• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçarak evlenmek......

sensizlik61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
156
6
116
39
merhaba arkadaşlar aranızda kaçarak evlenen var mı acaba be üç yıl önce yaptım bu hatayı yanlış anlamayın eşimi çok seviyorum evlendiğim için pişman değilim kaçtım için pişmanım aslında başka çarem yoktu ailem vermek istemedi beni faklı şehirlerde yaşıyorduk ve bizimkilerin sorup soruşturup tanıma şansı yoktu dahası eşimin ayağında protez var yani engelli olduğundan tanışmak bie istememişlerdi tam 6 sene yalvardım yakardım ikna etmeye çalıştım olmadı tamda beni başkasına nişanlamak isterken kaçtım başlarda zordu nihayet ailemle aramı düzelttim ki kuzeniminde kaçtığını öğrendim birkaç saat önce offf benim yüzümden diyorum ona kötü örnek olduğum için suçluyorum kendimi ve şuan hissettiklerimi anlatamıyorum ve yaşadığım tarifsiz acıyı şimdi benim yaşadıklarımı yaşayanlar mı konuşmak dertleşmek istiyorum hemde bu şekilde evlenmek isteyenlerde bi kere daha düşünür bunun hata olduğunu anlarlar belki lütfen cevap yazın teşşekür ederim

koskoca KKda yalnız değilsindir muhakkak vardır aynı kaderi paylaşan canım :)
ama malum haftasonu ve aksam, nufus gunduze gore az

kaçarak evlenmedim ama anlattıklarından baska caren kalmadıgını anlıyorum
yerinde olsam ben de aynını yapardım
kuzenine gelince;
herkes kendi kaderini yaşar
bunun senin seciminle alakası yok canım
insan aklı sayesinde kendisine örnek olmuş olaydan iyi yada kötü sonuc cıkarabilir, iradesiyle bunu kendi hayatında uygular yada uygulamaz
onun kaderinde kaçmak varmış; sakın kendine pay çıkarma
Allah'ın takdiri bu, senin bir sucun yok

koskoca KKda yalnız değilsindir muhakkak vardır aynı kaderi paylaşan canım :)
ama malum haftasonu ve aksam, nufus gunduze gore az

kaçarak evlenmedim ama anlattıklarından baska caren kalmadıgını anlıyorum
yerinde olsam ben de aynını yapardım
kuzenine gelince;
herkes kendi kaderini yaşar
bunun senin seciminle alakası yok canım
insan aklı sayesinde kendisine örnek olmuş olaydan iyi yada kötü sonuc cıkarabilir, iradesiyle bunu kendi hayatında uygular yada uygulamaz
onun kaderinde kaçmak varmış; sakın kendine pay çıkarma
Allah'ın takdiri bu, senin bir sucun yok

yazdıkların için teşekkür ederim moral oldu bana bu gün daha iyiyim

Kuzenin icin kendini sorumlu hissetme, herkesin ozgur iradesi var kararlar almak icin..

Aileme 6 yil yalvardim demissin, beni baskasiyla nisanlayacaklardi demissin

Ee gülüm sana da yazik degil mi?

Ailen sana bi şans tanisaydi sen kacar miydin hic?

Kim ister kacarak evlenmeyi?

İnsaAllah ailenle de arayi duzeltirsin, evliliginiz de hep iyi gider

Canım kuzeninin kaçarak evlenmesini neden kendine bağlıyosun ki herkes kendi kaderini çizer .

Hiç üzülme sen evinde eşinle mutluysan çok iyi bu şekilde evlenip mutsuz olan insan çok.

Ailenle de aranı düzeltmen kendini affettirebilmen çok çok iyi bence hiç üzülme.

Rabbim ailelerimize anlayış versin.

merhaba arkadaşlar aranızda kaçarak evlenen var mı acaba be üç yıl önce yaptım bu hatayı yanlış anlamayın eşimi çok seviyorum evlendiğim için pişman değilim kaçtım için pişmanım aslında başka çarem yoktu ailem vermek istemedi beni faklı şehirlerde yaşıyorduk ve bizimkilerin sorup soruşturup tanıma şansı yoktu dahası eşimin ayağında protez var yani engelli olduğundan tanışmak bie istememişlerdi tam 6 sene yalvardım yakardım ikna etmeye çalıştım olmadı tamda beni başkasına nişanlamak isterken kaçtım başlarda zordu nihayet ailemle aramı düzelttim ki kuzeniminde kaçtığını öğrendim birkaç saat önce offf benim yüzümden diyorum ona kötü örnek olduğum için suçluyorum kendimi ve şuan hissettiklerimi anlatamıyorum ve yaşadığım tarifsiz acıyı şimdi benim yaşadıklarımı yaşayanlar mı konuşmak dertleşmek istiyorum hemde bu şekilde evlenmek isteyenlerde bi kere daha düşünür bunun hata olduğunu anlarlar belki lütfen cevap yazın teşşekür ederim

aile izin vermezse ne yapıcaz ya? vazgeçemez ki insan sevdiği adamdan, ailesinden...
ikiside bir arada olmuyorsa zorlamak gerekiyor aileyi alıcan karşına ben bu adamı seviyorum onsuz hayatımı geçirmek istemiyorum ve siz olmadan da geçirmek istemiyorum ya beni sevdiğimle kabul edersiniz yada etmezsiniz bi daha yüzümü göremezsiniz derim işede yarıyor yağ gibi eridiler ailem herşey çözülüyor kaçmaktan kurtuldum mutluyuz şimdi :))

bende kacarak evlendim cnm evlenmek degilde kacmak ailene bunlari yasatmak cok kötü birsey ama nasip demekten baska care yok kuzenine gelince senin nasibin nasl kacmaksa onunkide öyleymis kendini suclama..

Kacan bir bayanin kardesiyim.
Ve sirf kendi acimdan söyle diye bilirim: Annemi, Babami, beni kirik dökük birakti..... Bu aci dinmiyor.
Kacan Bayanlarinda pismanligi insallah hic bir zaman dinmez!

Canim bende esime kactim iki sene once evet pisman degilim seviyorum ama bence suna pisman olma ki insanin basina ne gelirse buyuk konustgu icindir bunu asla unutma muhtemelen sen kactginda dost sandiklarin arkandan atip tuttu bence kuzeninde bunu cekiyo bilmednkonusulan bi soz bole insanin basina bela oluyo kendini suclama her serde bi hayir vardir.bende zamaninda buyuk konistum ama kactim muhtemelen oda bnim gbi bi hata yapip senn arkandan konusmustr

Ben pisman degilim cunku bole olmasi gerekiyodu tabi insanin oturdgu yere cevresine ve aile iliskisine gore bole seyler cok sert bazende bi gidip el opmryle affediliyo o yuzden ailemlede sonra aramda problem olmadi o zaman pismanlik yasancak bi durum yok benim icin

annem kaçarak evlenmiş. sonra babası razı olmuş tabi. şimdi ailecek görüşüyorlar sıkıntıları yok.

bende kacarak evlendm hemde yasım ufaktı esımı sevıyorum ama kactgm ıcın pısmanım ve bu sadece benım hatamdı böyle olmamalydı evlenelı 8 yıl oldu cevremdekı herkese dıyorum sakın kacmayn sakın kesınlıkle bu bır hata

Bende kacarak evlendim.bir yil konustuk esimle esim cok iyi birisi ailem ailesini istemedigi icin vermek istemeleri bende kactm .bir yil oldu evleneli cok mutluyuz esimle aramda da bi sknti yok ama bende senin gibi kactigim icin pismanim keske bende evimden telimle duvagmla ciksaydm diyorum herzaman.ama allah geriye baktirasin insallah hep mutlu oluruz canm :)

Bende kacarak evlendim.bir yil konustuk esimle esim cok iyi birisi ailem ailesini istemedigi icin vermek istemeleri bende kactm .bir yil oldu evleneli cok mutluyuz esimle aramda da bi sknti yok ama bende senin gibi kactigim icin pismanim keske bende evimden telimle duvagmla ciksaydm diyorum herzaman.ama allah geriye baktirasin insallah hep mutlu oluruz canm :)
Teliyle duvağıyla gidenlerde mutsuz oluyorlar.önemli olan mutluluk huzur.

Valla bende kaçarak evlendim.hiçte pişman değilim hamdolsun eşim çok iyi bir insan,eş,baba.iyiki eşime kaçmışım bir daha dünyaya gelsem yine onunla olmak isterim.olmuşla ölmüşe çare yoktur.insan kaderini yaşar.

Back
X