Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeklerinizi kaç saat aralıkla emziriyosunuz benimki sürekli memede olan bi bebek ti ama şimdi 3 saat aralıkla istiyo garibime gidiyo alışamıyorum herelde büyüyo 4 aylok olcak bir hafta sonra
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
valla benim bebeğim yarın 4 bitiyo hala habire emiyo bazen yarım saatte bir bazen 1 saatte bir geceleri saat başı emiyo eğer uykuya dalamamış ya da gazını çıkaramamışsa 5 dakika sonra tekrar emiyo keşke benimki de 3 saatte emse çünkü çok emmekten gaz oluyo felaket emzirmesem kıyamet kopuyo
benimkide tam 10 haftalık
en başından beri düzeni oluştu.2 satte bir emmek istiyor. 2 saati gündüz asla geçmez.gece 3-4 saat oluyor.
yani normali yok bunun canım
her bebek kendine özgüdür.bebeğin ne zaman isterse emzir sen
valla benim bebeğim yarın 4 bitiyo hala habire emiyo bazen yarım saatte bir bazen 1 saatte bir geceleri saat başı emiyo eğer uykuya dalamamış ya da gazını çıkaramamışsa 5 dakika sonra tekrar emiyo keşke benimki de 3 saatte emse çünkü çok emmekten gaz oluyo felaket emzirmesem kıyamet kopuyo
4 aylık bebegın saat başı içmesi garip geldi doymuyor olabilir mi ,4.ay kontrolune gıttın mı
ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
Benim kızımda 2 aylık. Saat aralığı yok. Bazen 2-3 saat aralık(uyuyorsa) uymuyorsa yarım saatte bir aldığı da oluyor. Bu da onu gazlı bir bebek yapıyorrr
(((
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
4 aylık bebegın saat başı içmesi garip geldi doymuyor olabilir mi ,4.ay kontrolune gıttın mı
sınırda kilo alıyo 500 gr 550 gr aç kalma yok gaz sancısını gidermek için habire emmek istiyo zaten doğduğundan beri yapışık bana :) pazartesi gideceğim zaten ek gıdalara başlayacağım kaka sorunumuz var :çok üzgünüm:
kıyamam ya kendini sakinleştiriyo öylemi ,yesinler :)
TeŞekkÜrler kızlar ben alıŞmıŞım ılk gÜnden berı bana yapıŞık Şımdı dÜzene gırıyo demekkı kılomuz fazla bıle zaten
♥ {- _ -} ♥
Kayıtlı Üye
kıyamam ya kendini sakinleştiriyo öylemi ,yesinler :)
:) eh işte biraz sakinleşiyo ama çok emdiği için daha çok gazı oluyo onu anlayamıyo bebek işte naapsın :))))))
Benim bebeğim 32 günlük henüz. Genellikle 2 saatte bir emziriyorum geceleri 3 saate kadar çıkıyor. Aslına bakarsanız sürekli emmek istiyor ama oyalıyorum emzik verdim, çünkü sürekli meme verincede hem gaz oluyor hem de hazımsızlık çekiyor. Hazımsızlık olunca çok huysuzlaşıyor.
benim bebeğim 3 aylık
önceden 2 saatte bir muhakkak isterdi,şimdi saatler geçiyor istek yok
bazen zorluyorum savaşıyorum adeta ama öyle asabileşiyorki sonunda o kazanıyor
6 saat geçtiği oluyor,sonunda uykuya daldırıp bilinçsizken veriyorum memeyi.Yoksa açlıktan ölse emmez
hem çok üzülüyorum hem ne yapacağımı bilemiyorum,çünkü biberon yada kaşıkla da almıyor.
sizce ne yapabilirim?
Bebeklerin memeye ya devam ya tamam dedikleri dönem 3 ile 4 aylar bi geçiş dönemi bende hala zaman zaman yaşıyorum sakin yerde emzir özel ilgi göster ısrarcı ol sakın bırakma düzeliyo
Bebeklerin memeye ya devam ya tamam dedikleri dönem 3 ile 4 aylar bi geçiş dönemi bende hala zaman zaman yaşıyorum sakin yerde emzir özel ilgi göster ısrarcı ol sakın bırakma düzeliyo
valla gayet ısrarla deniyorum bakalım ne olacak
zaten mama biberon alamıyor ya aç ya meme
sadece uykuda verebiliyorum onu da hatırlamadığı için memeyi yendiğini sanıyor bence :)
gerçekten geçici bişey mi acaba bu durum çok üzülüyorum:çok üzgünüm:
Seni okadar iyi anlıyorumki bende kendime yediremedim bu durumu 3. Bebek emzirişim ilk defa yaşadım düzen önemli ev dışında da zor emerdi bi kaç gündür iyi artık düzeliyo doktoruda bagzı bebekler bu geçiş dönemini yaşar diyo ama sakın pes etme hep rahat zamanlada ver ilk bebek mi
ilk evet
rahat zamanlar mı ? inan hep sakin huzurlu yumuşak ses tonuyla yaklaıyorum nafile
şimdi mesela 8 saattir aç bebeğim
ilk evet
rahat zamanlar mı ? inan hep sakin huzurlu yumuşak ses tonuyla yaklaşıyorum nafile
şimdi mesela 8 saattir aç bebeğim
yani deliler gibi acıksa bile uyanıkken almıyor biberon deniyorum yok onu da almıyor
herhangi bi sağlık sorunu da yok
Telaş yapma fazla anlıyolar ama 8 saat gerçekten fazla bence doktora danış bekleme fazla
8 saat Çok gerÇekten doktora danoŞ bekleme fazla memeyı bırakmasın
Benim bebeğim 32 günlük henüz. Genellikle 2 saatte bir emziriyorum geceleri 3 saate kadar çıkıyor. Aslına bakarsanız sürekli emmek istiyor ama oyalıyorum emzik verdim, çünkü sürekli meme verincede hem gaz oluyor hem de hazımsızlık çekiyor. Hazımsızlık olunca çok huysuzlaşıyor.
canım.. sen daha ilerki zamanda da emzirmek istiyorsan.. bebeğine her istediğinde ver göğsünü..hem sütün artar. hem de bebeğin daha iyi emmeye başlar..Emzik ben de verdim..ama göğüs kavrayışını ve emmeyi köstekliyor.. Oyalama yavruyu.. bende ilk başlar da sinir olurdum. gelen giden bu niye ağlıyo emzirdin mi diye soruyodu ben de şimdi emzirdim diyordum ama ne yapalım hep emmek istiyor..bak benden söylemesi sütün azalabilir sen her istediğinde emzir yavrunu.. Bu arada benimkinin de gazı vardı..bu günler çabuk geçiyor idare et..ilerde rahat edeceksin..