Ya arkadaslar bu acik liseden ben bisey anlamadim.Merhabalar
Yarın açıktan okuyanlar için sınav var..
Çalıstınız mı?
Zorunlu dersiniz var mı?
Kaç krediniz kaldı?
Herkese başarılar
Yolun başında olanlara bol kredi ve az kredisi kalanların bitirmesi dileğiyle başarılar kızlar
Nasil dondurabiliyoruz.dondurursak kaldigimiz yerdrn devam edebiliyomuyux.zaman kisitlamasi varmi102 ama dondurdum keyfi çalışıp keyfi giriyorm
Canım yeni olduğun belli çünkı açıktan kalma yok :) ben bitirdim istersen mesaj at sana anlatayım karısık birazYa arkadaslar bu acik lisemesaj anlamadim.
Bu sene yeni kayit yaptirdim.girdim sinavlara.4dersten kalmisim.
E ben o 4dersi gecemicem belli.
Muaf olmak icinde 3kere ayni derslerdrn tekrar girmem gerekiyo.
Bu 4dersin 1i var 2si var 3uvar varda var
Hesapladim her donem bunlari birer kez daha secerek girdigim zaman 9senede anca bitirebiliyorum.
Sizler naptiniz kaldiginiz dersleri
Nasil dondurabiliyoruz.dondurursak kaldigimiz yerdrn devam edebiliyomuyux.zaman kisitlamasi varmi
Aaa iyiymis ozmn.bende dusunuyodum giremedigim zsmn nolur diye.ameliyat olma ihtimalim varda erteliyodumHiç bi sorun olmuyor sen kayıt yenilemeyince o kendiliginden donuyor istediğin zaman yine kaldığın yerden aynı kredilerinde devam edebiliyorsun canım
Kayıt yenilersin sınava girmezsen silik gibi birsey oluyor sanırım. Benim arkadaşım iki kez girmedi sonra para yatırdı girdi devam etti. Silik mi neyse o aktif hale geliyor yani. Ben hiç ara vermediğim için tam olarak bilemiyorum ama yaşadığınız yerde halk eğitim vardır. İyice sorun benceAaa iyiymis ozmn.bende ducünküemedigim zsmn nolur diye.ameliyat olma ihtimalim varda erteliyodum
Ama kayit yenilediysek girmezsek olmuyo dimi.
Aaa iyiymis ozmn.bende dusunuyodum giremedigim zsmn nolur diye.ameliyat olma ihtimalim varda erteliyodum
Ama kayit yenilediysek girmezsek olmuyo dimi.
Ahahoceost: 45003537 .!.:171 kredim var,yaşlanmadan okulu bitirmek istiyorum artık
ittire itire bitişe gidiyorum resmen :))
aminn sagolasin :)Ahahaz kalmış az. Allah yardım etsin:)
Ben daha once yaptigimda kayit yenileme de hic bi yere onaylatmiyoduk ben kendim yapiyodum. Silik durumda olan arkadasimda halk egitime gitmis bisey yapmamislar parayi yatirdiktan 24 saat sonra yapabilirsiniz ders kaydini demislerSistemde sorun varsa girişini yapmamıstır ilgili kişiler yani para yatırmakla sistem hemen sizi aktif hale getirmiyor yetkili kişilerin onaylaması lazım ilk