kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz?

bencede 24den başlayıp bir kadın için en fazla 27 olabilir diye düşünüyorum. bende okul bittikten 2 sene sora falan diye sölerdim. okul biteli 2 sene oldu . ozamanlar hiç sıcak bakmıyodum. heleki üni.den sora yani özgür olabildigin kadar özgür bi ortamdan sora evlilik zordu benim için. şuaralar daa duruldum uslandım :))) ve mantıklı düşünebiliyorum. bide şu var ki kızlar insanın fikirleri her daim degişiyo mesela okurkenki düşüncelerim mezun oldugumdaki düşüncelerim ve şuanki düşüncelerim bambaşka. yanii olgunlaşmak kişiligin oturması sanırım bu. yapabilen için 22den sora uygundur ama 27 ye kadar yolu var diye düşünüyorum. ben ise 25im ve bu sene nasip kısmet evlenebilirim de kalbim birine ısınırsa tabi )))

inşallah canım inşallah seni mutlu edebilecek biri çıkar karşına da mutlu bir yuva kurarsın

kısmetse 25 de evlenmiş olacağım inşallah

canım Allah sizi de tamamınıza erdirsin inşallahh

içimden üniversite biter bitmez evlenmek geçerdi hep yaş oldu 27 hala bekarım... bir türlü olmuyor.. öyle üzülüyorum ki.... neden yanlış insanlar çıktı hep karşıma yinede umut etmeye devam ediyorum .... inşallah hayırlı bir eş bulur hepimizi.... öyle zor ki.... öyle zor ki.. yalnızlık.. paylaşacak birilerinin olmayışı.... bu satırları yazarken bile gözüm doluyor yalnız kalmaktan korkuyorum ileride.. öyle istiyorum ki... öyle istiyorum kiiiiii sevgiyle kalın.........

26 yaşındayım 29 30 dan önce düşünmüyorum...

küçüklüğümden beri evlenme hayali yoktu bende iyikide erken yaşta evlenmemişim çünkü gençliğimi hayatımı doya doya yaşadığım için şanslıyım ama allah izin verirse 28 yaşında yani bu sene ekim 2012 de hayatımın aşkı ile dünya evine giricem , zamanı geldi artık

bende 21 yasındayım ama bende sevdıgımle hep beraber olmak ıstıyom sımdı askla dusunup mantık evlılıgımı yapamak gerekıyo asıgım ama erken evlenme falan

Bana göre en ideal yaş 25-26'dır:)
Ama sevdiceğim beni o kadar bekleyemez 24'te giderim sanırım:)

Şuan 23 yaşındayım, ve uzunca bir süre evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum.. 30 yaşımı bulurum gibime geliyor.

22 olcam.bana kalsam evlenirim.çünkü bebekleri çok seviyorum =))
ama ailem izin vermez 2-3 sene sonra kısmetse

23 yaşındayım valla 30 u bulur benim evlenmem. 2 sene sora okul bitiyor master 1 buçuk sene e bide çalışıp para biriktirmek hayatı düzene oturtmak var daha ohoooo:44:

23 yaşındayım valla 30 u bulur benim evlenmem. 2 sene sora okul bitiyor master 1 buçuk sene e bide çalışıp para biriktirmek hayatı düzene oturtmak var daha ohoooo:44:

önce kariyer sonra evlilik diyorsun.dikkat et şunu yapayım bu da olsun derken zamanı geçirme bak kimseler almaz sonra seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…