A bizim kavuşmalarımız mahşere kaldı gülüm.

Canım zaten keyfi giriyorum ilişkiye artık kocamın gönlü benim gönlüm bayadır böyle ama yok yine olmadı. Şehir şehir gezdim, yine doktorum önermişti. Eşim de sağolsun kışın ortasında tatil yaptık diyebilirim. Ama hala tık yok
yeni gelin yazdığına göre belli ki yeni evlenmişsiniz, biraz evliliğe odaklanın, çocuktan sonra evlilik denilen şey zorlaşır.
daha çok tatil yapın ama çocuk yapma tatili değil kafa dağıtmak için tatil. Farklı şekillerde sevişin, yiyin için gezin işte hayatınıza zorunuz mu var çocuk nasılsa olur.

Etrafınız sizin cinsel hayatınıza burnunu sokmasın düşünmüyoruz biz ne zaman istersek o zaman olur diye kapatın ağızlarını sanki doğunca gelip iki kap yemek verip uyuman için çocuğa bakacaklar.

yeni gelin yazdığına göre belli ki yeni evlenmişsiniz, biraz evliliğe odaklanın, çocuktan sonra evlilik denilen şey zorlaşır.
daha çok tatil yapın ama çocuk yapma tatili değil kafa dağıtmak için tatil. Farklı şekillerde sevişin, yiyin için gezin işte hayatınıza zorunuz mu var çocuk nasılsa olur.

Etrafınız sizin cinsel hayatınıza burnunu sokmasın düşünmüyoruz biz ne zaman istersek o zaman olur diye kapatın ağızlarını sanki doğunca gelip iki kap yemek verip uyuman için çocuğa bakacaklar.
Ay hiç deme. O kadar seviyesizleşiyolar ki, bir de üstüne cinsel hayatımın detayını.isityor terbiyesizler hepsiyle arama mesafe koydum hatta sildim bile birçoğunu. Ama yok yani 9 ay olucak evleneli, korunmama rağmen olmaması ve sağlıklı beslenip spora dönmeme rağmen olmaması gerçekten kısmeti yoksa yoktur elimden bir şey gelmez ama her gece başımı yastığa koyduğumda illaki geliyor aklıma yani, illaki küçük çocuklar görüyorsunuz etrafınızda. İllaki yani kendi kendinize niye diye soruyorsunuz haliyle 😥

etrafindaki kişilik bozukluklari cocugunun halasi - nenesi falan olacaklar di mi?
dua et de bunca ağladığın mustakbel cocugun onlara benzemesin.
ikinci aydan sana kısır muamelesi yapan terbiyesize keşke "evliligimizin tadini cikarmak icin korunuyoruz teyze, kondoma rağmen bebek olsa mucize olurdu" deseydin utanır susardi belki. cahil insanlarin lafiyla niye gaza geliyorsun? bu insanlar seni simdiden delirtmisler her gun aglatiyorlar, hamileyken laf etmeyecekler mi? dogunca sütün yok, cocuk büyürken cok zayif - hastalikli mi vs etiketlemeyecekler mi?
bir yerde insanlari umursamamayi ogrenmelisin
Hahahaha hayır akrabası değil çok şükür. Çok üzülerek söylüyorum dostum sandıklarımdı :) Kız yemin ederim akrabalarımız dostlarımızdan daha anlayışlı ya. Ben daha doğru dürüst bi tane akrabalarımızın bizi sıkıştırdıklarını görmedim duymadım. Kayınvalidem de buna dahil. Ha çok yaşı büyğk olanlara evet erken düşünmüyoruz eğlenmeye bakıyoruz dediğimizde yaşınızı geçirmeyin gitmeden görelim tarzı diye birkaç kere söz işittik. Ama öyle sıkıştırayım edeyim demediler benim arkadaş çevrem beni günlük arayıp görüntülü kilo alınca göbeğime bakıp ya sen kesln hamilesin diye saçma sapan konuşan tiplerdi, işte canım bi.şey ister aha hamilesin diye dalga geçen tiplerdi. Regl günümü tutan ruh hastası biliyorum ya. Bir de bunların çocukları var. Sevdiklerinden değil he maksat strese sokmak konuyu ben kapatıyorum kendileri açıyolardı cevap vermiyordum sıkıştırıyolardı

Bu arada 9 aylık evliyim 🥲

Canım bak, evlendiğim ilk ay itibariyle hiç korunmadım , eşim de bende tüm testlerimizi yaptırdık derken tam 10 ay hamile kalamadım, ama kendimi yedim durdum olmuyor diye, en son artık dedim ben bunalımdan kendimi boğazlıycam işe girdim( kendi dükkanımızda eşimin yanında ) ilk ay hamile kaldım hemen, ve tek sebep olarak kafamı dağıtmış olmamı görüyorum. Bana doktorum demişti ki, sen stres yaptığında ilk etkilenen üreme sistemin , bebek beklentisiyle geçirdiğin her aybunu yaşayacaksın, kendine bir meşgale bul kafanı dağıt , birde c life kullan. Ben şuan 2. Ye hamileyim allah nasip ederse, ve ikiside c life sayesinde oldu

Hele başlığa gel 🤦🏻‍♀️ Ayıp valla bu kadarı...

Burda defalarca tüp bebekle hamile kalan onları da kaybedenler var... Yıllardır bu işten asla sonuç alamayıp evlatlık için başvurup sıra bekleyenler var...

Abartmayın. Bebeği de hayatınızın merkezi yapmayın. Herkes evlat isteyebilir. Ama herkesin evladı olmayabilir. Her ihtimali düşünerek yaşayın. Evladı olmayanlar da bu hayatı yaşayabiliyor gayet güzel.
Ben ayıplık bir durum görmüyorum? Kimseye dönüp tek kelime laf da etmedim. Ortada hiçbir sebep yokken böyle olması ve bunun başından beri devam etmesi artık insanın stres seviyesini haliyle arttırır cinsten. Allah herkesin yardımcısı olsun, Rabbim tez vakitte umutlarını yeşertip hayırlı bir evlat da verir İnşaAllah onlara da. Emin olun o bahsettiğiniz kişiler de benim yolumdan geçti ve belki de fazlasını yaşadılar da bu dönüp de bana ayıp ediyorsun diyebileceğinşz bir şey değil canım. Ve yemin ederim nefesim kesildi siizn yanıtınızı okurken.bir şey diyemiyorum gerçekten. Bu bir yarış değil, bir diploma değil bir araba değil evet farkındayım. Ama ciğeri beş para etmez Hatta ciğerlerini itin önüne atsan itin bile tenezzül edip yemeyeceği insanlar söz sahibi oluyor. ben artık birileriyle baş edememekten yoruldum. Her ay travma gibi aklıma o aptal sürüleri geliyor , diyprım ya regl günümü bile takip eden hadsizler vardı. Olduğumda rahatlıyordu ya resmen. Bunları da aşamıyorum.

Canım bak, evlendiğim ilk ay itibariyle hiç korunmadım , eşim de bende tüm testlerimizi yaptırdık derken tam 10 ay hamile kalamadım, ama kendimi yedim durdum olmuyor diye, en son artık dedim ben bunalımdan kendimi boğazlıycam işe girdim( kendi dükkanımızda eşimin yanında ) ilk ay hamile kaldım hemen, ve tek sebep olarak kafamı dağıtmış olmamı görüyorum. Bana doktorum demişti ki, sen stres yaptığında ilk etkilenen üreme sistemin , bebek beklentisiyle geçirdiğin her aybunu yaşayacaksın, kendine bir meşgale bul kafanı dağıt , birde c life kullan. Ben şuan 2. Ye hamileyim allah nasip ederse, ve ikiside c life sayesinde oldu
C Lifeı daha öncede duydum da. Pcoslulara önermiyolar mıydı sanki

Bu arada 9 aylık evliyim 🥲
Konundan bağımsız daha evliliğin oturmadan çocuk yaparsan evliliğinin kafasına sıkarsın.
Olmadığı iyi olmuş da kafanı şu meseleden uzaklaştır ve korun biraz daha yapma. Çocuk öyle dışardan gördüğün gibi kucağına alıp iki sevip anasına bıraktığın şey değil. Bütün hayatın boyunca sorumluluğunu taşıyıp kendinden önce düşünmek zorunda kalacağın biri. Ciddi emek ve zaman harcaman lazım.
Git uyu kafana göre uyan deli misin daha üç gün olmuş evleneli, bir kaç sene bak evliliği takip et bu adamdan baba olur mu, geçinmeye devam edebiliyor musunuz vs.
Yeni gelin nicki seçtiğine göre evlilik öncesi cinsellik yokmuştur cinselliği keşfedin biraz.

C Lifeı daha öncede duydum da. Pcoslulara önermiyolar mıydı sanki
onu bilemem satıcıdan bilgi alabilirsin istersen

Konundan bağımsız daha evliliğin oturmadan çocuk yaparsan evliliğinin kafasına sıkarsın.
Olmadığı iyi olmuş da kafanı şu meseleden uzaklaştır ve korun biraz daha yapma. Çocuk öyle dışardan gördüğün gibi kucağına alıp iki sevip anasına bıraktığın şey değil. Bütün hayatın boyunca sorumluluğunu taşıyıp kendinden önce düşünmek zorunda kalacağın biri. Ciddi emek ve zaman harcaman lazım.
Git uyu kafana göre uyan deli misin daha üç gün olmuş evleneli, bir kaç sene bak evliliği takip et bu adamdan baba olur mu, geçinmeye devam edebiliyor musunuz vs.
Yeni gelin nicki seçtiğine göre evlilik öncesi cinsellik yokmuştur cinselliği keşfedin biraz
Evliliğin neyini keşfediceksin mesela örnek versene bana 🤣 merak ettim 1 sene boyunca neler yapardın, gezmeler tamam, iş de tamam bir de yapabilirsek bi yurt dışı düşünüyoruz tamam. Emin ol çocuğun ne anlama geldiğinin farkındayım. kendimi buna hazır hissetmesem zaten istemem. Bu söylediklerini evlenmeden önce kendime sordum defalarca, eşimden önce kendim için sordum önce eş, sonra anne olmayı başarabilecek misin diye. Ayrıca ben çocukları seviyorum ve küçük bir kardeşim de vardı yeğenim de oldu. Tutup da kimseye vermedim geri çocuğunu ilgilenip bakmak hoşuma gidiyor. Ki kardeşimi ben büyüttüm zaten. Ha şimdi uzaktayım bu sefer benzer muamaleyi eşime yapıyorum 😏 velhasıl yapacak aktivitem kalmadı diye düşünüyorum. Ki başından belli olur zaten bi insanla devam edip etmeyeceğin. Öyle hoşlandım beğendim diyip evlenmedim ben bu adamla. Bununla ömür geçer diyip evlendim.

Evliliğin neyini keşfediceksin mesela örnek versene bana 🤣 merak ettim 1 sene boyunca neler yapardın, gezmeler tamam, iş de tamam bir de yapabilirsek bi yurt dışı düşünüyoruz tamam. Emin ol çocuğun ne anlama geldiğinin farkındayım. kendimi buna hazır hissetmesem zaten istemem. Bu söylediklerini evlenmeden önce kendime sordum defalarca, eşimden önce kendim için sordum önce eş, sonra anne olmayı başarabilecek misin diye. Ayrıca ben çocukları seviyorum ve küçük bir kardeşim de vardı yeğenim de oldu. Tutup da kimseye vermedim geri çocuğunu ilgilenip bakmak hoşuma gidiyor. Ki kardeşimi ben büyüttüm zaten. Ha şimdi uzaktayım bu sefer benzer muamaleyi eşime yapıyorum 😏 velhasıl yapacak aktivitem kalmadı diye düşünüyorum. Ki başından belli olur zaten bi insanla devam edip etmeyeceğin. Öyle hoşlandım beğendim diyip evlenmedim ben bu adamla. Bununla ömür geçer diyip evlendim.

İyi madem başınıza gelince ne demek istediğimi inşallah anlarsınız (amin)

Yeni gelin nicki seçtiğine göre evlilik öncesi cinsellik yokmuştur cinselliği keşfedin biraz.
bu uslubunuzu hic dogru bulmadim, basligi acan kisiyi tanimiyorum ve sizin dediklerinizin %30una kismen katiliyorum ama ogut verir gibi ustten ustten konusmaniz (korun ve cocuk yapma demek gibi) hic hos degil. belli ki kadin cevresinden baski gormus burda derdini biraz sitemkar bi sekilde paylasmis atese korukle gitmenin bir anlami yok, herkesin hayat tecrübesi kendine. belki yeni evliler ama nisanlilik sureclerinde veya daha da oncesinde esini iyice tanidi ve baba adayi olmaya zaten layik gordugu icin evlendi? belki siz dogru bir tercih yapmamis olabilirsiniz ama bunun fişini bir baskasina kesemezsiniz. herkes haddini bilsin

Regle aşağı yukarı 4 5 gün var. Korunmasız ilişkilerime son gaz devam ediyorum kasık ağrısı bel ağrısı mide bulantısı kokulara hassasiyet hepsi var ya ama bebek yok çıldırcam ya 9. Ayıma giricem abi hiçbir sorun yok kilo verdim sporumu da yapıyorum ya niye Eki Görüntüle 3579282
ben de 6 aydir deniyorum inan yorucu ve yipratici bir surec, insan bir yerden sonra kendini yetersiz hissetmeye basliyo, negatif cikcak korkusuna gebelik testi yapmak istemiyo seni anlayabiliyorum. ama bi sey olmuyosa daha dogru bi zamanda daha hayirlisi olacagi icin olmuyodur sen icini ferah tut bebis gelmek istedigi zaman kosa kosa sana gelicek 💖🌸

ben de 6 aydir deniyorum inan yorucu ve yipratici bir surec, insan bir yerden sonra kendini yetersiz hissetmeye basliyo, negatif cikcak korkusuna gebelik testi yapmak istemiyo seni anlayabiliyorum. ama bi sey olmuyosa daha dogru bi zamanda daha hayirlisi olacagi icin olmuyodur sen icini ferah tut bebis gelmek istedigi zaman kosa kosa sana gelicek 💖🌸
Ya çok teşekkür ederim anlayışın için. Rabbim tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin canım sana. ❤️ Ve bekleyen herkese.

Ya çok teşekkür ederim anlayışın için. Rabbim tez vakitte hayırlı bir evlat nasip etsin canım sana. ❤️ Ve bekleyen herkese.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 💖 az once test yaptim tek cizgiyi gorup asiri dusuk moralle direkt bu siteye girdim sizin basligi gorunce yalniz hissetmedim kendimi iyi geldi

belki yeni evliler ama nisanlilik sureclerinde veya daha da oncesinde esini iyice tanidi ve baba adayi olmaya zaten layik gordugu icin evlendi? belki siz dogru bir tercih yapmamis olabilirsiniz ama bunun fişini bir baskasina kesemezsiniz. herkes haddini bilsin
odak noktanız bambaşka yerde olduğu için kötü şeyler yazdığımı düşünüyorsunuz aslında üstten müstten konuşmadım, ne diyetim inşallah yaşayıp öğrenirsiniz en kısa sürede.
Bu yazdığım şeyi de anlamak istemeyeceğinizden eminim a ma yapacak bir şey yok zamanla anlaşılır. Ben mantıklı hareket ederim duygusallıkla yanlış yere baktığını anlatmak istedim kısaca. Tabi ki bana ne asla değil (umrumda da değil bu arada)

Doğru tercih yapmadığımla ilgili en ufak bir şey yazmadım on senedir evliyim, harika bir evliliğim var. 5 sene bile isteye çocuk sahibi olmadım ilk korunmasız ilişkimde çocuğum oldu, sorunsuz bir gebelik yaşadım müthiş bir bebeğim oldu. doğumdan sonra lohusalıkla bebek bakımıyla zorlandım ve bu zorlanmayı herkesin yaşadığını gördüm.

İnsanlar karşısındaki berbat diye evlenmez zaten. Istatiksel olarak boşanmaların çoğu ilk yıldır, diğer en çok boşanda beşinci yıldır. Hele çocuktan sonra boşanma yoluna giren çift istatiğine bir bakın. Şıraki konulara göz atın.
Bebek yok bebek yok diye dertlenmek için geçirdiğiniz süre çok kısa, yaşlarınız çok çok genç, evliliğin henüz e harfindesiniz. Zaman her şeyin ilacıdır.
Ben ikinize de duamı ettim tez vakitte şıp diye çoğul gebeliğiniz olsun inşallah.

Son düzenleme:
odak noktanız bambaşka yerde olduğu için kötü şeyler yazdığımı düşünüyorsunuz aslında üstten müstten konuşmadım, ne diyetim inşallah yaşayıp öğrenirsiniz en kısa sürede.
Bu yazdığım şeyi de anlamak istemeyeceğinizden eminim a ma yapacak bir şey yok zamanla anlaşılır. Ben mantıklı hareket ederim duygusallıkla yanlış yere baktığını anlatmak istedim kısaca. Tabi ki bana ne asla değil (umrumda da değil bu arada)

Doğru tercih yapmadığımla ilgili en ufak bir şey yazmadım on senedir evliyim, harika bir evliliğim var. 5 sene bile isteye çocuk sahibi olmadım ilk korunmasız ilişkimde çocuğum oldu, sorunsuz bir gebelik yaşadım müthiş bir bebeğim oldu. doğumdan sonra lohusalıkla bebek bakımıyla zorlandım ve bu zorlanmayı herkesin yaşadığını gördüm.

İnsanlar karşısındaki berbat diye evlenmez zaten. Istatiksel olarak boşanmaların çoğu ilk yıldır, diğer en çok boşanda beşinci yıldır. Hele çocuktan sonra boşanma yoluna giren çift istatiğine bir bakın. Şıraki konulara göz atın.
Bebek yok bebek yok diye dertlenmek için geçirdiğiniz süre çok kısa, yaşlarınız çok çok genç, evliliğin henüz e harfindesiniz. Zaman her şeyin ilacıdır.
Ben ikinize de duamı ettim tez vakitte şıp diye çoğul gebeliğiniz olsun inşallah.
yazdiklariniz simdi daha anlaşılır oldu benim açımdan, bilmiyorum belki başta ben yanlış anladım sizi kiracak bir sey soylediysem hakkinizi helal edin. baslik acan arkadasla biraz fazla empati yaptim durumlarimizin benzerliginden ve hic guzel bir yanit alamadigini gordum o yuzden dahil ettim kendimi, evliliginiz ve cocugunuz adina cok sevindim, mutlulugunuz daim olsun insallah 🥰

Canım yanlış anlama beni de ben evliliğimin yüzde 80ini mantık odaklı yapmış birisiyim, ama senin verdiğin cevaplar gece gece insanı teselli eden değil, kafaya tokmakla vurur gibiydi keza senin dışında bi ikisi daha öyleydi. Kötü bir şey söylemedim, sadece cidden insan bazı zamanlar anlaşılmak istiyor. Sen 5 sene yapmamış olabilirsin, bak ne güzel sonrasında istemişsin olmuş senin isteğine göre olabiliyormuş demek ki bazı şeyler, benim hayatım boyunca istediğim her şey hep sürünceme kaldı bu da böyle oldu. Elbette evliliğin zor tarafları var, tamam bende böyle düşünüyorum fakat hayat benim hesabıma kitabıma göre ilerlemiyor, keza senin de öyledir. çocuk yapmamak tedbir almak demek değil ki yaşayacağn varsa başka şekilde yaşarsın zaten. Başta eş tercihini düzgün yaptıktan sonra gerisi gelir bence ya. Adamın tahammül seviyesi sınırı ne kırmızı çizgisi ne bildikten sonra ilerlemesi kolay, ha buna rağmen ilerlemiyorsa kader dediğimiz olay olur işte. Art niyetle konuşmadın belki anlıyorum ama hala ben size duamı ettim bol bol demenin altında bile bir sopa var resmen. Dediğim gibi sadece anlaşılmak istedim. Biz eşimle beraber çocuğu ayak bağı olarak görmüyoruz

Back
X