şuan gebe yımm 4 yıllık evliyiz yaŞım 25 esımınde 30 bıraz gec geldı emanetımız ve bu sebeblee egerkı oglusum ınsl uslu edeplı adaplı bır bebek olursa oglusum çişini ögrenıpte az cok kendı sını anlatırsa(sıkıntısını -ıstedıklerı fılan)ınsl ole olursa bu sebebler 20 ay 25 ay sonra fılan düşünüyoruz ee benım yasım gtmesın babamızında tabı cunku cok ara verınce pek sabırlı annlıkler olmuyormus rahatlıktan dolayıı canımm bısim düşüncemiz böyle RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN INSLL CUMLEMIZEEE
SAGLICAKLA DUA ILE INSL..
canım sen bu anket işini çok iyi biliyosun haa nerde can alıcı soru var onları soruyosun :))
doğumdan çıkar çıkmazz bi daha aslaaaaa çocuk doğurmam dedim herkese.uzun zamandır o kötü tecrübeyi atamadım aklımdan.geceleri hala kabus şeklinde girer rüyalarıma.
belki benim cevap vermem için erken.
arada kızıma bakıp bu hayatta yanlız kalmasın bi can yoldaşı kardeşi olsun diye geçiyo aklımdan ama,o geceki yaşadığım acıları tekrar yaşama korkusu beni vazgeçiriyo malesef.
canım sen bu anket işini çok iyi biliyosun haa nerde can alıcı soru var onları soruyosun :))
doğumdan çıkar çıkmazz bi daha aslaaaaa çocuk doğurmam dedim herkese.uzun zamandır o kötü tecrübeyi atamadım aklımdan.geceleri hala kabus şeklinde girer rüyalarıma.
belki benim cevap vermem için erken.
arada kızıma bakıp bu hayatta yanlız kalmasın bi can yoldaşı kardeşi olsun diye geçiyo aklımdan ama,o geceki yaşadığım acıları tekrar yaşama korkusu beni vazgeçiriyo malesef.
bunlar nasip kısmet işi birazda büyük konuşmamak gerekir tecrübeyle sabittir. ben 11 yıllık evliyim 3. bebeğime 7 aylık hamileyim. hiç düşünmemeiştim 3 çocuk ve üstelik koronuyordum.buna rağmen hamile kaldım dünya başıma yıkıldı.aldırmak için hastaneye gittim ve eşim ikna etti şimdi bi oğlum olucak şuanda endişelerimi içimde kopan fırtınaları anlatamam üstelik çalışıyorum.hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz. o yüzden artık bundan sonra büyük konuşmamaya karar verdim herşeyin hayırlısı diyorum. ama kalabalık aile olma fikrinede alışmaya başladım benim bir abim var ve o yurtdışında ben tek gibiyim yalnız olmak zor o yüzden evlatlarınızı yalnız bırakmayın.
Dogum anında kendi kendime bi daha mı çocuk Allah korusun diye bagirdigimi hatırlıyorum :) oğlum 6 yaşında ve artık kardeş istiyoruz.Bu arada bende tek çocuğum kesinlikle kardeş gerekli insana diye düşünüyorum. Yaşımda genç belki şartlar uygun olursa 3. yu bile yapabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?