nikah memuru sahteHa sabah nikah mı bu nikah işlemleri bir günde nasıl oluyor
Sen soylemeyince hic isim yok gibi oturdum netten trabzondaki aileleri arastirdim.ulusoy yada agaoglu diye dusundum.sonra ulusoyda kalmistim.Allah beni kahretmesin.milletin keyfi bize dert oldu@tek_dilegim arkadaşım sen ordasın gidebilir misin yarın?
İmam ne kız dini oİmam nikahımı acaba...
nikah memuru sahteya da nikah dairesini kapattılar
Surem doldu.duzeltemiyorum.Koton prenses canım o mesajı düzenle lütfen, o bahsettiğin aileler senden şikayetçi olabilir yoksa.
Olabilir aslında biz 3 günde topladık evraklarıİmam nikahımı acaba...
Olabilir nede olsa zengin ailenikah memuru sahteya da nikah dairesini kapattılar
Aynen bende kaptirdim kaptirmaz olaydim.benim msj da bi el at canim ablam.gerci ben illa bu aile demedim sadece konu sahibi otobus firmasi deyince atladik isteSağlık olsun bazen bir konuya dalıp kaptırabiliyoruz kendimizi, bunu fark edince de uyarmak istiyorum bir zarar görmeyin diye, ne olur ne olmaz.
Canım suizanda bulunduk endişe etme sonuçta kimse evet bu kesin o bu su aile denmedi sadece fikir yürütme oldu o da tabi suç olabileceğini düşünmedenAynen bende kaptirdim kaptirmaz olaydim.benim msj da bi el at canim ablam.gerci ben illa bu aile demedim sadece konu sahibi otobus firmasi deyince atladik iste
Evet haklisin cnm.Ca
Canım suizanda bulunduk endişe etme sonuçta kimse evet bu kesin o bu su aile denmedi sadece fikir yürütme oldu o da tabi suç olabileceğini düşünmeden
3 ayi gecms br bebekten bahsediyoruz aldıramaz ancak doğurur sanciyla buda zatn yasak böyle br şeyi tavsiye etmeniz bence yanls .ben bebeği aldırman gerektiğinden yanayım. Çünkü bubir hata olacak, okulunu bırakacaksın, ailene arkanı döneceksin, beddua alacaksın, üstüne üstlük millet bunu öğrenince ailenin boynunu yere eğeceksin. Belkide ömür boyu seni affetmeyecek ailen. Çok çok büyük yanlışlar bunlar. Aldırsan evlensen, evlendikten sonra gene hamile kalırsın. Tabi bilemicem işin din boyutunu falan mı düşünürsün ama bence doğrusu aldırmanız.
Hala nasıl gülüyorsn ben olsam bir tek smile bile koyamam konuşma ardına ... Eee şimdi bu kadar mı yani sen gideceksin gariban gibi nikah kiyacaksn kaçtı etti diyecekler konu kapanacak ? Çiğ çiğ yemesinler seni orda dikkat et bence ...Son hesabım diğerini açın artık. Şimdi ben hamile kaldım. Adam beni oyaşadı ben aldırmak istemiyodum zaten can diye sonra oda gelcem Ankaraya bakcaz etcez diyerek beni 3 ay oyaladı. Sonra zorla getirdim baktık bebek iyi 11 5 günlüktü. 1 hafta daha annem yok evde annem şu annem bu diye oyalayınca annesine msj atıp söyledim. Ama adam bi öyle bi böyle bu arada. Ailesi öğrenince iyice 2li oynamaya başladı aldıralım aldırmayalım. Ben inatla yok dememe rağmen bugün teyzesi bide kemdş buraya gelcekti. Çukurambarda bi dr. 12 de. Bende dün dayanamadım aldırcaksamda teyzeme der aldırırım dedim. Teyzem annem zaten anlamış bi derdim olduğunu. Hatta annem bunlsr bi bok yedi sanırım diye teyzeme enişteme demiş önceden. Neyse gittim teyzeme hatta kardeşimde geldi ki onun haberi yok gelsin bebeğe baksın rahat rahat konuşalım diye. Teyzem anladı zaten. Aradı kadını kadın aldıralım eylül ekim yüzük takalm dedi. Normalde mayıs haziran gelincekti o da ertelendi. Normalde yaz sonuna bana düğün demişti. Neyse teyzem erken gelin madem öyle diyo kadın yokuşa sürüyo. Teyzem saydı sövdü. Yüzüne kapattı kaç kez. Kaşktılar eniştemle anneme gidip konuştular. Kardeşimle ben teyzemde kaldık. 1 buçuk saat sonra geldiler. Annem evde. Kardeşim gitti eve ben teyzemde kaldım. Annem Allah korusun ölmedi ya kızım. Aldırırız napalım okutcam onu öyle pisliklere kız dwğil bok verilmez falan demiş. Sonra sabah oldu. Annem dr aramış 15 20 tane. Eniştem sormuş soruşturmuş. Hepsi yapmayın riskli deyince annem geri atmış. Kadının da kocası öğreniyo tabi bu arada. İkna olmasının sebebi babası. Adam dağ gibi arkamda. Hatta bnm pisliğe şey demiş o kızın gözünün yaşı dökülsün sen mi döktün seni bi akraba bişey dedi demi döküldü onu silerim demiş. Annesi bize emanet ediyo karnında torunum var demiş. İlk duydum tüylerim diken diken oldu. Bide sabah dayısının çocuğumu ne 3. Kattan düşmüş yoğun bakımdaymış kadında o oşaydan sonra annemi arayıp üzülmeyin canları sağ daha büyük dertler var falan demiş. Artık herkes biliyo babada yani. Konuştular annemle kadın demiş ki kalksın gelsin madem evlilik olcak 2 tarafta kaçta desin. En azından sizin taraf anlamasın demiş. Yarında ananemle şundan gitcem. Tek kalmamak için. Ananem eski evimde kalcak arkadaşımın yanında yarın. Akşam gelcek. Annem dedi ki ananenin orda oşöası bile onlarıkorkutur. Olur ya kürtaja zorlarlar.
Ananem 1 gün arkadaşımda kalcak sonra gelcek. Milletede kız geleli 1 hafta oldu. Ailesi silmedi yanında kızın dencek. Haftaya babamın gönlünü almaya gelcekler. Ordan dönüncede p.tesi salı heralde bilmiyorum düğün olcak. O net değil. Babamla abimde kaçtım bilcek. Bebeği kimse bilmicek. 1 senede buraya uğramıcam. Öyle dedi annemler gelme dedi. No mu falan değişcem babam aramasın diye. Babamda kabul eder affeder inşallah. Yarında yıldırım nikahı dediler bi günde olur dedi kadın. Bilmiyorum yapsınlar banane. Ananem zaten nikahı görmeye gelcek. Oğlanı yollamadılar bıraya nikah yapmaya. Eniştem falan bişey yapar diye heralde. 1 günde olması bnm içindw garip. Sanki şuan başkasından bahsediyorum. Garip bi duygu. Annem yıkıldı. Ciğerimi hiç bilmediğim bi yere emanet ediyorum diye. Ev diyorum ya sessiz. Annem baygın yatıyo zaten. Soyadı konusunda da lütfen bişey yazmayın. Yarın bigün bi tanıdığı girer okur. O kadar hakeret ettim. Görürlerse ayıp olur.. Annesi nasıl ikna oldu inanın bilmiyorum da teyzesinin sesi kesildi :) bugün 1000 tl uçak biletine verdi :) ohh sabaha 2 sonra bana 19.40 a sonra ananemle bana 8.15 e :) neter olsun.. Şimdi gidince ev bakcaz 2 ay kirada oturcakmışız sonra evlerden birini boşaltıp oraya oturcakmışız. Gelinlik falan alcam demiş. Kadın o 3. Kattan düşen kimse onun sayesinde yumşadı bence. Allah şifasını versin onunda. Demekki buna vesile oşcaktı düşmesi.. Asıl şimdi başlıyo bnm sınavım.. O insanlarla nasıl hayat sürcem bilmiyorum.. Açıklayabildiğim kadar açıkladım. Annem teyzelerim vebal ver dedi orda aldıralım derlerse bize dicen dediler. En kötü de ki gözümü karartır babamı ararım benide öldürür oğlunızıda dersin dediler. Olaylar bunlar hesabım açılırsa yazcam vallahi. Keşke bu konyşma olayını daha erken yapsaydım.. Ama oşan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?