kaçarak evlenen kuzenımın gelın evi:))

56 yasındaki annemin evı bıle daha spor daha dinamik. tek guzel olan yer oturma odasıydı şu morlu oda dier yerler cok demode ve sıkıcı. hele o mobilyalar oldurdu beni kara kara. ayrıca hiç 93 gibi deil bildigin 26 27 yasında kadın gibi duruo fotolarda eşi kardeşi gibi çıkmış :ssz:

56 yasındaki annemin evı bıle daha spor daha dinamik. tek guzel olan yer oturma odasıydı şu morlu oda dier yerler cok demode ve sıkıcı. hele o mobilyalar oldurdu beni kara kara. ayrıca hiç 93 gibi deil bildigin 26 27 yasında kadın gibi duruo fotolarda eşi kardeşi gibi çıkmış :ssz:

derhal göz muayenesı olmanız gerekıyor bence abısı degılde amcası desenız daha ıyıydı

Anliyorum.. Tesekkurler :)

ya çok uzun shagy halı var acaba onun süpürmesi zor olmumudur benimde mutfagımda var süpürmekle olmuyo temizlenmiyo bende haftada bir silkeliyorum sa saçma bi halıymış bu shagy

Back
X