- Konu Sahibi kristaltane
-
Kizlar Allah mutlulugunuzu arttrsin :))
ben 22 eşim 24 yaşindaydı dogru hesapladıysam egerSiz kac yasinda tanistinizz valla hepsini ayri ayri kutlayin bence :)
ben internet ortamından tanıstım sevdigimle acıkcası hiç bu evrelere gelecegimiz aklıma gelmezdiAllaha sükür.ilk konusma tarihini hatırlamıyorum ama ocak sonuydu.cıkma tarihimiz ve ilk bulusma 12 nisan 2013,evlenme teklifi 30.09.2013
nişan 26.10.2013
nikah 08.11.2013
düğün Allahın izniyle 02.02.2014
:)) ins evlenirsin canim baya hizli gelismis ama sizde :))
insallah canım evet cok hızlı oldu Allah pişmancalık vermesin bişey bişeye sebep oldu işteAllaha sükür.insallah.sen evlimisin yada bişiler varmı???
Darisi basima insallah 23 olmadan ben de tanisirim :)))ben 22 eşim 24 yaşindaydı dogru hesapladıysam egerbencede hepsını ayrı ayrı kutlayalım bısenemız dolu dulu gecer kutlamayla herelde
aminnnnnnnnn inşallah canım hayırlı bır eş nasıp etsın rabbım sana ınsallahDarisi basima insallah 23 olmadan ben de tanisirim :)))
Yok cnm malesef ben 91 dogumluym. Uni son siniftayim.. suan hayatimda kimse yok ama olur insallah.. sen kac yasindasn
ben canım 28 yasındayım insallah sende mutlu olursun inan elbet cıkar karsına
9 yıl sonra sözlendik 6 ay sonra nişanlandık 10. yılımızda evlendik
Ooooo ne sanslisin masallahh
tek taraflı hiç birşey yürümüyor... uyum çok önemli.. Allah herkese ruh eşini bulmayı nasip etsin
25.03.2010 ilişkimiz başladı
27.04.2013 nişan+söz
24.07.2013 nikah
30.11.2013 düğün
3 buçuk yıl oluyor :)
Ne guzel siz kac yasindasiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?