Kaçıncı denemede doğal yolla hamile kaldınız?

kaktusdunyam

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
175
73
Herkese merhaba 1,5 yillik evliyim 4 aydir korunmuyoruz. Bu ayda hamile degilim. 5. Ayimiza giricez. Siz kacinci ayda hamile kaldiniz? İnternette genelde 1 yila kadar hamile kalmamanin normal oldugu soyleniyor. Ama oncesindede geri cekilme yontemiyle korundugumuz icin aklimda soru isaretleri var. Bu arada esim doktor randevusu aldi sperm testi vericek.Siz kacinci ayda hamile kaldiniz yazarsaniz sevinirim

Herkese merhaba 1,5 yillik evliyim 4 aydir korunmuyoruz. Bu ayda hamile degilim. 5. Ayimiza giricez. Siz kacinci ayda hamile kaldiniz? İnternette genelde 1 yila kadar hamile kalmamanin normal oldugu soyleniyor. Ama oncesindede geri cekilme yontemiyle korundugumuz icin aklimda soru isaretleri var. Bu arada esim doktor randevusu aldi sperm testi vericek.Siz kacinci ayda hamile kaldiniz yazarsaniz sevinirim
16 ay hala olmadı.. 35 yaşa kadar 1 yıl, 35den sonra 6 ay sonra doktora görünülmeli. Yaşın gençse daha 4 ay çok az bi süre canım. Kendinizi stres yapmayın. Sperm testini biz 13. Ayda falan verdik

Bence ikinizde muayene olun gerekli testleri yapın.
Allah korusun bir sorun varsa erkenden bakarsınız çaresine.
Yoksada denersiniz bi süre daha.

Herkese merhaba 1,5 yillik evliyim 4 aydir korunmuyoruz. Bu ayda hamile degilim. 5. Ayimiza giricez. Siz kacinci ayda hamile kaldiniz? İnternette genelde 1 yila kadar hamile kalmamanin normal oldugu soyleniyor. Ama oncesindede geri cekilme yontemiyle korundugumuz icin aklimda soru isaretleri var. Bu arada esim doktor randevusu aldi sperm testi vericek.Siz kacinci ayda hamile kaldiniz yazarsaniz

10. Ayda kaldım

Korunmasız ilişki ve yumurtlama günlerimi hesapladığı dördüncü ayımda kaldım. Öncesi zaten böyle hesaplamalar yapmamıştım onları saymıyorum. Ama bir bebek düşünmeye başladığımızın ikinci ayı olmayınca eşimi de teste göndermiştim kontrol amaçlı. Sperm yavaşlığı çıkmıştı. Doktor vitamin desteğiyle çözeriz demişti ama hiç umudum yoktu. İkinci kutuyu kullanırken hamile olduğumu öğrendim. Siz de çok geç kalmadan kontrole gidebilirsiniz bence.

1 yıl cok normalmis, korunmasız iliskide sanırım kadın vucudunun sperme alısması gerekiyomus. ben kör cahil gibi ilk korunmasız iliskimde ertesi günü bebek isimleri falan bakmistim:KK70: hemen hamile kalicagimi dusundugum icin. denememizin 5. ayinda hamile kaldim yumurtlama gunumu takip ettigim adam akilli zaman o zamandi. cinsel birliktelik yasadiktan sonra yataktan hic kalkmadim ve uyudum. oyle hamile kaldigimi dusunuyorum😂 daha onceleri hep kalkardim

1 yıl cok normalmis, korunmasız iliskide sanırım kadın vucudunun sperme alısması gerekiyomus. ben kör cahil gibi ilk korunmasız iliskimde ertesi günü bebek isimleri falan bakmistim:KK70: hemen hamile kalicagimi dusundugum icin. denememizin 5. ayinda hamile kaldim yumurtlama gunumu takip ettigim adam akilli zaman o zamandi. cinsel birliktelik yasadiktan sonra yataktan hic kalkmadim ve uyudum. oyle hamile kaldigimi dusunuyorum😂 daha onceleri hep kalkardim
Bende sizinle ayniydim korunmasiz iliskide hemen hamile kalicagimi saniyordum. Bu kadar uzun bekleyisler oldugunu bazilarinin 2-3 sene sonra kaldigini bilmiyordum.Ay insallah bizimde 5. Ayimiza giricez korumasiz olarak bende sizin gibi bu ay kalirim hayirlisiyla saglikla 🙈ben bazi donemler uyudugumda olmustu ama bazen de sadece 10-15 dk yatakta kaliyordum. Bakalim daha dikkat edicem. Rabbim insallah bi bekleyiste olan herkese nasip etsin.

aralık ayında karar verdik ve korunmayı bıraktık, mayısa kadar denedik, olmadı, doktora gittik, tahlillerimizi yaptırdık, eşim sperm sayımı yaptırdı. benim sadece prolaktin hormonum yüksek çıktı, ilaç kullandım, düzeldi. son adet tarihim 29 temmuzdu, 9.ayda hamile kaldım..

eşiniz sperm testi yaptıracakmış, siz de hormonlarınıza baktırın bence, garanti olsun. umarım en kısa sürede hamile kalırsınız 🙏

Eylülde 2 sene olacak ve yeni 6 haftalık hamileyim.. bizde olsun diye çok uğraştık hatta tüp bebeğe bile gittik çünkü doktorlar bize olmaz diyordu.. kafamdan tamamen sildigim ay hamile kaldım ☺️ sadece temmuz ayında reglim bittikten sonra bı defa ayaklarımı havaya diktim yarım saat uzandım birde ilişki sonrası o şekilde yattım uyudum tuvalete dâhi kalkmadim olursa olur olmazsa da nasip diyordum oldu 🌸 Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba, biz de bu sene basinda denemeye basladik, ancak yumurtlama falan takip etmiyordum, araya deprem falan da girince biraz aksadi. Mayis ayinda yumurtlama, akinti ve vucut sicakligi takibiyle hamile oldugumu ogrendim. Allahim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Ben 5.ayda hamile kalmıştım onda da yumurtlama gününe dikkat ettim diğer denemelerde yumurtlama gününe hiç dikkat etmemiştik. 30 yaşın altindaysaniz 1 yıla kadar doktorlar normal sayıyor bu durumu

Bir anne ve yeni bir anne adayı olarak söyleyeyim. İlk gebelik için gerekli testleri hem eşim hem de ben hemen yaptırmıştık. İhmal etmeyin bunu. Ne olur ne olmaz. İkimizde de bir sıkıntı çıkmadı fakat yine de 2 yıl çocuğumuz olmadı. Yumurtlama günü saymaktan tutun da bilmem ne otu bilmemne suyuna varana kadar denedik. Olmadı. Dualar ettik adaklar adadık yine olmadı. Ben en son tamam vazgeçtim olmayacak. Tüp bebek tedavisine başlayacağım dediğim ay hamile olduğumu öğrendim. Kızım 7 yaşında. Yıllarca çocuk istemedik. 2. Çocuğu istedik 3. Ayda oldu. Hem de hiç bir çaba sarf etmeden. Akışına bırakmıştım. Hatta bu ay da olmazsa bu saatten sonra çocuk mocuk yok dedim. Hamile oldugumu yeni ogrendim. Yani gerçekten psikoloji çok önemli. Kendinizi bu fikirden uzaklaştırmaya çalışın. Bir hobi edinin bir kursa yazılın. Sosyallesmeye çalışın. Birliktelikleriniz esnasında bu fikirden uzak durmaya çalışın derim.

Eylülde 2 sene olacak ve yeni 6 haftalık hamileyim.. bizde olsun diye çok uğraştık hatta tüp bebeğe bile gittik çünkü doktorlar bize olmaz diyordu.. kafamdan tamamen sildigim ay hamile kaldım ☺️ sadece temmuz ayında reglim bittikten sonra bı defa ayaklarımı havaya diktim yarım saat uzandım birde ilişki sonrası o şekilde yattım uyudum tuvalete dâhi kalkmadim olursa olur olmazsa da nasip diyordum oldu 🌸 Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah o ol derse olur 🤲🤲🤲

Ben regl gecikmesi yaşadığım ay kontrole gittim kadın doğuma, o güne kadar korunuyorduk. Kadın standart, stres vs dedi bı iki kan aldı sonuçlarıma baktı normal dedi. Stabil şeker enfeksiyon proklatin vs her kadın doğumcunun istediği tahliller. Sonuçlarım temizdi. Çocuk planladigim zaman ki sürecim nasıl olur bir problem var mı dedim, ilaçla tedavi yeterli olur senjn icin dedi şok oldum. Yani ben sormasam anlatmıyor bir şey, o ana kadar yumurta tembelliğimin ve ufak bir kistin olduğunu söyledi kist içinde geçici olabilir regl gecikmesinden kaynaklı yorumunda bulundu o kadar. Akşamina eşime anlattım olayı ve farklı bir doktora gidip çocuk planladigimi gereken tahlillerimin yapılmasını istedim. Ve ilk doktorun da dediği gibi ilaç desteğinden sonra hamile kalabilirim. 5 ay normal gün aşırı ilişki ile doğal yolla denedik, olmayınca doktor çatlatma iğnesi verdi. İğne ile gebelik oluştu ancak devam etmedi. İğneden sonra 3 4 ay yine normal denedik sonuc elde edemeyince ilaç verdi, ilk kutu ilaç bitti gebelik elde ettik ve elhamdülillah devam ediyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu süreçte anladım ki doktora gidip, ben gebelik düşünmüyorum ama siz yine de bana bı bakın dediginizde çok önemsemiyor. Ancak gidip, biz çocuk planiyoruz 1 yıldır da olmuyor dediğiniz anda ciddi şekilde takibe alınıyorsunuz. Herkesin süreci kendine özeldir eminim, benim sorunlarından kaynaklı bu kadar uzadı. Kuzenim 2 3 ayda hamile kalabildi. Kişiye göre değişen bir durum, ancak kafanıza taktiginiz anda olacağı varsa da olmuyor. İyi bir doktor a gözüküp tahlillerinizi yaptırdıktan sonra beklemekten başka bir şey yok. Bu ara da benim eşim hiç gitmedi doktora, kontrol olduğum doktorum dedi ki bana önceliğim sensin senin kistin ve yumurta tembelligini duzelttikten sonra sende problem kalmadığında eşine bakacağım. Çok şükür gerek kalmadı 🙏 uzun oldu hakkinizj helal edin

Benimde 9eylülde bir senem dolucak mayıs ayında korunmayı bıraktık 2gün önce öğendim çok şükür

X