Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yanlış hatırlamıyorsam ilk topuklu ayakkabılarımı 19 yaşımda düğünümde giydim.tarzım değildi topuklar ben spor ayakkabıları spor giyimi severdim.rahatıma daha bir düşkündüm ayaklarım rahat olsun isterdim..
18 yaşında giydim ilk topuklularımı..ondan sonra da vazgeçemedim.ta ki 22 yaşında ayağımı kırana kadar.ayağımın kırılmasının topukla alakası yoktu ama:)) doktor uzun süre izin vermedi daha sonra.bi kaç senedir de yine giyiyorum yaşasıııın
18 yaşındayım.Geçen yıl kuzenimin düğününde giydim ilk. Yaşıtlarım çoktaandır giyiyolar ama nedense kendimi hiç büyük hissetmiyorum günlük hayatta topuklu kullanmak için
su an 18 yasındayım ve 15 yasında annemin özerisiyle giymeye basladıım. Su an da günlük hayatımda olsun özel günlerde olsun giyerim, çok rahat ediyorum özellikle platform topukta :) Boyum 167 ve 14 cm lik topuklarla cok rahat yürüyebiliyorum
bir özentilikle 15 yaşında giydim ilk topuklu ayakabımı :/ şu an 17 yaşındayım pek bir süre geçmese de bu sanırım az da olsa olgunlaşmamı sağladı şimdi düşünüyorumda keşke giymeseyişim daha genç gibi tkılsaymışım meğer annem haklıymış :) şimdi hiç giymiyorum anca düğün v.s :)