- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Ama dün doktora gitti, belki de sıkıntılı bir durum oldu , yatış filan gerekti, yada ailesine söyledi aile elinden telf filan aldı.Bu konunun ıyıden ıyıye yalan oldugunu dusunmeye basladım
Cunku bızler telaslandıkca el uzattıkca fıkırler cogaldıkca konu sahıbının yorumları azalmaya basladı. Suanda dunden berı yazmıyor cunku bazı yazılar olmus ankarada olsam senınle ben gelırdım vs gıbı , uzuldukte halıne oldugu gıbı bırakamıcamızda bellı eh konu abartıldıkca daha cok dıkkat cekıyor ve bu yuzden cekımser kalıyor bence konu sahıbı.
Ama uyelıgı ıle gırıs yapmamıs olsa bıle gırıs yapmadanda okuyorsa forum yonetıcılerı bunu gorebılır mesela
Bunların hıc bırının oldugunu sanmıyorum , olacak olsa cok daha onceden olurdu dıye dusunuyorumAma dün doktora gitti, belki de sıkıntılı bir durum oldu , yatış filan gerekti, yada ailesine söyledi aile elinden telf filan aldı.
Keşke gerçek olmasa ama yaşanmıyor mu böyle şeyler, keşke çıksa da şaka yaptım dese , daha mutlu olurduk
Bende ilk defa yalan olsa diye dua ediyorum valla sevincem yani o kadar çok üzüldüm keşke yalan olsa bir kızımız bu halde olmasaBunların hıc bırının oldugunu sanmıyorum , olacak olsa cok daha onceden olurdu dıye dusunuyorum
Biraz önce girdi sayfaya sanırım ama bişey yazmadiKeşke yalan olsa,üzülmekten çok kızmayı tercih ederdim,beynime yer etti aklımdan çıkmıyor
Konunun sahte olma ihtimali bence yüksek..
Tutarsızlıklar var çok çünkü.
1. Babası ve abilerinden şiddet görecek kadar baskıcı bi ailede olup ilişkiye girmek kolay değildir.
2.hadi girdi hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren korkudan cıldırıp tatlı hayallere dalmak yerine hemen bu bebeği aldırmayı düşünmek olurdu ilk işi.
3. Şu an okul dönemi ve ne alaka ailenin yanındasın. Derslerim kötü gitmeme izin vermiyorlar ne demek ? Gitmesen derslerin daha kötü olacak hangi anne baba okul döneminde derslerin kötü burda kal der ki ? Bizde üni okuduk yani.
Yani umarım gerçek olmasın konu zaten ..
Eğer gerçekse herseye rağmen doktora acil git.
Bi arkadaşımın basına geldi bu durum çocuğun ailesi öğrendi kabullenmişti onlar hatta .
Ama doktor kontrolünde dış gebelik çıktı ve cok rahatlamıştı ..
Biraz önce hamilelikte karina alınan darbe diye bir konuya bakıyordu bizi kekliyorsa niye onlara baksın ki diyede düşündüm şuanTaaa pazartesinden beri yazdım.
Konu cok tutarsız arkadaşlar , lütfen üzülüp canınızı sıkmayın..
Hala doğru olduğunu düşünmüyorum..
Kk nelerini gördü maalesef.
Takip ettiğimizi bildiği için merak uyandırmaya da çalışıyo olabilir,o konudada bırakmış profilini..Biraz önce hamilelikte karina alınan darbe diye bir konuya bakıyordu bizi kekliyorsa niye onlara baksın ki diyede düşündüm şuan
Inşallah oyledirde rahatliycam yani bendeTakip ettiğimizi bildiği için merak uyandırmaya da çalışıyo olabilir,o konudada bırakmış profilini..
Biz bu kadar merak ederken 2 satır yazmazmı şuraya,bende inandırıcılığını yitirmeye başladı,ama rahatladım da yalan söylemiyim..
ayrıca baktıgı konuya baktım 2 dk aldı hepsını okumak dakıkalarca nereye bakıyor olabılır kı kotu bıseyde yazmıyorTakip ettiğimizi bildiği için merak uyandırmaya da çalışıyo olabilir,o konudada bırakmış profilini..
Biz bu kadar merak ederken 2 satır yazmazmı şuraya,bende inandırıcılığını yitirmeye başladı,ama rahatladım da yalan söylemiyim..
Aynen,bir tiyatro daha izledik sanırım,böylede olmasını umuyorumayrıca baktıgı konuya baktım 2 dk aldı hepsını okumak dakıkalarca nereye bakıyor olabılır kı kotu bıseyde yazmıyor
O kadar bakmaya fırsatı olanın,bir cümle olsun yazmaya fırsatı olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum yinedeAcaba ailesi öğrendi de şiddet falan mı gördü? Baktığı konudan yola çıkarak yazıyorum. Yani bu durumda konuya yazmaya vakit bulamamışta olabilir bilemedim. Günlerdir aklım kendisinde
Çünkü inandırıcı olsun diye araştırıp bize yazacak farkında değilmisin bizim yorumlarımıza göre sürekli birşeyler eklediBiraz önce hamilelikte karina alınan darbe diye bir konuya bakıyordu bizi kekliyorsa niye onlara baksın ki diyede düşündüm şuan
Ayy öyle çıkarsa üzülmem yani ben birinin gerçekten böyle bir durumda olmasını hiç istemem ama niye yaptı diyede merak ederim ne anlarlar ki burası sosyal bir mecra herkes sadece bir isimden ibaret ve onun yaptığı insanları üzmekten başka bişeye yaramaz bundanda zevk alan bir insana insan demem ben içlerinde hamil e olanlar mi gel ben doktora göturucem seni diyen mi rüyasında gorenmi ne ararsan var o yüzden anlamam yani onun psikolojisinden şüphe ederimÇünkü inandırıcı olsun diye araştırıp bize yazacak farkında değilmisin bizim yorumlarımıza göre sürekli birşeyler ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?