Kaçarak evlenenler ve kv kp ile birlikte yasayanlar

Sn. saygın meslekli ve saygın meslekli kocası olan hanımefendi.
3 çocuk yapmış ev kadınlarını aşağılamak sizin haddinize değildir !
Satır aralarında da kendini övmen ayrıca rahatsız edici. Komplekslerinizi lütfen başka mecralarda tatmin ediniz.

Yahu konu başlığı bile gayet açık, evlenip kendi evinde yaşayan ev hanımı değil ki konunun muhatabı, kaçarak evlenmiş bir de gidip kV ile oturmuş yetmemiş düzeni yokken bolca çocuk yapmış olanlar

Yahu konu başlığı bile gayet açık, evlenip kendi evinde yaşayan ev hanımı değil ki konunun muhatabı, kaçarak evlenmiş bir de gidip kV ile oturmuş yetmemiş düzeni yokken bolca çocuk yapmış olanlar
Bosver bunlara cevap bile vermiyorum bu kadar acik ve net yazilmis konuyu tuttu nerelere cekti

Başlığa değil ilk yazılan mesaja göre yorum yaptım ben.
Kaçan kimseyi savunduğum filan yok ama üslubu doğru bulmadım, hem bu konuyu açmanın manası ne ? Bu kadınları savunan var mı ki bu forumda? Hiç sanmam !
Malumu ilam edince ne oluyor yani ?
Kadınların çalışmalarını mesleklerini ellerine almadan evlenmelerini asla tavsiye etmiyorum zaten.
Ama bir şeyi eleştirirken "kendine pay çıkarmalar"ı, "kompleks tatmin etmeler" i de kilometrelerce öncesinden görebiliyorum.

Ama maalesef varlar , ki burda bir araya gelip dertleşiyorlar , yada övünülecek şeyler de bulabiiyorlar herkes polyanacılığı farklı oynar
Başlığa değil ilk yazılan mesaja göre yorum yaptım ben.
Kaçan kimseyi savunduğum filan yok ama üslubu doğru bulmadım, hem bu konuyu açmanın manası ne ? Bu kadınları savunan var mı ki bu forumda? Hiç sanmam !
Malumu ilam edince ne oluyor yani ?
Kadınların çalışmalarını mesleklerini ellerine almadan evlenmelerini asla tavsiye etmiyorum zaten.
Ama bir şeyi eleştirirken "kendine pay çıkarmalar"ı, "kompleks tatmin etmeler" i de kilometrelerce öncesinden görebiliyorum.

Ya ben anlamiyorum insan kendine bu kotulugu neden yapar ki. 19 20 yasinda kucucuk kizlarda yapiyor 28 30 yasindakiler de. Bir de ondan sonra gelip burda konu aciyorlar kaynanam sunu yapti kaynim yan bakti. Hayir yani ne bekliyosunuz ki. Allah akil mantik vermis ev ev ustune olur mu. Ama durumumuz yok ayri eve cikamadik, e o zaman calis kardesim. Biz sabahtan aksama kadar calisiyoruz bizim canimiz yok mu. Yooo ama calisamaz hanimefendi.
Bir de en az 3 tane cocuk yapar pespese ondan sonra aglar cocuklara sunu alamadim bunu alamadim. Ya biz kari koca caliaiyoruz gayet guzel saygin mesleklerimiz var ama gel gor ki beni kesseler 3 cocuk yapmam. Biraz aklinizi kullanin Allah askina biraz gozunuzu acin. Yok oyle bir dunya. Kacarak evlenicem kv kp ile yasayacam ustelik calismiyacam birde 3 cocuk yapacam ama hayat cok guzel olacak yook öyle bir dunya. Calisacaksin okuyacaksin yapamadinmi o zaman cocugunu okutacaksin iyi bir gelecek kazandiracaksin. Gelip de burda sikayet etmeyeceksin. (Aile ici siddet cinsel istismar vs goren baska caresi kalmayan kadinlarimizi tenzih ediyorum)
sonra da feleğin çemberi edebiyatı parçalıyorlar burda.

Yavaş gel hanım at mıyız biz
Bir bak bakalım konu sahibi benim arkadaş listemde var mı

Hanım hanım !
Bir kere o ellerini eteğinden indir bakalım !
Sana atsın diyen olmadı ama istersen daşş gibi hatun anlamını alabilirsin, att gibi hatun derler yaa :KK70:
Ben sözlük anlamını değil toplumda kullanılan anlamını kullandım, " kankası" yani :21:
Ama avukatlığa soyunduğun bariz..

Iyide kacmis kv ile yasayan ve ustune utanmadan da cocuk dogurmus birinin burda konu acma gibi bir hakki yokmu bence konu basligina bizler yanlis anlamadik da.... bolum adini yanlis anlamissniz siz burasi bdv kaynanasiyla oturanda konu acar kacanda haa kacip cocuk doguranda sizi rahtsiz ediyorsa okumayin konulari.... Bu arada bende egitimligim ve kadinim isi olup unverste bitirenlere diplama veriyorlar dünyanin anahtarini degil hepimiz insaniz insanlar hatalriyla guzel kabul edene

Hanım hanım !
Bir kere o ellerini eteğinden indir bakalım !
Sana atsın diyen olmadı ama istersen daşş gibi hatun anlamını alabilirsin, att gibi hatun derler yaa :KK70:
Ben sözlük anlamını değil toplumda kullanılan anlamını kullandım, " kankası" yani :21:
Ama avukatlığa soyunduğun bariz..

Senin toplumunda kullanılıyo zaar ben kimseye at demiyorum

Anlamadın madem yorum yapma komik olma kendi kendine gülünce cool ya da haklı olmuyosun

kimseyi kınamayın bence allah akıl fikir vermiş evet ama kader denilen bi olay var düşmez kalkmaz bi allah. sizin başınıza gelmemiş olabilir ama kardeşiniz çocuğunuzun başına gelebilir bazen insanlar mecbur kalıyor. evden kaçmaya yada kv kp ile yaşamaya..
hem 3 çocukta ne varki bakabildikten sonda ben 5 çocukta yapardım. çocuk güzel şey

Senin toplumunda kullanılıyo zaar ben kimseye at demiyorum

Anlamadın madem yorum yapma komik olma kendi kendine gülünce cool ya da haklı olmuyosun

Aynı toplumda yaşıyoruz, yurtdışında yaşadığını ima etmeler filan, Türk milletinin bir neferisin. O zaman git o "diğer" ülkenin forumlarında yorum yap, te allam. Neyin kafası bu hanfendüü :KK45::KK45:
Ben böyleyim valla kusura bakma, bana ilk laf atan, konu sahibine avukatlık yapan sendin.
Madem öyle cevapları da alacaksın.
Ben senin gibi kasamam kendimi, hayat bir şaka ve ben de ona ancak gülerim.:confused::confused:
Yorum da yaparım komikte olurum senin saçmalama hakkın olduğu gibi benim de hakkım var bunlara.
Ayrıca cool'um evet ! Kul olacağıma coool olurum
:21::21::21::21:

X