Kaçıncı ayda hamile kaldınız???

13ay denedikten sonra kaldım vitamin kullandık eşimle onun etkisinin olduğunu düşünüyorum

Gitmek gerekir ama çok erken gitmek mantıklı mı bilmiyorum
Yani çocuğum olmuyo diye gitmek için erken 1 seneden önce. Ama sağlıklı mıyız her şey yolunda mı diye herhangi bi zaman gidilebilir

Bakalım ramazan ayı bi geçsin ona göre bir planlama yapmak lazım

11.ayda hamile kaldım stres ve sağlıklı beslenme çok önemli bence. beslenmemde değişiklik yaptığım ilk ay hamile kaldım su an uyutmaya calisiyorum kendilerini
Hayırlı olsun sağlıkka büyütün saglıklı beslenmeden kasıt ne oluyor mesela ben abur cubur kaçırıyorum biraz cok mu etkiler tam da ymt zamanlarındayım

Hayırlı olsun sağlıkka büyütün saglıklı beslenmeden kasıt ne oluyor mesela ben abur cubur kaçırıyorum biraz cok mu etkiler tam da ymt zamanlarındayım
valla bende çok etkiledi. akdeniz diyeti yaptım ben. kepek ekmeği yedim sadece. bi kaç kez pizza yedim sadece fastfood olarak. onun dısında abur cubur da yemedim

Ne güzel ben tutamıyorum ya kendimi.aldığım vitaminlere proteinlere dikkat ediyorum tabi ama bakalım nasip
o dönem benim psikolojim çok bozuktu valla. artık kendime gelmem lazım diyerek diyete ve spora başladım. cünkü bebek konusuna çok aşırı takıntılıydım. artık esimle bile aramız bozulmaya başlamıştı benim stresim yüzünden. en son dedim ya kendime gelicem, ya kendimi kaybedicem o hırsla diyete başladım. yoksa ben de çok iradeli değilim

Korunmasız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız?
Eşim çok istiyor diye evliliğimizin 6.ayında korunmayı bıraktık ve ben asla istemediğimden her ay olmasın diye ilişki sonrası çişim geldi diyerek tuvalete giderdim offf kırmak istemiyordum ama anneliğe hazır da değildim sonra ona bunu söyledim aşırı gerildiğimi ve hazır olmadığımı. 4 5 ay böyle sürdü ve tekrar korunmaya başladık. Sonra ben de hazır olduğumu hissettim öncesinde doktora gittim tahlillerimi yaptırdım her şeyim mükemmel görünüyordu. Ama bir süre olmayınca eşime de örnek vermesi için baskı yaptım. Erkekler önemsemiyor bu durumu. Onda da her şey yolunda çıktı ama olmadı. Rahim filmi çektirdim zorla doktorum gerek olmadığını düşünmesine rağmen. 30 sn ölüm gibi bir şeydi ama hiçbir şey çıkmadı. Çatlatma iğnesi yaptırdık iki kere bir kez de aşılama tutmadı. Doktorum ısrarla stresi bırakmamı söylüyordu ama maalesef çevremde o kadar çok kişinin çocuğu olmadı/olmuyor ki ben de o psikolojiye girdim. İlk korunmayı bıraktıktan sonra toplam 18.ayımızda (arada 3 4 aylık korunduğumuz süreyi çıkartırsak 14 ay falan) kendiliğimden hiç ama ihtimal vermediğim çünkü bebek için ilişki tarzımı bırakıp eskiye döndüğümüz rutin olarak da keyfimiz ne zaman ne şekilde isterse yaptığımız ay hamile kaldım. Cidden stres varsa olmuyor. Sebepsiz olmuyor hemde. Adetime 4 gün kala öğrendim. Adet gecikince 4 gün sonra kesen göründü hiç beta rakibine bile gerek duymadım. Doktorum işte böyle boşuna kendine çile çektirdin bile dedi

Demek ki stres olmadan olcak ama nasıl olcak
Yoo bence stresle de alakası yok.ben evli böle değilim mesela.neyin stresini yapacağım.hatta olmasa daha iyi.ama 2 senedir olmuyor.olacağı varsa oluyor işte.açıklaması yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…