Kaç Yaşında Evleneceksin - Yüzük Falı

canım taşsız sade bir yüzük olmalı

taşlı değil canım doğal akik taş yüzükler var ya onlardan
Wholesale-mix-lot-100-width-5-6mm-Multiolor-font-b-Agate-b-font-font-b-rings.jpg

saç telimle yaptım iple yaptım olmadı sallanıyor ama bardağa çarpmıyor sanırım ben evlenemeyeceğim :110:

taşlı değil canım doğal akik taş yüzükler var ya onlardan
Wholesale-mix-lot-100-width-5-6mm-Multiolor-font-b-Agate-b-font-font-b-rings.jpg

saç telimle yaptım iple yaptım olmadı sallanıyor ama bardağa çarpmıyor sanırım ben evlenemeyeceğim :110:
canım bildiğim kadarıyla altın veya gümüş olmalı

Yalan bu yaa, kuzenim 20sinde evlenirdi öyle olsaydı, herkeste tutmuyor... Ama çocuk falı garanti o da yüzükle oluyo, bütün sülalemde denendi. Bu arada kendimde de denedim, sevgilin değişince çocuk cinsiyeti de değişiyo :KK66:

bende bakmıştım evlenmeden önce 27 çıkmıştı ve 27 yaşındayken evlendim şu an 29 yaşındayım aklıma geldi bugün bir de kaç yaşında anne olucam niyetiyle yaptım 31 çıktı fala inanmamak lazım ama merak insanı rahat bırakmıyor ne yazıkki

fizik kurali fal da olmus amaniiin

Ucunda ağırlık olan bir ipin, yere dik duruyorsa, sağa sola sallanmasına (harmonik hareket yapmasına) sebep olacak hiçbir kuvvet yoktur.
Siz hangi gezegende yaşıyorsunuz? Yazdığınıza göre, sizin fizik kuralları dünyanınkinden farklı geliyor kulağa =)

Bende yapmıştım bu falı. Sonuç 27 çıkıyor ilginçtir kaç defa denediysem yüzük 27 de zınk diye duruyor.. Hareket etmiyor 26 yaşım şuanda bakalım çıkacakmı
Çocuk olayındada 1. Sallama ileri geri 2. Sallama da aynı şekilde.. Ama üçüncü de yüzük sabit duruyor hareket etmiyor..

Benim çoğu Arkadaşıma tuttu ama evlilik yaşı

Bende yapmıştım bu falı. Sonuç 27 çıkıyor ilginçtir kaç defa denediysem yüzük 27 de zınk diye duruyor.. Hareket etmiyor 26 yaşım şuanda bakalım çıkacakmı
Çocuk olayındada 1. Sallama ileri geri 2. Sallama da aynı şekilde.. Ama üçüncü de yüzük sabit duruyor hareket etmiyor..

Benim çoğu Arkadaşıma tuttu ama evlilik yaşı

2 kız=)

Evet yaaa 2 kızla Napcam ben :KK53:
Çocuk olayına inanmıyorum da tutmuyor o ama bu bardakla yapılan evlilik yaşı harbiden tutuyor
ben de bardak olayından emin değilim ama çocuk olayı yüzde 100 tutuyor. her yaştan insanda, dedelerde, teyzelerde, ninelerde denedim=D

ben de bardak olayından emin değilim ama çocuk olayı yüzde 100 tutuyor. her yaştan insanda, dedelerde, teyzelerde, ninelerde denedim=D
Ama yüzüğün ileri geri sağa sola hareketi erkek çocuk,daire çizmesi kız çocuktu.. Ben yanlışmı biliyor muşum?

X