Kaçıncı ayda hamile kaldınızz

esray35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
314
137
25
Kızlar 6 aydır evliyiz ilk ay dikkat edip kendimizi koruduk. Diğer aylar çocuk istediğimiz için korunmayı bıraktık. Enfeksiyon olduğunu öğrendim ilaç kullandım geçen ay hastaneye gittim alttan muayene edip kan, idrar vs bakıldı enfeksiyon yok rahmin çok iyi dedi doktor. 5 ay oldu hala hamile kalmadım bu 6. denememiz olacak artık cidden kafaya takmaktan delircem. Neler yaptım olmadı ayakları dikmek, duşa sabah girmek, eşime keçiboynuzu kürü vs.. 6.denemede olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum siz kaçıncı ayda kaldınız ?? Bu arada adetim 2 aydır 3-4 gün gecikiyor normalde 27-28 günde bir oluyordum fakat artık 30-33 güne çıktı???

6 ayda kafayı yemenize gerek yok. Zaten 6 ayken gidince doktor 1 yıl dene gel diyor. 1 yıldan sonrası anormal karşılanıyor.

Bilmiyorum ya çevremdeki herkes 2 3 hatta ilk ayda hamile haberlerini duyunca benim neden olmuyor diyorum.. Yumurtlama günlerime de çok dikkat ediyorum oysaki

sadece enfeksiyona bakılmakla olmaz ki detaylı bir muayeneye girin. yaşınızı bilmiyorum ama Amh çok önemli. aynı zamanda eşiniz de muayene olmalı

16. Ayimda hamile kaldim. Eşiniz de siz de detayli bi muayeneye girin herhangi bir sorun gorunmezse zaten 1 yili kendi denemelerinizle doldurmaniz en sagliklisi, bir sorun varsa da erkenden onlemi alinmis olur

6 aydır deniyoruz bizim de henüz olmadı ben artık yüzde doksan çıkardım aklımdan olursa olur olmazsa hayatımı yaşıyorum mis gibi işte bugünleri ararım sonra çok kafaya takmayın hele de yaşınız gençse bir de daha çok yeni evlisiniz inanın kafaya taktıkça olacağı varsa da olmuyor

Zamanı gelince olur inanın ovulasyon testi yapmıyosanız yapabilirsiniz o baya yardımcı oluyo ama 6 ay gerçekten çok normal bir süre kendinizi ne kadar strese sokarsanız o kadar zor hamile kalırsınız ben 4. Evre endometriozisle bile hamile kaldım doğal yoldan 2 yılın sonuna doğru yani çoğu doktor bana imkansız doğal yoldan derken oldu bu. Sizin çok şükür bir sorununuz yokmuş olmuyo stresini inanın çok iyi anlıyorum çok ciddi şekilde yaşadım ama olmaması için hiçbir sebep yok olacak derseniz emin olun çok daha kolay kalırsınız hamile

sadece enfeksiyona bakılmakla olmaz ki detaylı bir muayeneye girin. yaşınızı bilmiyorum ama Amh çok önemli. aynı zamanda eşiniz de muayene olmalı
Daha 23 yaşındayım eşim 27 yaşında zaten bu ay da olmazsa detaylı bir bakılsın istiyorum en azından erken önlem alırım herhangi bi sorun varsa

16. Ayimda hamile kaldim. Eşiniz de siz de detayli bi muayeneye girin herhangi bir sorun gorunmezse zaten 1 yili kendi denemelerinizle doldurmaniz en sagliklisi, bir sorun varsa da erkenden onlemi alinmis olur
Evet 1 yıl beklemek istemiyorum onun için bu ayda olmazsa gidicez inşallah olur da gerek kalmaz

Evet eşimde öyle diyor tam evliliği doya doya yasicagimiz günler çıkar aklından olur diyo ama ben takıntılıyım biraz işte

6 ay dediğiniz gibi normal ama 2 3 ayda kalanları duyunca acaba diyorum yani. Birde insanların ikidebir bebek yokmu sorusu daha da beni üzüyor her ay bi umut bekliyoruz ama inşallah bu ay olur umarım

Ovulasyon testi yapmakta kararsız kaldım bazıları işe yaramıyor diyor acaba alsammi reglim dün bitti

Merhaba öncelikle bu kadar stres yapmayın stres yapmak da adet gecikmesine neden oluyor. Eğer doktora gitmek istiyorsanız da 6. Aydır deniyoruz gebe kalmıyorum diye değil de adet gecikmesi yaşıyorum detaylı kontrol istiyorum derseniz daha sağlıklı kontrol ederler diğer türlü 1. Yıl dolmadan doktorlar eve yollar. Kanlariniza baktırın ultrosonla yumurtalıklarıniza baktırın. Bı sorun yoksa zaten denediginiz 5 ay olacak yumurtlama günlerine dikkat edip her gün değilde gün aşırı ilişki deneyin herşeyin bır zamanı mutlaka vardır bir kaç ayda öyle denemiş olursunuz boylelikle 1. Yılınız da dolar. Ayrıca sizde problem olmayabilir esnizde de bı durum olabilir. Ayrıca gebelik öncesi dahiliyeye gidip gebe kalmayı düşünüyorum diyip gene kan verip vitamin ihtiyacınız var mı ya da hormonsal bı sıkıntınız varsa ilaç takviyesi folik asit ya da doktor kontrolünde başlayabilirsiniz. Lütfen stres yapmamaya çalışın. Kendinizi başkalarıyla da kıyaslamayın Allah'ın dediği olur her zaman çok sorun olan kişilerde hemen olabilir hiç sorun olmayan kişilerde de hemen olmayabilir biraz takdiri ilahi bu konular.

Ovulasyon testi yapmakta kararsız kaldım bazıları işe yaramıyor diyor acaba alsammi reglim dün bitti
Al bence ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum eşinde sperm sorunu yoksa pik olduktan sonra 3 gün arka arkaya ilişki oluyo çatlayana kadar bazı aylar hiç yumurtlama olmuyo bazı aylar iki kere oluyo bu tarz şeyleri kaçırmıyosun en azından değerlendirdim diyebiliyosun psikolojik olarak.

6 ay dediğiniz gibi normal ama 2 3 ayda kalanları duyunca acaba diyorum yani. Birde insanların ikidebir bebek yokmu sorusu daha da beni üzüyor her ay bi umut bekliyoruz ama inşallah bu ay olur umarım
İnanın çok iyi anlıyorum dediğim gibi ben bunu 2 yıl yaşadım ve doktorlardan sizin gibi bir sorun yok cümlesini duyabilmek için neler vermezdim o süreçte. Çevremizdeki insanlar asla düşünmeden boş boş konuşuyor onlara kulak tıkamayı öğrenmek zorundasınız çünkü hamile kalınca da çocuk doğunca da o insanlar susmayacak her zaman hayatınıza karışmaya boş konuşmaya devam edecek onları kafaya takarsanız her konuda sadece siz zarar görürsünüz

Reglin dün bittiyse bugünü degerlendir.yumurtlama dönemi harici olmaz deniyor ama her vücut farklı ben kizima adet bittigi gun kaldım.eltimin de neredeyse 1 sene olmadi oda adet bittigi gun hamile kaldi.

Çok teşekkür ederimm yazdıklarınız için. Evet geri yollarlar diye bende genel kontrol adet düzensizliği diye gitmeyi düşünüyorum inşallah buna gerek kalmadan 6.ayda yani bu ay tutar. Ve şu gün aşırı mı yoksa hergun mu işini tam anlamadım. Kimileri yumurtlama günlerine belli olmaz hergun yapın diyor biz hiçbir zaman her gün yapmadık zaten gün aşırı yada 2 günde 1 olur

Evet değerlendircem alayım bu ay

Kesinlikle katılıyorum adet günlerimi bile takip eden insanlar var artık tersliyorum. Kalp kırmayı sevmem ama bu konuda hassasım

Reglin dün bittiyse bugünü degerlendir.yumurtlama dönemi harici olmaz deniyor ama her vücut farklı ben kizima adet bittigi gun kaldım.eltimin de neredeyse 1 sene olmadi oda adet bittigi gun hamile kaldi.
Evet bende duydum daha önce bugünü değerlendircem kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…