Kaç yaşında topuklu ayakkabı giymeye başladınız?

18 yaşımda başladım topuklu pabuçları giymek en sevdiğim şeyyyy =) :KK66::KK64:

14 yaşından beri özel günlerde giyiyordum şu an 16 yaşındayım çok sık olmasa da ara ara giyiyorum. Aslında hep giymeliyim mini mini bişeyim arkadaşlarımla aynı boyda olabilmek için topuklu şart :KK59:

20 yaşındayım küçüklüğümden beri topukluya merakım vardır evde anneminkileri giyerdim çoğunun topuğunu kırmışımdır :KK70: kısacası ben kendimi bildim bileli giyiyorum yaa ortaokul lise şimdi ünide :KK70: ama gel sorun hala düzgün yürüdğüm söylenemez :KK70:

19 yaşımdayım ve henüz sadece bir kere giydim. mezuniyet töreninde. daha uzun seneler de giymem herhalde pek sevmiyorum. boyum 1.58 ama giymem yine de:KK61: converse forever:KK69:

19 yaşımdayım ve henüz sadece bir kere giydim. mezuniyet töreninde. daha uzun seneler de giymem herhalde pek sevmiyorum. boyum 1.58 ama giymem yine de:KK61: converse forever:KK69:

16 yaşındayım 15 yaşında başLadım giymeye çok tatLıLar ya çok seviyorum topukLu ayakkabıyı :KK70: heLe pLatform :KK70: :KK16: :21:

kendimi bildim bileli giyiyorum. vallahi maraton bile koşarım

çok severim giymeyi 14 15 yaslarında baslamıstım:KK64: ama artık giyemiyorum çünkü sevgilimden uzun oluyorum:KK50::KK50:

14 yaşımdayım ve özel günlerde giyiyorum topuklu ayakkabıyı :KK70:
birkaç yıl içinde sürekli giymeye başlayacağım çünkü topuklularla gerçekten rahatım ve çok güzel yürüyebiliyorum :KK70:

Özel günleri saymazsak 17-18 yaşımda başlamıştım .. çok seviyorum giymeyii :KK52:

ben de 19 yaşımda ufaktan günlük hayatta kullanmaya başladım :) biraz geç oldu benim:)

20 :KK9:
ama özel günlerde ya da moduma göre kullanıyorum..benide çok rahatsız ediyor aslında.

15-16 yaşından beri sanırım
Erken başladım fakat görünüşüm elverdiği için
Çocuk simalı olup topuklu giyenlere yakıştırmıyorum

19 yaşındayım daha başlamadım:KK1:bir kere mezuniyette giydim ama heves ediyorum üni.ye gidince (umarım) seneye giymeye başlarım. ama arada bir topuksuz ayakkabılar daha hoş geliyor.

edit: zaten cevap yazmışım ben eskiden, geç farkettim:KK17:

Son düzenleme:
X