Kaç Sene Sonra Evlendiniz

tanıştıktan 15 ay sora evlendik. 1. evlilik yıl dönümümüz geldiğinde inş bebeğimiz 2 aylık olcak

2.5 yıllıkken sözlendık 4 yıllıkken nısanımız olucak 4.5 yıllıkkende dugunumuz olucak allah kısmet ederse

18 temmuzda tanıştık
14 ağustosta sözlendik
10 eylülde nişanlandık
27 kasımda evlendik
bunların hepsi yaklaşık 4 ay içinde oldu bir hafta sonra 5 ay olacak evleneli 3 aylıkta hamileyim

Biz de flortten 2 yil donra nisanlandik, nisandan 6 ay sonra da evlendik. Bana gore tadinda oldu. Ne cok aceleye getirdik, ne de yillarca suruncemede kaldi. Icime sindi yani...2 yildir da evliyiz.

üçüncü ayda nişanlandık

beşinci ayda evlendik

tanışma yıldönümümüzde 3 aylık evliydik

kısmetse eylüldede 2 yıllık evli olucam...

Şaaahaanneee böyle uzun süreli ilişkileri okudukça o kadar mutlu oluyorum ki ilişkime güvenim artıyor :)
Bizde 8aydır birlikteyiz . Allah nasip ederse evlendiğimizde 5senedir çıkıyor olacağız

cnm bzde 9aydır birlikteyiz ve ortalama 3 4 seneyı bulur evlilik ya benm pek umudum yok gozum korkuyo senınde öylemi?

neden olmasın kızlar ben sevgilimle tanıştığımda üniversite 1 deydim 18 yaşındaydım ama evlilik öyle kolay bi durum değil okullar bitecek iş güç sahibi olunacak şu bu mecbur bu şartları bekledik Allaha şükür ki kopmadık birbirimizden. hiç korkmayın zaman sizi birbirinize çok daha fazla bağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…