kaçarak evlenen kuzenımın gelın evi:))

Teşekkür ederm :) Benim 1 ayda bi kamyon dolusu çeyizim yapıldı. Annem babannem zaten dantel örüyordu hep. Öyle havlu olsun yastıklar mutfak dantelleri felan olsn hepsi vardı. Ama tabak çanak süsler gibi şeyler yoktu. ANACım sağolsn tek başına heeepsini aldı. Küreğim gırgırım çamaşır ipim mandallarım da dahil olmak üzere. Herşeyden 2şer 3şer var bende yeni yeni :) Allah razı olsun 1 annemden 2 kocamdan.

Evin çok güzel, sadece yatak odanı pek beğenmedim. Konunun başlığını da pek beğenmedim :) . Şimdi başlık böyle açıldığına göre eleştilere ve sorulara açık olduğunu düşünerekten bişey sormak istiyorum. (Gerçi başlığı sen açmamışsın ama ev senin ) :) .Madem annen herşeyini yaptı,dantellerin,havluların hazırdı, eşin de herşeyini 4 -4lük yapıcaktı ,eee peki neden kaçtın ? Yani bu üstteki yazdıklarına bakınca annenin ve eşinin sana ne kadar destek olduklarını görüyorum,onlarda onaylamışsa hangi sebepten kaçtın ki .Merak ettim valla arkadaşım. :)

Evin çok güzel, sadece yatak odanı pek beğenmedim. Konunun başlığını da pek beğenmedim :) . Şimdi başlık böyle açıldığına göre eleştilere ve sorulara açık olduğunu düşünerekten bişey sormak istiyorum. (Gerçi başlığı sen açmamışsın ama ev senin ) :) .Madem annen herşeyini yaptı,dantellerin,havluların hazırdı, eşin de herşeyini 4 -4lük yapıcaktı ,eee peki neden kaçtın ? Yani bu üstteki yazdıklarına bakınca annenin ve eşinin sana ne kadar destek olduklarını görüyorum,onlarda onaylamışsa hangi sebepten kaçtın ki .Merak ettim valla arkadaşım. :)

lafı ağzımdan aldın...aynen bende tamda bunu merak ettim?

Bende aynı soruyu soracaktım ağzınıza sağlık kızlar:=))) valla benimde kuzenim kaçmıştı yıllar önce bütün çeyizi tam olmasına rağmen 5 sene hem çeyizi vermediler hemde konuşmadılar haklı olarak...

Herşey çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..Yanlız yatak odanı pek sevmedim biraz koyu geldi bana ben daha çok beyaz ferah mobilyaları sevıyorum ondan sanırım:)Çok mutlu olursunuz inşallah.

Mutfağı bende çok beğendim..Ve bu kadar kısa sürede eşya-halı uyumu hadi neyse de aksesuarların bile bu kadar uyumlu olması bravo gerçekten.Ben beceremezdim sanırım. =)
Sadece yatak odasında ki dantel örtüleri ve leopar desenli yatak örtünüzü beğenmedim.Dantel örtüler pek tercihim olmadığı için o da. =)

Bu mutluluğunuz hep sürsün inşallah. :nazar:

bu sorunun cevabini bende merak ediyorum
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin her daim mutlu olun ins.

Vay arkadaş oku oku bitiremedim valla yorumları resmen devlet meselesine dönmüş canım be evliliğin ama hata bence sende her sorulana cevap verdiğin için herkes neden kaçtığına kadar sormuş.Taviz tavizi doğurur işte.Ama bence herşeyin ama herşeyin çokgüzel para olduktan sonra değil 40 gün 20 günde bile bitirilir.Kaçma mevzusuna gelince bizim sülaledede çok kaçma olduğundan biliyorum kaçmak için illa ağır bir sebep gerekmez ailenin bir sözü hatta bazen yanlış anlaşılmalar bile kaçmaya neden olabilir örnek vermek gerekirse benim bir arkadaşım erkek arkadşıyla buluşuyor (annesi babası çalııyor bu arada) okuldan erken çıkıp, olacak ya babasıda parmağını kesip eve geliyor işyerinden bekliyor bekliyor kız eve gelmiyor arkadaşım tabi rahat iş çıkış saatine kadar oturayım diyor bu arada baba deliriyor anneyi arıyor anne baba kardeş başlıyorlar aramaya derken küçük kardeş buluyor ablayı ve ablasına diyor ki abla sakın eve gelme babam seni kesicek diyor kız da napsın korkudan çocukla gidiyor ve 1 hafta içinde de evleniyorlar.Şimdi bunu duyan kim inanır kaçma sebebi olduğuna ama bizzat ben şahidim gerçekten böle oldu yani illla çok önemli bişiy olmasına gerek yok kader bu bence olaylar zinciri bence herşeyin çok güzel sen hiçbişeyi takma kafana okumana bak :)

Vay arkadaş oku oku bitiremedim valla yorumları resmen devlet meselesine dönmüş canım be evliliğin ama hata bence sende her sorulana cevap verdiğin için herkes neden kaçtığına kadar sormuş.Taviz tavizi doğurur işte.Ama bence herşeyin ama herşeyin çokgüzel para olduktan sonra değil 40 gün 20 günde bile bitirilir.Kaçma mevzusuna gelince bizim sülaledede çok kaçma olduğundan biliyorum kaçmak için illa ağır bir sebep gerekmez ailenin bir sözü hatta bazen yanlış anlaşılmalar bile kaçmaya neden olabilir örnek vermek gerekirse benim bir arkadaşım erkek arkadşıyla buluşuyor (annesi babası çalııyor bu arada) okuldan erken çıkıp, olacak ya babasıda parmağını kesip eve geliyor işyerinden bekliyor bekliyor kız eve gelmiyor arkadaşım tabi rahat iş çıkış saatine kadar oturayım diyor bu arada baba deliriyor anneyi arıyor anne baba kardeş başlıyorlar aramaya derken küçük kardeş buluyor ablayı ve ablasına diyor ki abla sakın eve gelme babam seni kesicek diyor kız da napsın korkudan çocukla gidiyor ve 1 hafta içinde de evleniyorlar.Şimdi bunu duyan kim inanır kaçma sebebi olduğuna ama bizzat ben şahidim gerçekten böle oldu yani illla çok önemli bişiy olmasına gerek yok kader bu bence olaylar zinciri bence herşeyin çok güzel sen hiçbişeyi takma kafana okumana bak :)

Devlet meselesine falan dönmedi arkadaşım.Sen niye bu kadar savundun bu arkadaşı anlamadım :) ? Burda insanlar evlerinin resimlerini paylaşıyolar. Kaçtım veya görücü usulü evlendim veya şu sebeple evlendim diye yazılırsa tabi ki insanlar da merak eder.Burda paylaşım yapılıyosa eleştiriye de açık olunmalı, kimse demedi ki başlığı kaçarak evlendim yaz diye.Kendileri özellikle belirtmiş ilginç bi şekilde.Senin tuhafına gitmez ama benim tuhafıma gitti.Komiksin valla :) Kaçma olayına inanırım,çünkü benim arkadaşımın kardeşi kaçtı anlattığın mevzuya yakın bi mevzudan dolayı.Erkek arkadaşı gelmezsen intihar ederim diyo,kız da gidiyo,saat geç oluyo,eve dönemiyo.Sonra da evlendiler işte.

Valla arkadaşı uzaktan yakından tanımam savunmamı gerektirecek bi durum yok yani sadece yorumları baştan sona okuduğumda çok üstüne gidildiğini düşündüm artı zaten kendi yazmamışki kaçarak evlendim diye kız evini görünce yorum yapmış ondan sonrası sorgu sual kız ısrarla neden kaçtığını sölememiş ama yine de üstüne gidilmiş sanki altında birşey arar gibi bende bu durumla sıkça karşılaştığımdan altında aranacak birşey olamayacağını anlatmaya çalıştım nacizane yani velhasılı kelam insanlar rahatça en özeline kadar sorma yorum yapma hakkını bulduğu bir forumda benimde istediğimi yazma ve savunma hakkım vardır diye düşünüyorum bunda alınacak bişiy yok ben genele yazdım :D

Bakmıyordum buraya konuyu ben açmadığım için unutmuştum açıkçası. Öncelikle bu konunun açıldığından haberim dahi yoktu birden karşıma evim çıktı kuzenim koymuş. Yani başlıkla da herhangi bi alakam yok :) Annemde kocamda destekti evet. Benim kaçma sebebimi bende bilmiyorum. Eşim okumamı istemiyordu sanırım. Yani gitme demiyordu ama ben biliyordum düşündüklerini. Annemde kesinlikle taviz vermiyordu gideceksn diyordu. ben sevgili olduktan sonra ders çalışmamıştım hiç ve LYSden düşük alıcaktım sonra annem kıyameti koparcaktı fln fln bende kaçtm :)

mutfak halımızı hediye olarak aldık hiç bakmadım markasına ama akşam eve gidince bakıcam merak ettm :)

Back
X