Aynen öyleYeni nesilde inanılmaz bir evlenme çılgınlığı var zaten, 20yi gören Eyvah evde kaldım modunda
çocukları birer masraf biraz boğaz fazlalığı gibi gördüğünüz için ben rahatsız oldum.
Ne masrafi hanimefendi cocukalri dusundugum icin az cocuk yapilmali diyorum. Mesele sadece karinlari doyurmak olsaydi 10 tane de yapardim. Ama onlari egitmek iyi bir gelecek saglamak icin az cocuk diyorumçocukları birer masraf biraz boğaz fazlalığı gibi gördüğünüz için ben rahatsız oldum.
Ne masrafi hanimefendi cocukalri dusundugum icin az cocuk yapilmali diyorum. Mesele sadece karinlari doyurmak olsaydi 10 tane de yapardim. Ama onlari egitmek iyi bir gelecek saglamak icin az cocuk diyorum
Aynen öyle herseyi dusunmek lazim. Sonra ben cocuguma sunu alamadim bunu yapamadim diye ah vah etmemek lazimE masraf değil mi,yemesi içmesi bezi maması oyuncağı arabası yatağı kıyafeti hepsi para, imkan yoksa yapmasın o kadar
3 cocuk buyutmek okutmak kolay mi bu devirde?tamam işte 3 de zaten az kategorisinde sorun yok :)
Zeytin özür dilerim ama seyyar evlilik mi olur ya?benim eltim ve kayınbiladerim böyle
önce kaçtılar kayınpederin evine geldiler
sonra ev tuttular çocuk doğdu
ee kız çalışmıyor tek maaş yetmiyor
evlerini kapattılar kayınvalidemin evine yerleştiler
kayınvalideyle anlaşamadılar kızın annesine gittiler
şimdi bi orda bi burda yaşıyolarmış bebek de kucaklarında gezip duruyolar
Ne masrafi hanimefendi cocukalri dusundugum icin az cocuk yapilmali diyorum. Mesele sadece karinlari doyurmak olsaydi 10 tane de yapardim. Ama onlari egitmek iyi bir gelecek saglamak icin az cocuk diyorum
tamam işte 3 de zaten az kategorisinde sorun yok :)
3 cocuk az mitamam işte 3 de zaten az kategorisinde sorun yok :)
bn çalışıyorum eşimde çalışıyorum valla 3 4 çocuk düşünüyoruz seviyorum çocukları ve onlarla ilgilenecek kapasityi kendimde görüyorum sen yapmazsan yapma bizene yani :)
Kacanlarin egitim durumu genellikle iyi degil. Ve korunmak istemiyorlar kendileri cocuk istiyor.öncelikle şunu unutmayın. Şimdi çok arkadaşım korunduğu halde çocukları olan çok arkadaşım var çocukları istedikleri halde olmuyor. Yani demek oluyor ki onu Dünya ya getiren Allah sen istediğin kadar önlem al Rabbi Teala ol dedikten sonra nafile.
Kari koca doktoruz biz maaslarimizla 2 cocugu buyutebiliriz iyi bir gelecek verebiliriz. Senin maddi durumun ve enerjin daha iyiyse sen daha cok dogurursun bu bu kadar basitbn çalışıyorum eşimde çalışıyorum valla 3 4 çocuk düşünüyoruz seviyorum çocukları ve onlarla ilgilenecek kapasityi kendimde görüyorum sen yapmazsan yapma bizene yani :)
çok zengin değiliz hatta evimize giren sizin 1 maaşınızdır çocuğa koyduğunuz hedefler önemli bence :)Kari koca doktoruz biz maaslarimizla 2 cocugu buyutebiliriz iyi bir gelecek verebiliriz. Senin maddi durumun ve enerjin daha iyiyse sen daha cok dogurursun bu bu kadar basit
Ya ben anlamiyorum insan kendine bu kotulugu neden yapar ki. 19 20 yasinda kucucuk kizlarda yapiyor 28 30 yasindakiler de. Bir de ondan sonra gelip burda konu aciyorlar kaynanam sunu yapti kaynim yan bakti. Hayir yani ne bekliyosunuz ki. Allah akil mantik vermis ev ev ustune olur mu. Ama durumumuz yok ayri eve cikamadik, e o zaman calis kardesim. Biz sabahtan aksama kadar calisiyoruz bizim canimiz yok mu. Yooo ama calisamaz hanimefendi.
Bir de en az 3 tane cocuk yapar pespese ondan sonra aglar cocuklara sunu alamadim bunu alamadim. Ya biz kari koca caliaiyoruz gayet guzel saygin mesleklerimiz var ama gel gor ki beni kesseler 3 cocuk yapmam. Biraz aklinizi kullanin Allah askina biraz gozunuzu acin. Yok oyle bir dunya. Kacarak evlenicem kv kp ile yasayacam ustelik calismiyacam birde 3 cocuk yapacam ama hayat cok guzel olacak yook öyle bir dunya. Calisacaksin okuyacaksin yapamadinmi o zaman cocugunu okutacaksin iyi bir gelecek kazandiracaksin. Gelip de burda sikayet etmeyeceksin. (Aile ici siddet cinsel istismar vs goren baska caresi kalmayan kadinlarimizi tenzih ediyorum)