Kaçarak evlenenler ve kv kp ile birlikte yasayanlar

çocukları birer masraf biraz boğaz fazlalığı gibi gördüğünüz için ben rahatsız oldum.
Ne masrafi hanimefendi cocukalri dusundugum icin az cocuk yapilmali diyorum. Mesele sadece karinlari doyurmak olsaydi 10 tane de yapardim. Ama onlari egitmek iyi bir gelecek saglamak icin az cocuk diyorum

Ne masrafi hanimefendi cocukalri dusundugum icin az cocuk yapilmali diyorum. Mesele sadece karinlari doyurmak olsaydi 10 tane de yapardim. Ama onlari egitmek iyi bir gelecek saglamak icin az cocuk diyorum

tamam işte 3 de zaten az kategorisinde sorun yok :)

Zeytin özür dilerim ama seyyar evlilik mi olur ya?
İnsan hiç mi düşünmez bir işin sonunu

öncelikle şunu unutmayın. Şimdi çok arkadaşım korunduğu halde çocukları olan çok arkadaşım var çocukları istedikleri halde olmuyor. Yani demek oluyor ki onu Dünya ya getiren Allah sen istediğin kadar önlem al Rabbi Teala ol dedikten sonra nafile.

bn çalışıyorum eşimde çalışıyorum valla 3 4 çocuk düşünüyoruz seviyorum çocukları ve onlarla ilgilenecek kapasityi kendimde görüyorum sen yapmazsan yapma bizene yani :)

Konu.çocuk yapmak mı okudun mu sen konuyu, durumun varsa yap dur kime ne, ama yapıp yapıpta yok diye sızlanan bir güruh var

Kacanlarin egitim durumu genellikle iyi degil. Ve korunmak istemiyorlar kendileri cocuk istiyor.
"1 cocugun daha olsun belki bu sefer kocam bana baglanir" gibi abuk subuk dusuncelerle yapiyorlar.

bn çalışıyorum eşimde çalışıyorum valla 3 4 çocuk düşünüyoruz seviyorum çocukları ve onlarla ilgilenecek kapasityi kendimde görüyorum sen yapmazsan yapma bizene yani :)
Kari koca doktoruz biz maaslarimizla 2 cocugu buyutebiliriz iyi bir gelecek verebiliriz. Senin maddi durumun ve enerjin daha iyiyse sen daha cok dogurursun bu bu kadar basit

Kari koca doktoruz biz maaslarimizla 2 cocugu buyutebiliriz iyi bir gelecek verebiliriz. Senin maddi durumun ve enerjin daha iyiyse sen daha cok dogurursun bu bu kadar basit
çok zengin değiliz hatta evimize giren sizin 1 maaşınızdır çocuğa koyduğunuz hedefler önemli bence :)

Sn. saygın meslekli ve saygın meslekli kocası olan hanımefendi.
3 çocuk yapmış ev kadınlarını aşağılamak sizin haddinize değildir !
Satır aralarında da kendini övmen ayrıca rahatsız edici. Komplekslerinizi lütfen başka mecralarda tatmin ediniz.

Ayrica sadece maasa bakmiyor boyle seyler. Ben avrupadayim kresler, okullar universiteler bedava.. Cocuk dogunca cocuk parasi bile veriyorlar yardimci oluyorlar bezine, mamasina vs vs..
Cocuklari cok severim ama tum bu imkanlara ragmen cok cocuk istemiyorum. Ben onlara yeterince ilgi gosterebilecek miyim? Yetebilecek miyim? Iyi yetistirebilecek miyim? Egitimimi birakip ev hanimi mi olacagim? Bunlari dusununce istemiyorum fazlasini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…