- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
Iyide kacmis kv ile yasayan ve ustune utanmadan da cocuk dogurmus birinin burda konu acma gibi bir hakki yokmu bence konu basligina bizler yanlis anlamadik da.... bolum adini yanlis anlamissniz siz burasi bdv kaynanasiyla oturanda konu acar kacanda haa kacip cocuk doguranda sizi rahtsiz ediyorsa okumayin konulari.... Bu arada bende egitimligim ve kadinim isi olup unverste bitirenlere diplama veriyorlar dünyanin anahtarini degil hepimiz insaniz insanlar hatalriyla guzel kabul edene
Ben anlamiyorum acikcasi.. Etrafta o kadar örnek var iken ailesini düsünmeyip elin adami icin evinden kacanlari. Yok destek ise veririm rahatlatmaya calisirim ama bu hatasini telafi eder mi?Bu ülkede düşene, özellikle de kadın ise ilk tekmeyi kadınlar atar !
İşte hakettin sen bunu bilmem ne diyene kadar yol göstermek, elimizden bir şey gelmese bile en azından destek olmak, moral vermek lazım diye düşünüyorum ben.
Ben anlamiyorum acikcasi.. Etrafta o kadar örnek var iken ailesini düsünmeyip elin adami icin evinden kacanlari. Yok destek ise veririm rahatlatmaya calisirim ama bu hatasini telafi eder mi?
Tabi ki olan olmus bisey yapilamaz artik. Ama hic degilse fazla cocuk yapilmaz ne biliyim ilk firsatta ayri eve cikilir..Ben de desteklemiyorum ki. Biz de ailemizden ne baskılar gördük ama kaçmadık. Kaçanların biraz kolaycı olduğunu düşünüyorum ben.
Yapılan şey hatadır, bunda kimsenin itiraz hakkı yok evet, ama olan da olmuş değil mi ?
Tabi ki olan olmus bisey yapilamaz artik. Ama hic degilse fazla cocuk yapilmaz ne biliyim ilk firsatta ayri eve cikilir..
Ama burda bu konunun amaci onlari yuhlamak ayiplamak falan degil bence. Bana gore insanlara yapmayin kacmayin demek istedi konu sahibi.
Evet kadinin tek dusmani kadin iste cocuk dogurmakda kv otrmada igrenilcek biseymi anlamdim bosver arkadasim konu sahibi ve arkadslari dalgaya aldilar konuyu daha konusuna saygisi yokki gecelikti dondu derken kacana insana olsun insanlar hata yapabilir ama insandir verisi kimseyi ilgilendirmez ben kacmadim savuniyrm dye yanls anlasilmasin sadece insan saygiya degr diye dusunuyorum .Bu ülkede düşene, özellikle de kadın ise ilk tekmeyi kadınlar atar !
İşte hakettin sen bunu bilmem ne diyene kadar yol göstermek, elimizden bir şey gelmese bile en azından destek olmak, moral vermek lazım diye düşünüyorum ben.
Banada ilk basta oyle geldi. Ilk sayfada ki yorumlarimi okudun mu bilmiyorum. Ama yazdikca amacinin bu olmadigini anladim.Ben senin gibi algılamadım, bu konuda da yorumumu yaptım zaten.
Bu konuda özel bi konu açmak, malumu ilam edip puan toplamanın alemi yok bence..
Hay Allah razi olsun senden. Demek istedigim de aynen buydu. Yapmayin.Tabi ki olan olmus bisey yapilamaz artik. Ama hic degilse fazla cocuk yapilmaz ne biliyim ilk firsatta ayri eve cikilir..
Ama burda bu konunun amaci onlari yuhlamak ayiplamak falan degil bence. Bana gore insanlara yapmayin kacmayin demek istedi konu sahibi.
Evet kadinin tek dusmani kadin iste cocuk dogurmakda kv otrmada igrenilcek biseymi anlamdim bosver arkadasim konu sahibi ve arkadslari dalgaya aldilar konuyu daha konusuna saygisi yokki gecelikti dondu derken kacana insana olsun insanlar hata yapabilir ama insandir verisi kimseyi ilgilendirmez ben kacmadim savuniyrm dye yanls anlasilmasin sadece insan saygiya degr diye dusunuyorum .
O gecelik don konusu kacanlar icin soylenmemistir. Alay edilmedi kacanlarla asla. Sadece kk'de genel tavir budur. Kocandir haklidir tavri var her zaman. Yani mesela kocan aldatsa hemen birileri acaba bakim mi yapmiyorsun? diyor. Sana en buyuk tavsiyem git kirmizi bi gecelik giy guzel bi masa hazirla bak nasil baglarsin kocani kendine gibi gibi. Biz o taviri anlamadigimiz icin onun hakkinda konustuk.Evet kadinin tek dusmani kadin iste cocuk dogurmakda kv otrmada igrenilcek biseymi anlamdim bosver arkadasim konu sahibi ve arkadslari dalgaya aldilar konuyu daha konusuna saygisi yokki gecelikti dondu derken kacana insana olsun insanlar hata yapabilir ama insandir verisi kimseyi ilgilendirmez ben kacmadim savuniyrm dye yanls anlasilmasin sadece insan saygiya degr diye dusunuyorum .
bence kapattırma..herkes kendi düşüncesini paylaşır...amaç farklıyken yanlış yerlere çekiliyor konu...Bakin ben kimseyi aşagilamadim. Sadece dedim ki goz gore gore bu hatayi yapmayin hadi yaptiniz bari o kadar cok cocuk yapmayin ki cocuklariniza guzel bir hayat verin. İnsan kendine deger vermezse baska kimse vermez. Konu yanlis yonlere gidiyor konumu kapatabilirmiyiz
kendinizden bahsetmişsiniz de ben konuyla bi bağlantı kurmadım...Bakın ben evliliğin kadını köleleştirdiğini düşünebilecek kadar radikal düşüncelere sahip bir insanım.
Ama toplumumuzda evlilik dışı ilişkilere ne gözle bakıldığını bildiğimden evlat sahibi olma arzumuzu kanuni haklarımızın da korunmasının da tek yolu olduğundan evlenmek sureti ile giderebileceğimize inanıyorum.
Buna rağmen insaf ve rasyonellik dairesinden hareketle bu tür kadınlara " tü kaka " demeden önce bir durup düşünmek lazım değil mi ?