• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kac yasinda adet kanamanizi gördünüz ?

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
kac yasinda adet kanamanizi gördünüz ve o an ne düsündünüz?
ben 13 yasinda ilk kanamami yasadim...ilk önce cok korkmustum....yani okadar kan vs....ama normal oldugunu biraz bildigim icin endisem kalmamisti.
tabii kendimi gercekten bir genc kiz gibi hissediyordum....güzel bir duyguydu...
sizler anlatmak isterseniz buyrun.dinleyelim.....:1closedeyes:

Orta 2 de gördüm 13 yaşa denk geliyo sanırım..O gün halam annem falan hep beraber bir tanıdığa oturmaya gitmiştik orada tuvalete gitmiştim iç çamaşırımda pembe leke gördüm anladım o an artık genç kız olacağımı zaten karnım da ağrıyodu..Arkadaşlarımın çoğu olmuştu artık ben de olayım deyip duruyodum..O gün bir şey olmadı sabah uyandığımda ne göreyim manzara belli..Ben bi ağlamaya başladım ay çok kötü hissetmiştim kendimi..Hem olmayı iste hem de olunca ağla..Çocukluk işte..

11 yasindaydim. Daha cocuktum. Kötü zamanda yakaladi :)

orta 3 ün yaz tatiliydi halı yıkarken yakaladı beni:)))) tabi o zaman böyle gülmedim çok ağlamıştım salaklık işte annem teselli etmişti bidaha beni sevmiyceksiniz çocukluktan çıktım artık ben demiştim:))

12 yaşımdaydım o kadar zoruna gıtmıştıkı aslında nasıl olduğunu falan annem hep anlatırdı ama yıne de çocukluktan genç kızlara koca bır adım kendı ısteğinız dışında

ayy bu uunutlmaz bir olay 13 yaşındaydım ve ortaokul sonsınıfa gidiyordum son ders tuvalete girdim bide ne göreyim işte o olay... eve gldim annem yardımcı oldu tabi...

Ben çok erken oldum tam olarak bilmiyordum bile ne olduğunu ilkokul 4. sınıfa giderken 15 tatilde oldum 10 yaşımdaydım.Çok karnım ağrıyordu tuvalete gittim leke gelmiş genç kız oldum diye sevinmiştim çocukluk işte.Hemen odama gittim ped falan konulduğunu bilmiyordum :1no2:eski bi atletimi güzelce düzelttim koydum :roflol: Annemle ablam anlamış zaten girip çıkıp kontrol ettiğim için :) sonra söylemiştim hemen .....

ben de 12 yasıma girdiğim gece oldum hic karnim falan agrımamıstıı ama simdi her ay içim deşiliyor sankii agrı komasına giriyorum desem yeridir:) ama nedense bi huzun olmustu ben de o gun, cocukluktan genc kızlıga bi adım peeeh:) yaslanıyoruz yaaa

11 yaşındaydım. yaz tatilinde anneannemlerdeydim. annem yanımda değildi, ne yapılması gerektiğini biliyordum aslında ama kendimi kötü hissetmiştim. hala hatırladıkça gözlerim dolar.. Allah kısmet ederde bir kızım olursa, (Allah sağlık verdikçe) onu asla yanımdan ayırmayacağım..

13 yaşındaydım anneme tuvaletin kapısını açıp kan geldi altımdan kan akıo die bağırmıştım babam falan vardı ağlıordum ablamda ne kanı ya sen özenion genç kız olmaya adetin gelsin ition ondan böle dion atma bu yaşta olmas die bana bağırınca kendimi tutamadım daha çok ağladım ablam o durumda bile kötülemişti beni:( oysa adetim o zaman başlamıştı. babamdanda ağladığım ve bağırdığım için çok utanmıştım :((

:D
heheh,,hatirladikca halen guluyorum.:)
olayi bilmiyormuydum ,
anlatanmi yoktu ??
yoksa anlatiliyordu da benmi anlamak istemiyordum..ne..
neyse 12-13 yaslarinda tasindigimiz gunun aksaminda ,ic camasirimda lekeyi gordum once
sivilce filan varda o mu kadadi diye dusunup sivilce ararken malum yerde:utangac::utangac:..tuvalete bir damla siipp diye kirmizi kani gorunce..
ben feryat figan bir sekilde...
-AAANNNNNEEEE..OLUYORUUUMM..
YETISIN BENNN OLUYORUMMMM..
OLUYORUMMM..diye bagirmistim..
annem sus kizim sus..bak olur boyle sey diye anlatmaya calisiyor ama..
onu dinleyen kim..
HAYIIIRRR OLMEK ISTEMIYORUMMM.

ANNE KURTAR BENI....
nolursunnn kurtar beni..
oluyorum bennn
OYGGGKKK OYYKKKK :roflol:
iste boyleydi cocukluktan genc kizliga gecis maceram..

ayyy ben de ortaokul 2 falandı sabah okula gitmeden tuvalate girmiştim kan olmuş her yer..korktum annemi çağırdım direk yanaklarıma tokat attı al al olsun artık genç kız oldun dedi...sonra da bana olması gerektiğini ne işe yaradığını anlatmıştı ve tabi kullanmam için de ped vermişti :D

Ben 10 yasimda malesef yakalandim ,hemen gerekiyormus gibi,
tuveletten iceri geldim rengim atmis,
annem neyin var dedi yok bisey dedim korkudan ,
merakla biraz sonra yine tuveletteydim,
benim zamanimda bir sey anlatilmazdi ,
sismandim ve altan patladim sandim
saflik iste,
annemin dikkatini cekmis , sen isalmisin diye sordu ,
ben-galba ama anlamadim kan geliyo ve yanlis yerden diye cevapladim,
annem saskin yüzüme bakti ve ardindan bir tokat indirdi,
ve aninda sarilip aglamaya basladi, ben korkudan aglayamadim bile,
gerisi uzun ,sikintili bir anlatim ögretim saati ,
seneler sonra kardesimde rengli oldugunda,ben tokat beklerken ablan sana ögretsin denildi,
Haksizlikkkkkkk
kardesim benden daha bilgiliydi gerek yok ben biliyom dedi,
neden ona tokat yok dedimde ,annem senin korkulu bakisin yanlisimi anlatti bana ,
ama bende annemden ögle görmüstüm dedi,
yaa yine büyük olmanin hep ilkleri yasamak oldugunu anlatti bana.........::çok üzgünüm::çok üzgünüm::

Hehhee cevaplar müthiş ya koptum :))

bende 13 yaşında oldum ama ablam sağolsun bunu daha bana ilk okul 1deyken soyledi o yuzden hiç panik olmadım sadece biraz tedirgin oldum ne yapacagımı şaşırdım hemen annemi cagırdım o da yardımcı oldu zaten :D oldugum içinde sevinmiştim hatta günlüğüme bile yazmıstım :))

hey gidi günler heyy

bende 11 yasinda olmustum,ne güzel banyo yapmistim,pijamami giyip yatacaktim tuvalete gittim ic camasirim kan olmus. önce ne oldugunu anlamadim kisa süreli bir sok gecirdim daha sonra bez koydum.ama daha sonra 3 ay falan gelmedi bende cocugum unutmusum birgün okulda yakaladi cok kötü olmustum ya. her ay karin agrisi yüzünden okuldan ger geliridim. cok sükür dogumdan sonra agrilarim gecti.annem bana birsey anlatmamisti sagdan soldan duyduklarimizla birseyler yaptim. ama kizima benim yasadiklarimi yasatmak istemiyorum,ona herseyi anlaticam

Bende 13 yaşındaydım,yaz tatilindeydik ailecek dışarıya gezmeye gitmiştik,hiç unutmuyorum sarı bir pantolonum vardı birden iç çamaşırım ve pantolonumda garip bir ıslaklık hissetmiştim:)dışarıda olduğumuz içinde bakamıyorumda:)eve geldiğimizde olayın ciddi boyutunu farkettim:1shok: görür görmez ilk sözüm şuydu"Anne ben KANIYORUMMM!"Annem beni sakinleştirmeye çalıştı tabi,doğurganlık için bu durumun gerekli olduğunu ve her ay düzenli olarak devam edeceğini anlattı,bende sakinleştim böylece vede kabullendima.s işte benim hikayemde böyle kızlarşutarafagitti

orta ortaokuldayken yanılmıyorsam orta ıkı olması lazım..:kahve:
alısmak nede zor gelmıstı..

bende orta 1 de olmuştumm 5 hazirandı hattaa
regl gelmesi değildee ağrısıı öldürecektiii

ben ne olacağını biliyordum çünkü anneciğim korkmayayım diye anlatırdı bana..yakalandığında mutlaka tuvalet kağıdı koy iççamaşıra demişti.eve gelincede ped koyarız..o yüzden hazırlıklıydım..
benimde çok sancım oldu.evde köfte papates yiyordum..baktım sancım var..lavaboya gittim..leke gelmiş..annemi çağırdım gülerek..tokadıyla kendime geldim..
ne olduğunu anlamaya çalışırken,lk adet gördüğünde anne tarafından atılan tokat al al yakalara sahip olunmasını sağlarmış.öyle dedi annem.ama bende al mal yanak yokki..
:1ninca:

Ben 12 yaşındaydım adet olduğumda.Annem adet olmadan 1-2 gün önce anlatmıştı herşeyi.Adet olduğumu anneme söylediğimde şaka yaptığımı sanmıştı.Daha dün anlattım bugün nasıl oluyorda adet oluyorsun demişti :))

Back