah 🙏 sadece bir dost olarak, demesi kolay uygulaması zor olan tavsiye de bulunmak isterim samimiyetinize dayanarak. Kesinlikle aklınızdan çıkarın, çocuk için ilişkiye girmeyin. Gün aşırı öneriliyor evet, ama insanı çok yoruyor cidden. Ovulasyon takıp testleri var bı arastirin isterseniz. Umarım işinize yarar, sağlıcakla kalın ❤️

Herkese merhaba 1,5 yillik evliyim 4 aydir korunmuyoruz. Bu ayda hamile degilim. 5. Ayimiza giricez. Siz kacinci ayda hamile kaldiniz? İnternette genelde 1 yila kadar hamile kalmamanin normal oldugu soyleniyor. Ama oncesindede geri cekilme yontemiyle korundugumuz icin aklimda soru isaretleri var. Bu arada esim doktor randevusu aldi sperm testi vericek.Siz kacinci ayda hamile kaldiniz yazarsaniz sevinirim
Tam 1.yılımıza girdiğim Ay hamile kaldım ilk günden beri istyrduk eşim polis depremin ilk gününden beri kahramanmarasa 2 defa gittiler 2 Ay değerlendiremedik 1 ayda evliydik ama uzaktik 9 ay denedik diyebilirim evliligimin 7.aynda doktora gittim doktor 1-1.5yil normal dedi eşim de gitti üroloji doktoru 2 yıl olmaması normal dedi fakat perhiz yaptigmz halde eşimin sperm testi 38.8 milyon çıktı normalde en az 39 milyon olmalıymış doktor bu şartlarda olur dedi fakat biz bebek istedigimz için sürekli deniyrduk evliligimizin 1. Yılında mayis ayında Tahmini ovulasyona yakın 3 gün ara vererek denedik ve 1 2 saat kalkmadm snra banyo yaptm ve o zaman bebeğimiz tutundu elhamdülillah. Sürekli birlikte olmak sperm sayısını ve kalitesini dusuruyrms o yzdn çok birliktelik hamilelik şansını qrtirmiyr tan tersi etkisi oluyr

Mayıs ayında hamile kaldım 3 aylık bebisim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin bu işler nasip işi vakti var herseyin ben şimdi diyrm iyiki ilk aylarda hamile kalmamışım çünkü çok zorlu geçiyor mide bulantısı hapina rağmen kusmalarim var rabbim başka dert vermesin size tavsiyem çok takmayın her adetim geçtiğinde koşa koşa test alır yapardm hep aklımda bebek vardi bunu kendinize yapmayın biz ara vererek denedigmz Ay hamile kaldm bu tesadüf olamaz sperm konusunda da sıkıntı olmuş demekki ama birazda kafamı rahat biraktigm Ay oldu adet gecikti ama adet sancisi gbi sancılar vardı önemsemediklerini teste koşmadım rahmime vuran bir ağrı olunca korktugm başka birsey olduğunu düşündüğüm icin test aldm yaptm o testide akşam aldm ve sabaha kadar yapmadan sabrettm düşünün o kadar salmstm normalde qsla dayanamazdm hamile değilsem doktora gidicektm hamileymsm elhamdülillah rabbime sonsuz şükürler olsun rabbim kulunu biliyor ilk aylar olsa çok zorlanirdm diye belkide rabbim böyle nasip etti

Herkese merhaba 1,5 yillik evliyim 4 aydir korunmuyoruz. Bu ayda hamile degilim. 5. Ayimiza giricez. Siz kacinci ayda hamile kaldiniz? İnternette genelde 1 yila kadar hamile kalmamanin normal oldugu soyleniyor. Ama oncesindede geri cekilme yontemiyle korundugumuz icin aklimda soru isaretleri var. Bu arada esim doktor randevusu aldi sperm testi vericek.Siz kacinci ayda hamile kaldiniz yazarsaniz sevinirim
İlk denemede, stres yapmayın akışına bırakın psikolojide etkiliyordur

4. Yılımizin sonunda hiç beklemediğim ayda hamile kaldım kendiliğinden. Öncesinde ilaçlar kullandım macunlar kullandım ve tedaviler görmeme rağmen kalmamıştım hiç. 4 ay çok çok az hemen düşünüp kendinizi sıkmayın 1 2 yıl da olmaması çok normal

8ay sonunda esim sperm testine gitti iyikide gitmis normal yolla cok düşük hatta sifir ihtimal vardi hamilelik.icin.bosuna beklemeden tup.bebege basladik

Tam 1.yılımıza girdiğim Ay hamile kaldım ilk günden beri istyrduk eşim polis depremin ilk gününden beri kahramanmarasa 2 defa gittiler 2 Ay değerlendiremedik 1 ayda evliydik ama uzaktik 9 ay denedik diyebilirim evliligimin 7.aynda doktora gittim doktor 1-1.5yil normal dedi eşim de gitti üroloji doktoru 2 yıl olmaması normal dedi fakat perhiz yaptigmz halde eşimin sperm testi 38.8 milyon çıktı normalde en az 39 milyon olmalıymış doktor bu şartlarda olur dedi fakat biz bebek istedigimz için sürekli deniyrduk evliligimizin 1. Yılında mayis ayında Tahmini ovulasyona yakın 3 gün ara vererek denedik ve 1 2 saat kalkmadm snra banyo yaptm ve o zaman bebeğimiz tutundu elhamdülillah. Sürekli birlikte olmak sperm sayısını ve kalitesini dusuruyrms o yzdn çok birliktelik hamilelik şansını qrtirmiyr tan tersi etkisi oluyr
Rabbim eger hamileyseniz suan saglikla kucaginica almayi nasip etsin eger dogdusada saglikla buyumeyi hayirli evlat olmasini nasip etsin insaalah.🤲Aslinda soylediginiz seyi bende dusundum surekli 2 gunde 1 birlikte olmak sperm sayisini azaltir ve eger sizin esinizdeki gibi bi sorun varsa benim esimdede olmasi gerekenden azsa sperm sayisi buda hamile kalmayi zorlastirabilir. Bundan bizde supheleniyoruz cunku. (Esimin bekarken bi sorun icin doktora gitmis olmasindan dolayi) Bu 4 ayda genelde duzenli iliski yasadik gercekten yoruyor. Ozellikle her seferinde yataktan 1-2 saat kalkmamayi yapamiyorum ovulasyon testi hic denemedim onu deneyip en azindan yumurtlamayi gordugum gunlerde iliski olursa o gunlerde kalkmamaya dikkat edebilirim tesekkur ederim degerli verdiginiz bilgiler icin 🥰

Temmuzda korunmayı bıraktım Kasım'da hamile kalmıştım

Subatta korunmayi biraktim ancak bilincli sekilde ilerlemedik.akisina birakalim ilacinda vucutta etkileri azalir o sirada demistik.ama benim ve esimin is yogunlugu yorgunluk vs cok duzenli de birlikte olamadik.hele yumurta takibi falan hic yapmadim.temmuzda bi baktik baya olmus:) ben bi doktora gideyim dedim.agustosta doktora gorundum ve ovulasyon takibi yaptim ilk defa ve bu ay hamile kaldim.

İlk kizimda 8 ay da , ikinci kızımda 1.5 senede hamile kaldım.stres yapmadım.mutlaka bir vakti vardır dedim.doktora da gitmedim ☺️oluruna bıraktım.cok şükür 🙏4 ay çok erken bir süre 😯 eğer bir sorun yoksa stres yapmayı bırakınca hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz 🙏❤️🥰

İlk kizimda 8 ay da , ikinci kızımda 1.5 senede hamile kaldım.stres yapmadım.mutlaka bir vakti vardır dedim.doktora da gitmedim ☺️oluruna bıraktım.cok şükür 🙏4 ay çok erken bir süre 😯 eğer bir sorun yoksa stres yapmayı bırakınca hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz 🙏❤️🥰
Evet size katiliyorum ama insanin elinde olmuyor malesef stres yapmamak 🥲 siz masaallah sabirli biriymissiniz.. en cokta insani korkutan aslinda gecikmesi degil acaba hic anne olamicakmiyim korkusu yoksa tabiki 3-5 ay gec olsa ne olabilirki Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insaaalah ❤️

aralık ayında karar verdik ve korunmayı bıraktık, mayısa kadar denedik, olmadı, doktora gittik, tahlillerimizi yaptırdık, eşim sperm sayımı yaptırdı. benim sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı, ilaç kullandım, düzeldi. son adet tarihim 29 temmuzdu, 9.ayda hamile kaldım..

eşiniz sperm testi yaptıracakmış, siz de hormonlarınıza baktırın bence, garanti olsun. umarım en kısa sürede hamile kalırsınız 🙏
Merhaba,

Prolaktin değeriniz kaç çıkmıştı acaba.

Ovülasyon testi kullandım 2. ayda hamile kaldım 🤗 ilk ay yumurta çatlamamıştı kist olmuş zaten.. bence ovülasyon testi alın 28 gün içinde sadece hamile kalabileceğimiz 1 gün var o günü yakalamak için 2 günde bir düzenli ilişki yaşamak lazım. O yüzden en mantıklısı ovülasyon testleri diyorum pik olduğu günü değerlendireceksiniz sonra kafa rahat en azından 😊 markası Laboquick benim kullandığımın

X