- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
canım taşsız sade bir yüzük olmalı
taşlı değil canım doğal akik taş yüzükler var ya onlardan
saç telimle yaptım iple yaptım olmadı sallanıyor ama bardağa çarpmıyor sanırım ben evlenemeyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım taşsız sade bir yüzük olmalı
canım bildiğim kadarıyla altın veya gümüş olmalıtaşlı değil canım doğal akik taş yüzükler var ya onlardan
saç telimle yaptım iple yaptım olmadı sallanıyor ama bardağa çarpmıyor sanırım ben evlenemeyeceğim
fizik kurali fal da olmus amaniiin
Bende yapmıştım bu falı. Sonuç 27 çıkıyor ilginçtir kaç defa denediysem yüzük 27 de zınk diye duruyor.. Hareket etmiyor 26 yaşım şuanda bakalım çıkacakmı
Çocuk olayındada 1. Sallama ileri geri 2. Sallama da aynı şekilde.. Ama üçüncü de yüzük sabit duruyor hareket etmiyor..
Benim çoğu Arkadaşıma tuttu ama evlilik yaşı
Evet yaaa 2 kızla Napcam ben2 kız=)
ben de bardak olayından emin değilim ama çocuk olayı yüzde 100 tutuyor. her yaştan insanda, dedelerde, teyzelerde, ninelerde denedim=DEvet yaaa 2 kızla Napcam ben
Çocuk olayına inanmıyorum da tutmuyor o ama bu bardakla yapılan evlilik yaşı harbiden tutuyor
Ama yüzüğün ileri geri sağa sola hareketi erkek çocuk,daire çizmesi kız çocuktu.. Ben yanlışmı biliyor muşum?ben de bardak olayından emin değilim ama çocuk olayı yüzde 100 tutuyor. her yaştan insanda, dedelerde, teyzelerde, ninelerde denedim=D
ileri geri kız, daire oğlan.Ama yüzüğün ileri geri sağa sola hareketi erkek çocuk,daire çizmesi kız çocuktu.. Ben yanlışmı biliyor muşum?
Kuzum yanlışın var ileri geri oğlan, daire kız derler :)))ileri geri kız, daire oğlan.
hayır. eminim. ne dedklrnin önemi yok, olanı söylüyorum=DKuzum yanlışın var ileri geri oğlan, daire kız derler :)))
Kuzum yanlışın var ileri geri oğlan, daire kız derler :)))
o zaman benım cocuk kızmı erkekmı grey?hayır. eminim. ne dedklrnin önemi yok, olanı söylüyorum=D
ileri geriyse kız, daireyse oğlan.o zaman benım cocuk kızmı erkekmı grey?
Walla balım benim bildiğim daire çizdipi zaman kız olur.. Senin kızın olcak diye tahmin ediyorum. :))o zaman benım cocuk kızmı erkekmı grey?
Ben de oyle biliyorum. Gerci fark etmez her türlü bana iki daire iki ileri geri çıktı. Dört cocuğum olacakmısKuzum yanlışın var ileri geri oğlan, daire kız derler :)))