- Konu Sahibi mutsuzperi
4. ayda oldu fakat kimyasal gebelikmiş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun kisa zamanda saglikla yeniden nasip etsin allah4. ayda oldu fakat kimyasal gebelikmiş..
Inşallah, hayırlısıyla cümlemize isteyen herkese..Cok gecmis olsun kisa zamanda saglikla yeniden nasip etsin allah
Her kelime bir ümit :9 hamile kalma süreci kelimesini yakaladım umut işte :) Bakalım henüz bugün başladı regl 15 gün içinde bakalım neler olacak..
Saglıkla kucagına al inşallah canımIlk denemede hamile kaldım adet gunumde öğrendim hamile olduğumu :) çok şükür bekletmeden geldi oglusum rabbim herkese nasip etsin
Bende sorcaktım arkadaş önce davrandı :) mutsuzperi son durum nedir :)mutsuzperi canım nasıl gidiyor? kaç gün kaldı bat a? var mı hiç belirti?
mutsuzperi canım nasıl gidiyor? kaç gün kaldı bat a? var mı hiç belirti?
Bende sorcaktım arkadaş önce davrandı :) mutsuzperi son durum nedir :)
Senin nası gidiyo canım hamilelik :)Bende sorcaktım arkadaş önce davrandı :) mutsuzperi son durum nedir :)
Valla şekerim son adet tarihine göre 6+1 olmalıyım ama geç döllenmeden dolayı kese ićin haftaya gel dedi daha vajinal de bakmadı karından baktı betam 2586 olmuş iyiyim şükür hiç belirtim bulantım kusma halsizlik yok normal hayat sende erken yapma testi negatif gördükçe strese girersin bekle adetin geçsin :)Senin nası gidiyo canım hamilelik :)
Selam kızlar :) 8 günüm var daha belirtide yok yaa şimdi var dicem ama kendimi kandırmış olucam yani ister istemez psikolojik etkileniyo insan ,bu ay gereken herşeyi yaptım valla kendimi olmama ihtimaline alıştırsam iyi olur olmazsa çok üzülmiyim bari ( sizce test yapsammı ne dersiniz çıkar mı ? Sizin nasıl gidiyo,nasıl durumlar
Oh ne güzel sevindim iyi çıktıgına e o zaman senin bu günleri iyi değerlendirmen lazım :))Daha erken bence, gününü beklersen en güzeli. Ama hep söylüyorum stres yooook :) zaten yerine yerleştiyse zamanı geldiğinde sana sinyalini gönderecek.
Ben bugün gittim sonuçlarımı aldım. bütün hormonlar oldukça iyi seviyede. hatta yumurtamı bile gördüm bugün yarın çatlarmış. bat a ise 18 gün var daha, geçmek bilmeyen kocaman 18 gün
Ah ne güzel ya inşallah darısı başımıza ,karnında falan şişlik varmı hep onu merak etmişimdir ne zaman şişmeye başlıyo diyeValla şekerim son adet tarihine göre 6+1 olmalıyım ama geç döllenmeden dolayı kese ićin haftaya gel dedi daha vajinal de bakmadı karından baktı betam 2586 olmuş iyiyim şükür hiç belirtim bulantım kusma halsizlik yok normal hayat sende erken yapma testi negatif gördükçe strese girersin bekle adetin geçsin :)
Şişlik ilk belirtim di ama bebekten deil gazdanAh ne güzel ya inşallah darısı başımıza ,karnında falan şişlik varmı hep onu merak etmişimdir ne zaman şişmeye başlıyo diye
Seninde güzel haberlerini alcaz inşallah :)Ah ne güzel ya inşallah darısı başımıza ,karnında falan şişlik varmı hep onu merak etmişimdir ne zaman şişmeye başlıyo diye
Amin canimSeninde güzel haberlerini alcaz inşallah :)
Oh ne güzel sevindim iyi çıktıgına e o zaman senin bu günleri iyi değerlendirmen lazım :))