Kaçarak evlenen var mı?

Bebek cana gelmiş yasal süre dolmuş aldıramaz... Okulu vs baştan düşünecekti şimdi çok geç .. alır çocuğu kucağına gider okuluna ya da oturur çocuğuna bakar

Ben sana haftalar önce git babayla konuş dedim, neden konuşmadın? Bu kadar saçmalık yaşadın boşuna?

15 haftalık bebek alınamaz hanımefendi, yasal süre 10 hafta, dini boyutu kişiyi bağlar ama yasa genel bağlayıcı

Kk ailesi rahata kavuştu artk . Açıkçası ben rahatladim kendim stres okuyodum okudukca

Sakin olun biraz. Tekrar belirtiyorum, ben yeni hamile sandım. 3 aydan büyükse artık geçmiş ola.
Sakin olunacak gibi degil cnm.olaylar cok farkli boyuta geldi.eger konu sahibi yasal suresi gecmis bu bebegi aldirmaya kalkarsa aldir diyenler ve bu sucu isleyenler hakkinda sikayetci olcak bazi arkadaslar.tabi senin yasal sureden haberin yoktu

En azından evlendi anlaşamadı boşandı olur, şu halinden iyidir.
En başından beri annene anlat diyoruz, kadın anlamış zaten. Az daha kuzu kuzu o aileye sahipsiz gibi teslim olacaktı. Hiç değilse kendi annesi teyzesi sahip çıktı. Birde 14 haftalık bebeği yasa dışı aldıracaklardı bunu hiç aklım almıyor. Herşey baştan yanlış da en azından yoluna girdi bi şekilde, ben bile rahatladım

Sakin olunacak gibi degil cnm.olaylar cok farkli boyuta geldi.eger konu sahibi yasal suresi gecmis bu bebegi aldirmaya kalkarsa aldir diyenler ve bu sucu isleyenler hakkinda sikayetci olcak bazi arkadaslar.tabi senin yasal sureden haberin yoktu

Aynen valla hikaye o kadar uzun ki kaçırmışım oraları

Ya konu sahibinin annesi ile teyzesi yine iyi karşıladı bence olayı. Onları yermek istemiyorum, ortalama bir aile çok daha fazla tepki verirdi. Bu yönden yine şanslı.
Konu sahibi yaşıtım birisi, yani şu an hamile bir şekilde ailemden kopup başka bir şehre, nasıl karşılanacağımı bilmediğim bir durumda gitmek hiç kolay olmazdı. Bu yönden işi zor diyorum. He ama bebeğin hayatı kurtuldu mu dersen evet inşallah. Ama bence hiçbir şey sonlanmadı, başlıyor bir şeyler şu anda.
Umarım her şey yolunda gider de sağlıklı bir doğum süreci geçirir.

şu kadar alengirli işlere gireceğinize gelip babanızdan adam akıllı isteselerdi ne olurdu. beklemek istemiyoruz nikah yapalım deseniz... kabul ederdi babanız. etmese de istedik izin vermedin diyecek yüzünüz olurdu.
şimdiki halinden daha dik dururdun. anne desteğiyle kaçıyorsun bakalım neler olacak..

Anne aygin baygin yatarken baba hanim ne oldu demiyor mu yani nasil anlamıyor babaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…