Kac Sene Sonra Bir Cocuk Daha Yaparım Diyorsunuz?

Kac Sene Sonra Bir Cocuk Daha Yaparım Diyorsunuz?

• 1 Sene Sonra..

OY: 0 0,0%
  • 2 Sene Sonra..

OY: 2 40,0%
  • 3 Sene Sonra..

• 4 Sene Sonra..

OY: 1 20,0%
  • 5 Sene Sonra..

OY: 2 40,0%
  • 6 Sene Sonra..

• 7 Sene Sonra..

• 8 Sene Sonra..

• 9 veya 9+ Sene Sonra..

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kızlar..

Yine bi Anket actım..
Kaynaşalım,
Yardımlaşalım,
Dertleşelim,
Neşelenelim,
Paylaşalım

Diye..

Herkes belkide Cogumuz 2. veya 3., 4., 5., vs vs Cocugu belki düsünüyodur..

Peki ya Annişler 2. veya 3. (4.,5.,6.,..) Cocugu ilk Cocuktan Yada Diger Cocuklardan
Kac Sene sonra Yapmayı Uygun Görüyorsunuz Yada istiyorsunuz?

Kac Sene Sonra Bi Cocuk Daha Yaparım Diyorsunuz?

şuan gebe yımm 4 yıllık evliyiz yaŞım 25 esımınde 30 bıraz gec geldı emanetımız ve bu sebeblee egerkı oglusum ınsl uslu edeplı adaplı bır bebek olursa oglusum çişini ögrenıpte az cok kendı sını anlatırsa(sıkıntısını -ıstedıklerı fılan)ınsl ole olursa bu sebebler 20 ay 25 ay sonra fılan düşünüyoruz ee benım yasım gtmesın babamızında tabı cunku cok ara verınce pek sabırlı annlıkler olmuyormus rahatlıktan dolayıı canımm bısim düşüncemiz böyle RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSLL CUMLEMIZEEE

SAGLICAKLA DUA ILE INSL..

Amin insALLAH cümlemizinkini
Hayırlı Ugurlu olsun :))

canım sen bu anket işini çok iyi biliyosun haa nerde can alıcı soru var onları soruyosun :))

doğumdan çıkar çıkmazz bi daha aslaaaaa çocuk doğurmam dedim herkese.uzun zamandır o kötü tecrübeyi atamadım aklımdan.geceleri hala kabus şeklinde girer rüyalarıma.
belki benim cevap vermem için erken.
arada kızıma bakıp bu hayatta yanlız kalmasın bi can yoldaşı kardeşi olsun diye geçiyo aklımdan ama,o geceki yaşadığım acıları tekrar yaşama korkusu beni vazgeçiriyo malesef.

tsk ederm cnm..

bu arada korkma lütfen herseyin bir caresi var..
ben tek cocugum ve cok yalnzm..
annem cok uzakta aklim hep ona bi kardesm daha olsaydi yannda olsaydi diyorum hep..
birde evlat gibisi var mi ? cok gzl bişi..
+ bana bişi olsa yapayalnz kalr ALLAH korusun..

herseyn bir caresi var demstm..

sende sezeryan olursun;oldu bitti :)

bunlar nasip kısmet işi birazda büyük konuşmamak gerekir tecrübeyle sabittir. ben 11 yıllık evliyim 3. bebeğime 7 aylık hamileyim. hiç düşünmemeiştim 3 çocuk ve üstelik koronuyordum.buna rağmen hamile kaldım dünya başıma yıkıldı.aldırmak için hastaneye gittim ve eşim ikna etti şimdi bi oğlum olucak şuanda endişelerimi içimde kopan fırtınaları anlatamam üstelik çalışıyorum.hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz. o yüzden artık bundan sonra büyük konuşmamaya karar verdim herşeyin hayırlısı diyorum. ama kalabalık aile olma fikrinede alışmaya başladım benim bir abim var ve o yurtdışında ben tek gibiyim yalnız olmak zor o yüzden evlatlarınızı yalnız bırakmayın.

haklisin cnm Rabbim ne hayrlisini verirse o olsun insALLAH :))

Dogum anında kendi kendime bi daha mı çocuk Allah korusun diye bagirdigimi hatırlıyorum :) oğlum 6 yaşında ve artık kardeş istiyoruz.Bu arada bende tek çocuğum kesinlikle kardeş gerekli insana diye düşünüyorum. Yaşımda genç belki şartlar uygun olursa 3. yu bile yapabilirim :)

evet bende tek cocugum yalnizligi biliorum bende o yüzden kardes istiyorum kizima ama tabiki daha sona :) simdi 10 aylık..

zaman cok cabuk gecio buraya.. hamileligimi.. yatak eşya arayışımı.. isim arayışımı.. dogdugunu.. hepsini paylaşmıştım şimdi yakinda 1 yaşına bile giricek :))

Keşke yaşım daha genç olsa da 2-3 çocuk daha yapabilsem Ben 31 yaşındayım ve kızım çok yaramaz yerinde durmuyor, belki bi sene sonra -hamileliğim zor da geçse- 1 tane daha bebek yapmak isterim ama şimdi değil. Kızım bu kadar yaramaz olmasa şimdi yapıp bir tane de 2-3 sene sonra yapıp 35 olmadan 3 çocuk sahibi olurdum ne güzel

3 ay önce doğum yaptım sezeryanla. Yapabileceğim en kısa süre ne kadarsa o zaman yapacağım 2. çocuğumu doktoruma sorup. Fazla beklemek istemiyorum. İkisini birlikte büyütürüm gücüm kuvvetim yerindeyken. Sonra da belki 3. düşünürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…