- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi airy-fairy
1 aşılama,1 tüp bebek tedavisi gördüm özel merkezde. Sonra devlette aşılama yaptırdım nasip oldu çok şükür, darısı başınıza olsun inşallah arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah1 aşılama,1 tüp bebek tedavisi gördüm özel merkezde. Sonra devlette aşılama yaptırdım nasip oldu çok şükür, darısı başınıza olsun inşallah arkadaşlar
Çok sıkıntılar gördüm ama Rabbim nasip etti devlette tüp bebek için rapor için 2 aşılama sart olduğundan ilkini yaptırdigimizda nasip oldu hiç olmaz demeyin aşılama da oldu mu oluyor , benim özelde 4 yumurtam vardı aşılama da ve doktor çok umutlu konuştuğu halde olmadı kaldı ki ciple seçilen spermlerdi aşılamada özelde ama olmadı . Devlette sıradan aşılama idi tek yumurta ile nasıp oldu şükürler olsun darısı tüm isteyenlere inşallahMaşallah
Allah yardımcınız olsun. Hormonların kilo aldırdığını duymuştum bu kötüymüş beslenmenize de dikkat edersiniz başarırsınızİnşallah ya. Ama veremiyorum bu hormon ilaçları 15 kilo aldırdı acil 10 kilosunu vermem lazım spora giderim aslında ama hoplamalı zıplamalı biraz bana yakın olan. olursa o ay düşerse diye gidemiyorum yoksa kilo vermemi hızlandırır siz bu ay aşılama mı yapacaksınız?
Subhanallah, çok duygulandım. Tecrübelirinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Çok sıkıntılar gördüm ama Rabbim nasip etti devlette tüp bebek için rapor için 2 aşılama sart olduğundan ilkini yaptırdigimizda nasip oldu hiç olmaz demeyin aşılama da oldu mu oluyor , benim özelde 4 yumurtam vardı aşılama da ve doktor çok umutlu konuştuğu halde olmadı kaldı ki ciple seçilen spermlerdi aşılamada özelde ama olmadı . Devlette sıradan aşılama idi tek yumurta ile nasıp oldu şükürler olsun darısı tüm isteyenlere inşallah
Konumu okursanız hepinize umut olur inşallah benim yaşadıklarım rabbin hediyesi ve emaneti Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem(pcos+erkek infertilitesi)Subhanallah, çok duygulandım. Tecrübelirinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Seve seve okuruzKonumu okursanız hepinize umut olur inşallah benim yaşadıklarım rabbin hediyesi ve emaneti Aşılama,tüp bebek ,aşılama ve müjdem(pcos+erkek infertilitesi)
Yumurta takibi yaptırıyor musunuz? Aşılamaya geçmeden onu deneyin benceAllah yardımcınız olsun. Hormonların kilo aldırdığını duymuştum bu kötüymüş beslenmenize de dikkat edersiniz başarırsınız
Ben yeni hsg çektirdim 6 ay bekleyeyim diyorum aşılama için.
Bu şartlar tüp bebek raporu içinse kısmen doğru bir tarafı da yanlış. Evet en az 2 aşılama istiyorlar ama özelde devlette yaptırıp yapmamak fark etmiyor. Ben iki tanesini özelde birini devlette yaptırdım. Yaptırdığınıza dair onaylı belge alınca sorun olmuyor.Bu şekilde yazıyor ne kadar doğru bilemiyorum
Umutla nasiplendirsin RabbimSeve seve okuruz
Ben coraspin kullandım 32.haftya dek hafif pıhtılaşmam var imiş ama.bunu da çok geç öğrendik sukurler olsun ki bişey olmadı 24.hafta öğrendim sonuclarimi doktorum coraspin günde 1 tane önerdi ama bazıları oskapar da kullaniyoKızlar bişey sorucam size yumurta takibinden sonra veya aşılamadan sonra tüp bebek dışında diyeyim yani. Kan sulandırıcı iğne verildi mi?
Bana aşılama yapan doktor vermedi. Bu yeni başladığım doktor 10 günlük enox iğne vermiş normal yumurta takibi yaptık niye verdi şaşırdım bendeBen coraspin kullandım 32.haftya dek hafif pıhtılaşmam var imiş ama.bunu da çok geç öğrendik sukurler olsun ki bişey olmadı 24.hafta öğrendim sonuclarimi doktorum coraspin günde 1 tane önerdi ama bazıları oskapar da kullaniyo
Bir kere yaptırmıştım, yumurtamın çatladığına eminim aslında.Yumurta takibi yaptırıyor musunuz? Aşılamaya geçmeden onu deneyin bence
Bazıları veriyor her ihtimale karşı olurda kan pıhtılaşmaniz vardır diye önlem alıyorlarBana aşılama yapan doktor vermedi. Bu yeni başladığım doktor 10 günlük enox iğne vermiş normal yumurta takibi yaptık niye verdi şaşırdım bende
Her ay aynı şekilde olmuyor ki. Yumurtlama takibini evde de yapabilirsiniz aslındaBir kere yaptırmıştım, yumurtamın çatladığına eminim aslında.
Aminnn hikayenizi bayılarak okudum bu arada. MaşallahUmutla nasiplendirsin Rabbim
Duymamıştım hiç merak ediyordum. Teşekkür ederimBazıları veriyor her ihtimale karşı olurda kan pıhtılaşmaniz vardır diye önlem alıyorlar
Bana iste belge vermediler ve raporsuz olduğu için o yüzden sordum kabul olur mu diyeBu şartlar tüp bebek raporu içinse kısmen doğru bir tarafı da yanlış. Evet en az 2 aşılama istiyorlar ama özelde devlette yaptırıp yapmamak fark etmiyor. Ben iki tanesini özelde birini devlette yaptırdım. Yaptırdığınıza dair onaylı belge alınca sorun olmuyor.
Cok teşekkür ederim Allah size de nasip etsin inşallah şuan 45 günlük taze anneyim şükürler olsun Rabbime darısı her evlat dileyene hayırlı şekilde olsunAminnn hikayenizi bayılarak okudum bu arada. Maşallah